Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer Best Reviewed dec 2019

Vergelijkbare producten

Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Braun MultiQuick 9 MQ9027X Best Reviewed 2 keer sep 2019
8,6 (132)
Best Reviewed 2 keer sep 2019

Braun MQ 7000X

Braun MQ 7000X
8,2 (6)

Tristar MX-4820PR

Tristar MX-4820PR
Bekijk alle Staafmixers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 19-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Doet gewoon wat hij moet doen; krachtige en stille motor. Prijs/kwaliteit is heel goed, zeker met tijdelijke cashback-actie.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 15-01-2020
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Mijn oude staafmixer was kapot. Deze nieuwe voldoet prima. Het vermogen van 700 Watt is geschikt om onder andere bietenstamppot heel fijn te maken. Erg fijn vind ik dat deze staafmixer niet spat. Ik heb deze staafmixer gekozen omdat er geen (voor mij) overbodige extra's bijzitten (enkel een plastic mengbeker).

Reageer

Jesse 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer, krachtig en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Prima staafmixer van Braun. Goed geprijsd en van goede kwaliteit. Verder is de staafmixer gemakkelijk in gebruikt

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marielle 08-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Dit is mijn eerste staafmixer. Ik kan dus niet vergelijken. Maar ik vind het een fijne staafmixer. Hij ligt prettig in de hand en komt als een degelijk product over.

Pluspunten

  • ligt prettig in de hand
  • degelijk product

Minpunten

  • kleur is niet zo mooi, maar dat is geen probleem

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Cher 06-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

10,0
Hoog vermogen, roestvrijstalen voet die los te klikken is. Makkelijk schoon te maken. Gebruik het vooral voor smoothies en soepen.

Pluspunten

  • hoog vermogen
  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgar 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit voor een vriendelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
De bediening is eenvoudig en waarbij de vormgeving robuust is. Door het afneembare onderstuk is het schoonmaken een fluitje van een cent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huisvrouw 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bekend merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
De staafmixer van Braun is goed bevallen, 30 jaar veel plezier van gehad. Hetzelfde merk weer gekocht.

Pluspunten

  • werkt goed

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 31-12-2019
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Heel fijne, degelijke staafmixer! Kan in 2 delen opgeborgen worden, neemt daardoor niet veel ruimte in beslag en heeft 2 snelheidsstanden.

Pluspunten

  • 2 standen
  • kan uit elkaar
  • degelijk materiaal

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige mixer met goed vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Makkelijk en stil apparaat voor het maken van smoothie's. Goede prijs kwaliteit. Apparaat is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • mixt uitstekend
  • stevige bouwkwaliteit
  • 2 standen

Minpunten

  • best wel zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LVDV 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Stevige en robuuste staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Een mooie stevige en robuuste staafmixer.
Hij werkt snel en effectief en dat voor een leuke prijs.
Zeker met de geld terug actie.

Pluspunten

  • stevig
  • robuust

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, werkt geheel naar verwachting en makkelijk uit te breiden met meerdere onderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 27-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Compact en makkelijk in gebruik
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Stevig en handzaam
Ideaal met de 2 verschillende standen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

har 24-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staaf mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
compact en degelijk en goed in de hand liggend waardoor de staafmixer stabiel blijft in het gebruik en niet wegschiet

Pluspunten

  • stabiel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, goede staafmixer voor een prima prijs

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

9,0
Robuuste staafmixer, uit te breiden met diverse accessoires.
Niet duur, erg goed. Krachtige 700 watt motor.
Kortom geweldig, erg tevreden

Pluspunten

  • Robuust
  • 700 watt motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 10-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Gekocht ter vervanging van vorige braun staafmixer waar een plastic verbinding. Zelfde type gekocht echter is de nieuwe variant zwaarder en klikt het onderstel moeilijker vast. er staat op de doos easy click, maar hij klikt wat lastiger. Beide niet echt een probleem. Hij mixt goed en Kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Mixt goed.

Minpunten

  • Zwaarder dan vorige staafmixer
  • Onderstel klikt moeilijker vast dan vorige mixer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

gjm 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraaie vormgeving

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeker nu met 10 euro cashback. Fraaie uitvoering en ligt goed in de hand. Snelle, goed keukenhulp.

Pluspunten

  • Werkt prima en goed te reinigen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ricardo 30-10-2019
  • Product gekocht

Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Het is een goed product tot nu toe. Hij voelt goed in de hand en het is erg fijn dat de staafmixer niet spettert tijdens het pureren van bijvoorbeeld vers fruit.

Reageer

Doom 23-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en stevig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

10,0
Duurzaam, stevig, krachtig. Prettige staafmixer met goede prijs/ kwaliteit verhouding.
ONderdelen zijn goed schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Bal 19-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer

Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Handig in gebruik, compact en makkelijk op te bergen. Voor eenvoudige maaltijden ideaal hulpmiddel. Makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 11-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer die werkt zoals verwacht.
Makkelijk schoon te maken. Kan in de vaatwasser.
Goede prijs-kwaliteit vergelijking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews