De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Aerosteam S DT9314 - Kledingstomer - Eucalyptus op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Deze compacte aerosteamer had ik veel eerder willen ontdekken! Dit scheelt mij zoveel tijd. Binnen een paar minuten is mijn overhemd compleet kreukvrij. Zelfs de wat meer delicate stoffen zijn door de verschillende standen prima kreukvrij te maken. En door zijn compacte formaat is hij ook ideaal om mee te nemen op vakantie.
Ideale oplossing voor wie een hekel heeft aan strijken, zoals ik!Ik heb de Tefal Aerosteam S mogen testen en ik ben echt ontzettend enthousiast. Strijken is absoluut niet mijn hobby; het gedoe met zo'n zware strijkplank opzetten en een strijkijzer erbij pakken stel ik het liefst zo lang mogelijk uit. Dit apparaat is voor mij dan ook echt een uitkomst.Het gebruiksgemak is top: stekker erin, 'on' knopje indrukken, de Aerosteam warmt op, en hij is echt binnen no time op temperatuur. Ik heb hem uitgeprobeerd op een jurk die ik had gedroogd op het droogrek, maar toch nog licht gekreukeld bleef. Door er langzaam over heen te gaan, verdwenen de kreukels als sneeuw voor de zon. Binnen vijf minuten was mijn jurk weer helemaal netjes en strak! Heel af en toe pakte de Aersosteam een klein stukje stof dubbel, maar dat lag er waarschijnlijk aan dat ik de jurk zelf wat dubbel hield tijdens het kledingstomen. Op de voor- en nafoto's is het verschil echt overduidelijk te zien.Voor iedereen die snel en zonder gedoe kreukvrije kleding wil: ik kan de Tefal Aerosteam S van harte aanbevelen!
Deze aerosteam warmt super snel op en strijkt verbazingwekkend goed. Even snel een shirtje of blouse strijken ook als er veel kreuk inzit. Natuurlijk niet helemaal geschikt voor een grote strijk maar daar is die ook niet voor bedoeld. Ik strijk vaak losse items even snel voor ik ze aandoe en daar is deze perfect voor. Meteen warm, makkelijk in gebruik, het kan echt niet missen, je hoeft er niet eens een handigheid in te hebben. Het ding doet wat die moet doen en ook nog eens boven verwachting.
Mijn eerste ervaring met de Tefal kledingstomer is verrassend positief! Als zelfbenoemd, meest luie huisvrouw ooit ben ik namelijk absoluut geen fan van strijken. Een strijkplank tevoorschijn halen voelt voor mij al als een flinke huishoudelijke prestatie. De kledingstomer daarentegen is precies mijn soort huishoudelijk apparaat: snel, makkelijk en vooral weinig moeite. Ik heb hem voor het eerst gebruikt op wat kleding die behoorlijk gekreukt uit de kast kwam. Even de stomer erlangs en ik was eerlijk gezegd verbaasd hoe snel de kreukels verdwenen. Ik verkoop regelmatig kleding, ook daarvoor is het ideaal. Een kledingstuk ziet er op de foto natuurlijk een stuk aantrekkelijker uit als het niet lijkt alsof het rechtstreeks uit een propvolle wasmand komt. Mijn eerste indruk is heel handig en vooral ontzettend gebruiksvriendelijk. Of ik nu ineens een enthousiaste huisvrouw ben geworden? Absoluut niet. Maar mijn kleding ziet er wel een stuk netter uit!
Makkelijk en snel met 3 standen zijn de belangrijkste kenmerken van dit product.
Het gemak hoe deze stoomapparaat werkt is echt een genot. Snel warm en lekker handzaam, snel te wisselen qua standen. De kop van dit apparaat is draaibaar en dat is zeker handig. Ook de zuigkracht is een goede toevoeging voor deze Aerosteam.
Vervangt deze Aerosteam de klassieke strijkijzer met strijkplank? Nee dat niet. Maar als je snel iets gestreken wil hebben dat is deze Aerosteam de oplossing. Heb hem nu ongeveer 2/3 weken in gebruik en ben erg tevreden mee.
2 kleine minpuntjes, voor sommige mensen zal dit apparaat wat zwaar aanvoelen en hij maakt nog wel aardig wat lawaai op stand 3.
Ik heb heel erg lang getwijfeld of ik een stomer en welke stomer ik zou aanschaffen. Ik ben moeder van 2 kleine kinderen dus ik was en strijk heel wat af en daar gaat heel veel tijd in zitten. Dat is met deze stomer verleden tijd. Hij is super snel warm en je stoomt je kleding ontzettend snel glad . Dat is al met de normale stoomstand maar de turbo stand met zuigkracht is helemaal fantastisch!! Wat ik ook fijn vind is dat hij vanzelf uitgaat als je hem niet gebruikt na ik geloof 8 minuten. Ik vergat namelijk regelmatig mijn strijkbout uit te zetten en dat probleem heb ik niet meer. Kortom, ik ben heel erg tevreden!
Wat een onwijs prettig apparaat om te gebruiken. De Tefal Aerosteam S heb ik nu enkele dagen in gebruik en ben er erg te spreken over. Voor mijn werk draag ik vaak overhemden en daarnaast heb ik een hekel aan strijken. Daarom denk ik dan ook dat deze kledingstomer perfect bij mij past en de uitvinding is voor mij. Na het aanzetten van het apparaat is deze vrijwel direct klaar voor gebruik en kan ik mijn overhemden stomen. Bijgeleverd zit een handige hanger welke je aan de deur kan bevestigen en zo de overhemden gemakkelijk kan stomen. Deze hanger neemt weinig ruimte in beslag en je hebt geen strijkplank meer nodig, ideaal! Het resultaat mag er zijn en ben dan ook erg blij en tevreden met de Tefal Aerosteam S.
Als iemand die nooit heeft leren strijken is dit echt een uitkomst. Geen plank uitklappen en strijkbout opwarmen om vervolgens de kreukels in mijn blouse te strijken. Het gemak van je blouse ophangen, Aerosteam pakken en voor je het weet is je blouse weer strak. Zitten er wat diepere kreukels in zet je de zuigkracht aan om zo te later verdwijnen. Ik ben super blij met het gemak dat de aerosteam bied! Wat een Genot!
De Tefal AeroSteam is vrij zwaar in de hand, maar voor mij nog steeds prima om mee te werken. Het waterreservoir is aan de kleine kant, maar persoonlijk vind ik dat geen probleem. Een groter reservoir zou het apparaat waarschijnlijk alleen maar zwaarder maken.
De AeroSteam is niet zo compact als mijn andere stoomapparaat, maar dat was ook niet de bedoeling. Mijn andere steamer gebruik ik vooral op reis en deze heb ik juist gekocht voor thuis.
Op de eerste stand is de stoom vrij stil. Op de tweede en derde stand, waarbij de zuigfunctie wordt gebruikt, maakt het apparaat wel behoorlijk wat lawaai.
Wat ik vooral handig vind, is dat de steamer de stof zelf opzuigt. Daardoor heb ik het gevoel dat ik veel minder met mijn handen aan de stof hoef te prutsen. Het hele proces voelt daardoor een stuk ontspannener en efficiënter. Ik hoef er eigenlijk alleen voor te zorgen dat de stof gelijkmatig en zonder knikken wordt aangezogen.
Een ander groot voordeel van de zuigfunctie vind ik dat er minder waterdamp naar buiten ontsnapt. Bij gewone steamers kan hete stoom gemakkelijk richting je handen komen, waardoor je je vingers kunt verbranden. Met de AeroSteam kan ik daarom comfortabel werken zonder een hittebestendige handschoen te dragen.
Ook prettig: in de zuigstand komen er geen dikke waterdruppels op de stof terecht die vlekken kunnen veroorzaken.
Kortom: een wat zwaarder apparaat met een klein waterreservoir en een luidere zuigstand, maar voor thuis vind ik de AeroSteam erg prettig werken. Vooral de zuigfunctie maakt het stomen voor mij een stuk makkelijker, rustiger en efficiënter.
Ik gebruik de Tefal AeroSteam S nu een paar dagen en ben tot nu toe zeer tevreden. Ik zocht vooral een eenvoudige manier om kleding snel op te frissen zonder een strijkijzer en strijkplank te moeten gebruiken, wat veel ruimte in beslag neemt. Wat meteen opvalt is hoe snel het apparaat klaar is voor gebruik. Binnen no-time kun je beginnen met stomen. Het toestel is ook compact en ligt goed in de hand en is makkelijk opbergbaar. De stoomkracht is meer dan voldoende voor dagelijkse kleding. Kreukels verdwijnen snel en kleding ziet er weer netjes uit. Voor een overhemd of T-shirt tussendoor werkt het erg handig. Juist omdat je geen strijkplank nodig hebt, pak je het apparaat er veel sneller bij. Een punt dat beter kan, is de uitleg over de verschillende standen. In de handleiding staat wel welke standen er zijn, maar niet altijd duidelijk waarvoor je ze het best gebruikt. Wat meer praktische voorbeelden per stofsoort zou handig zijn. Voor mij is dit vooral een goede oplossing als je weinig ruimte hebt of gewoon snel iets netjes wilt maken. Verwacht geen vervanging van een uitgebreid stoomstation, maar voor dagelijks gebruik werkt het prima.
Perfecte kledingstomer om even snel een shirt of overhemd te ontkreuken. Water erin, kort opwarmen en gaan. De Tefal Aerostream S wordt geleverd met een hanger, zodat je je kledingstuk op kunt hangen terwijl je stoomt. Werkt prima en is erg handig. Hij ligt goed in de hand en is een stuk lichter dan sommige andere merken die ik heb gehad. Enige minpuntje: hij is niet draadloos.