Philips PerfectCare Elite GC9642

Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips PerfectCare Elite GC9642 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stephanie567 20-07-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Ongelooflijk toestel. je moet de temperatuur niet meer instellen, je gaat van je jeansbroek naar zijde, geen probleem.
Sterke stoomkracht
Snel strijken, aanzienlijk minder lang bezig
Licht en handig in gebruik
Heb vroeger al een Philips gehad, was er zeer tevreden over, nu opnieuw een Philips, en toch vind ik het dag en nacht verschil. Zo'n evolutie in het strijken had ik niet verwacht. Het is zeker de moeite om dit toch iets duurdere toestel aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 20-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geen aanrader

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

2,0
Is een goede generator als hij het doet. Toestel is al twee maal in garantie binnengeweest omdat hij geen stoom meer maakt en er alleen nog water uitkomt. Na de reparatie gaat het dan weer enkele maanden goed en dan weer hetzelfde probleem. Garantie is nu voorbij en hij laat het weer afweten. Ik ontkalk het toestel als het dit aanheeft en soms zelfs eerder. Ik twijfel zeer sterk om hem nogmaals te laten herstellen. Ik zal vermoedelijk een andere aanschaffen en dit zal geen Philips meer zijn.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goed strijkresultaat

Minpunten

  • Zeer snel stuk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Niet tevreden 24-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

2de keer stuk in 4 maanden tijd. Geen aanrader

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

1,0
Strijkt heel goed als het werkt. Toestel aangekocht 15/02/2017, reeds 1 maal in herstelling geweest, nu opnieuw zelfde probleem. Geeft geen stoom, niet handig natuurlijk bij een stoomgenerator.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Viv D 23-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Toen Philips met dit type van stoomgenerator op de markt kwam was ik één van de eersten Om deze te kopen. Geweldig! Gewoon doorstrijken en dit in recordtempo! Toen vorige maand mijn stoomgenerator het na jaren liet afweten heb ik niet getwijfeld om deze onmiddellijk te vervangen door de krachtige nieuwere versie! SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 05-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Het strijkijzer is nu een 3-tal weken in gebruik en bezorgt mij tot nu toe een heel positieve strijk ervaring. Het product is handig en licht in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.L Hartemink 03-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

stoomstrijkijzer GC9622/20/ sn:1650

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

3,0
fijne strijkbout maar 2jaar en twee maanden al stuk ik zag dat er meer mensen dat hadden kan hem laten maken maar weer 85.00 euro ervoor neer tellen hier word je echt niet vrolijk van denk je een dure bout gekocht te hebben is ie al zo gauw stuk heb ook een dure tv gehad 1500 euro ook twee jaar en twee maanden van philips waar worden die aparaten gemaakt in China of zo.nou philips moet zich gaan schamen voor het produkt wat zo gauw naar de knoppen is .

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Lida 20-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Opnieuw een Philips

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

9,0
Na jaren een stoomgenerator te hebben gehad van Philips, nu een nieuwe gekocht. Super zool, zeer fijn voor overhemden! Snelle opwarming.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonia 12-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een schitterende aankoop!

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

9,5
De vervanging van een stoomstrijkijzer door een stoomgenerator vraagt even een aanpassing.
Alleszins verlicht het het strijken, de duurtijd voor hervulling met water is veel langer, het lawaai is beperkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAJA 02-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Snel warm, meteen klaar zonder lastige instellingen, ligt lekker in de hand, lichtgewicht, zeer handig water bijvullen. Werkt uit de kunst. (net als onze vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ibram 23-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Het is een hele fijne en sterke stoomgenerator. Vooral in de powermodes is het strijken van kleren een kinderspel. In het waterressevoir kan maximaal 1.8 l water in. Daarmee kun je misschien wel je hele kast strijken en dan nog houd je 1l over. Dus je hoeft maar een klein beetje over de minimum te gaan en je houd nog heel veel water over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 11-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
strijkt heel vlot en ligt goed in de hand,niet te zwaarom mee te strijken.De stoom is heel goed om jeans te strijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 07-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
In vergelijking met de eerste generatie Perfect Care is deze een verademing. Hij reageert goed op de verschillende stoffen en wordt goed warm/heet. Ook de mogelijkheid om continu te stomen, twee keer klikken is fijn. Het opbergen van het stoomsnoer gaat lastig. Ik ben bang dat er een vouw in het snoer komt. Al met al het beste stoomstrijkijzer dat ik ooit heb gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René 04-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De philips stoomgenerator maakt het strijken een stuk plezieriger, T-shirts, spijkerbroeken, satijnen blousjes worden allemaal keurig glad gestreken zonder dat je de temperatuur hoeft in te stellen. Daarnaast is deze strijkijzer heerlijk stil voor een stoomgenerator. Degelijkheid valt nog weinig over te zeggen, maar ziet er m.i. stevig en degelijk uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

insidergiraf 21-07-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Het is eerst een vooral een toestel dat mag gezien worden. Het toestel warmt redelijk snel op en geeft signaal wanneer het strijkklaar is (eerder verliest het water).
Voordelen : handig in gebruik, heel licht gewicht, zak om op te bergen, groot waterreservoir, maakt weinig lawaai, snel op temperatuur en temperatuur regelt zichzelf (sorteren in niet nodig), draagvergrendeling.
Nadelen : kan niet rechtop geplaatst worden, het ganse toestel is nogal groot (log) maar deze feiten wegen niet op tegen de voordelen van het toestel.
De stoomfunctie is even wennen maar vanaf nu in strijken een plezier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindavanderleden 19-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Strijken gaat als de brandweer! Geen temperatuur meer instellen, zelfs over prints heen strijken gaat prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingeV75 17-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Strijkt heel goed en de strijk is zeer snel gedaan. Het machine is ook heel stil, veel stiller dan mijn vorig stoomstrijkijzer. Heel handig is dat je ook geen temperatuur moet instellen en je je strijk niet moet sorteren op temperatuur. Het enigste nadeel is dat je niet over prints kunt strijken, dat kon ik met mijn vorig stoomstrijkijzer wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sareta 14-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Het is simpelweg een TOP product! Het is heel gebruiksvriendelijk, licht, geen temperatuurinstellingen,... Het enige minpuntje vind ik het opbergen van de snoer.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Carojaro 13-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Sinds een paar weken gebruiken we hier thuis de Philips PerfectCare Elite Silence.
Het apparaat is ten eerst zeer mooi van design! Zo is het niet erg als het eens niet opgeruimd wordt!;)
Het apparaat is ook zeer SNEL op temperatuur en geeft een geluidssignaal wanneer het klaar is voor gebruik.
Het ijzer zelf is zeer LICHT en is zeer fijn zodat je in de kleinste hoekjes kan geraken bij het strijken.
Het is wel even wennen als je gewoon bent om je ijzer rechtop op de plank te zetten, want dat gaat met dit ijzer niet.
De PerfectCare is ook zeer GEBRUIKSVRIENDELIJK, je hoeft de temperatuur niet in te stellen, je kan dus alle kledingstukken vlotjes achter mekaar strijken van een delicaat bloesje naar een stevige jeans. Je hoeft dus niet eerst alles te sorteren.
Verder is de PerfectCare ook zeer KRACHTIG : je hoeft je kleding maar aan één zijde te strijken en dit spaart heel wat tijd!
Verder maakt de 'Silence' zijn naam waar en is er inderdaad heel wat minder lawaai bij het stomen.
In ons huishouden probeerde ik vaak het klusje van strijken door te schuiven naar mijn man, maar door de Philips PerfectCare Elite Silence ben ik weer met plezier gaan strijken! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sammietje 13-07-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Wat een top apparaat! Ik heb nog nooit zo snel mijn wasmand leeg gekregen. Zo wordt strijken leuk! Groot waterreservoir wat tussendoor vullen niet nodig maakt, verder licht in gewicht, snel op temperatuur, je hoeft niet steeds opnieuw in te stellen en te wachten. Wat mindere punten: grootte van het apparaat, de hogere aanschafprijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helen8juni 11-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Snel op temperatuur. Makkelijk in gebruik. Snel klaar met een berg strijkwas.
nu 1x gebruikt.
Doet wat hij moet doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews