Braun TexStyle 3 SI 3055

Specificaties
Type
droog & stoom
Vermogen
2400 watt
Continue stoom
45 g/min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun TexStyle 3 SI 3055 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lontinator 01-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

8,0
Strijkijzer is snel op temperatuur, ligt fijn in de hand en is bovenal licht wat het strijken soepel maakt.

Pluspunten

  • snel opgewarmd
  • makkelijk wendbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving met afrondingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

8,0
De prijs-kwaliteitsverhouding sprak mij wel aan.
De vormgeving, en de mogelijkheden die er op zitten.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteits verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

struiklaban 25-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

9,0
Degelijk, niet zwaar, fraaie vormgeving, zeer functioneel. Priuma aankoop, goed prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • degelijke uitvoering
  • licht goed in de hand

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juliette van Schaijk 15-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht strijkijzer, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

9,0
Strijkijzer stoomt goed en is licht in gebruik.
Warmt redelijk snel op, ook wat de verschillende warmte standen betreft.

Pluspunten

  • licht
  • stoomt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia 11-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

8,0
Strijk makkelijk de kreukels uit de kleding ook op lagere temperatuur. Enige wat mij opvalt is dat de kleding soms aan het strijkijzer "plakt" alsof het statisch is

Pluspunten

  • Mooi vormgegeven
  • stoomt goed, strijk kreukels makkelijk weg
  • makkelijk te vullen met water

Minpunten

  • Lijkt af en toe soort van statisch

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Miranda 10-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege kleur, wendbaarheid en de cash back actie.
En Braun is een kwalitatief goed merk waar prijs en kwaliteit in goede verhouding staan.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pmvanhal 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn Strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

9,0
ik vind het een heel fijn strijkijzer glijd heerlijk over de stof ,licht in gewicht.
heel veilig in gebruik

Pluspunten

  • veilig
  • licht in gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TimF 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede strijkijzer voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

8,0
Prima strijkijzer. Snel warm en de functionaliteit dat het strijkijzer automatisch uitgaat is een fijne optie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joshua 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

8,0
Een compact model. Ideaal voor huis-tuin-en-keuken gebruik. Water vullen gaat heel makkelijk vanwege de grote waterinvoer.

Pluspunten

  • Compact
  • Robuust
  • Design

Minpunten

  • Heeft wat opwarmtijd nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijn 16-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

7,0
nog niet veel gebruikt, maar werkt prima.
Eenvoudig en licht in gebruik.
Als deze ook weer lang mee gaat is dat heel goed.

Pluspunten

  • compact

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

annemarieke 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed strijkijzer

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven strijkijzer. Ligt fijn in de hand. Strijkt goed glijd heel goed door de SuperCeramic zool. De scherpe punt is fijn om goed in hoeken te komen met strijken. Strijkt ook makkelijk over knopen. Een echte aanrader

Pluspunten

  • SuperCeramic strijkzool
  • driehoekige stoomzone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer degelijk en uitstekend stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

9,0
Goede product van Braun, eenvoudig en gemakkelijk een gebruik, dit stoomstrijkijzer voldoet geheel aan de verwachtingen die we hadden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y. Steege 21-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

9,0
Prettig in de hand. Strijkt perfect glijd heel goed door de SuperCeramic zool. Mooie scherpe punt om in hoeken te komen met strijken. Gewicht heel goed niet te zwaar of te licht. Perfecte stoomstrijkijzer.

Pluspunten

  • Cearnic zool
  • Automatiche uitschakeling
  • Zelf Ontkalken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jensje 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

8,0
net pas 2x gebruikt maar werkt tot nog toe erg goed. Snel warm dus we kunnen snel aan de slag. Product is snel geleverd en ook nog een cash back actie van 10 euro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lizet 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slank desig, ligt goed in de hand

Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

8,0
Heb dit product net in huis en 1x gebruikt. Voor het eerst een (gecombineerd)stoomstrijkijzer aangeschaft. Gebruik niet altijd de stoomfunctie, alleen bij katoen. Dan strijkt het heel fijn en super glad. Apparaat warmt echt heel snel op.

Pluspunten

  • snelle opwarming
  • ligt lekker in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Prima strijkijzer 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

10,0
Prima lichte strijkijzer die makkelijk strijkt en goed in de hand ligt.
Zeer makkelijk om water bij te vullen in redelijk groot reservoir aan de bovenzijde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nwr 01-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht in gebruik, snel warm!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun TexStyle 3 SI 3055

Algemene score

10,0
Handig in gebruik, ligt goed in de hand en je hoeft niet te lang te wachten voordat ie klaar is om te gebruiken. Het waterreservoir is ook niet snel leeg waardoor je lekker kan door strijken!

Pluspunten

  • Licht in gebruik
  • Snel warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer