Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Best Reviewed dec 2019 Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer
Best Reviewed - december 2019
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 66 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tanja 26-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer voor een goede prijs

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Deze staafmixer doet gewoon wat hij moet doen en is stil in gebruik. Hij is makkelijk schoon te maken en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

Pluspunten

  • simpel in gebruik
  • geen overbodige extra's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ans 16-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Het staafmixen van soep gaat in no time. Andere gerechten heb ik nog niet mee gemixt. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het daarbij ook goed werkt. Ik ben erg tevreden met dit apparaat en beveel deze anderen aan. Ik ben benieuwd of ik het uit kan breiden met andere functies.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Krachtig, zorgt voor snelle bereiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valerio 11-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Powerful and good construction

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Very good build quality and lot of power available. I am not using this device for long but it satisfies all my expectations. The quality of the material is excellent and it is a very sturdy device. The power is sufficient to blend more or less anything and quickly. The price tag is also not so high. I would recommend it.

Pluspunten

  • 700 W power
  • excellent build

Minpunten

  • none at this price

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 09-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

7,0
veelzijdig in gebruik, soep, smoothies, noten, puree alles maakt hij fijn.
een aanrader, goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • veelzijdig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Fijn om mee te werken. Ligt makkelijk in de hand. Heeft een hoge maatbeker met handige maataanduiding. Doet prima zijn werk.

Pluspunten

  • Ligt fijn in de hand
  • Hoge maatbeker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
prima prijs kwaliteit verhouding, licht lekker in de hand en heeft een krachtige motor. Heel makkelijk om ijskoffie mee te maken

Pluspunten

  • compact
  • roestvrij staal

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Christine 01-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun M3000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Pureert heel goed en vlot. Zelfs onrijp fruit pureert hij heel fijn. Wij zijn super tevreden en gebruiken de staafmixer dagelijks. Ook voor een goede prijs!

Pluspunten

  • Pureert vlot
  • Onrijp fruit pureert hij ook vrij snel.
  • Leuke prijs voor een topproduct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenprinses 31-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

werkt naar behoren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Prima apparaat, doet wat hij moet doen. Prijs en kwaliteit verhouding is prima. Is de basismodel, geen extra accessoires.

Pluspunten

  • krachtig
  • goede prijs en kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen extra accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Krachtige mixer, mijn vorige was 400W. Ben er blij mee. Ik heb hem nog maar sinds gisteren maar de mayonaise lukte prima! Ik kan niet zonder😉.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Mixer verkleurd niet omdat hij van staal is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sylvia 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevige staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Goede staafmixer met grote snelheid.
Leuke actie met een korting.
En er zit een handige maatbeker erbij.

Pluspunten

  • snelheid
  • maatbeker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AvdH 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en fijn te gebruiken product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Erg fijn dat het onderstuk niet van plastic is, erg makkelijk schoon te maken en super fijn in gebruik. Erg blij met dit product.

Pluspunten

  • Fijn materiaal
  • Werkt goe, geen stukken meer over.

Minpunten

  • knopjes mogen makkelijker in te drukken zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carlo 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een goede kleine blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Een kleine blender met veel accessoires: je kan blenden en mengen. Schonen het is makkelijk. Soms is niet krachtig genoeg maar is goede voor en kleine blender en voor iedereen dagen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Staafmixers van Braun blijven het beste. Ze zijn super krachtig en gaan altijd lang mee. Deze is daarvoor geen uitzondering en ik ben er daarom ook super tevreden mee. Door de twee verschillende standen heeft hij bovendien een brede functionaliteit. Ook bestaan er genoeg accesoires om de staafmixer op aan te sluiten.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Twee verschillende standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindsay 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer, handig in gebruik en simpel schoon te maken door zelf onder de kraan af te spoelen en daarna in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • schoonmaken in de vaatwasser

Minpunten

  • bij gebruik wat zwaar in de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. M. 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tomatensoep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Met de staafmixer heerljke verse tomatensoep gemaakt. Staafmixer is zeer krachtig en handig te reinigen. Deze is ter vervanging van onze braun van 15 jaar oud.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • goed reinigbaar
  • krachtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sabine 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Super mooie en stevige mixer van Braun voor een kleine prijs! Hij kan weer 20 jaar mee, net als de vorige!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM_1962 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Goed geprijsde staafmixer van een solide fabrikant die doet wat hij moet doen zonder toeters en bellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ageeth 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Ik heb ruim 20 jaar een Braun staafmixer gehad en heb er nooit problemen mee gehad vandaar dat ik weer voor een eenvoudige Braun staafmixer heb gekozen. Ik hoef er geen hulpstukken bij dus daarom is de keuze op dit exemplaar gevallen. Er zat ook nog een cashback-actie op dus daardoor werd het helemaal een voordelige aankoop.

Pluspunten

  • Net vandaag gekocht dus nog geen ervaring mee

Minpunten

  • Net vandaag gekocht dus nog geen ervaring mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

braun staafmixer 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
lekker compact en neemt weinig ruimte in. Het doet wat ie moet doen.
na verschillende reviews te hebben bekeken kwam ik op dit product

Pluspunten

  • compact

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 11-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Mooie stille staafmixer met 2 snelheden, mooie vormgeving en ligt goed in de hand. In de omschrijving staat dat deze geleverd wordt met 2 mesjes, maar er wordt er maar 1 geleverd.

Pluspunten

  • Maakt weinig herrie
  • 2 snelheden

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews