Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Braun MQ 3135 WH Sauce

Vergelijkbare producten

Braun MQ 5137 BK Sauce +

Braun MQ 5137 BK Sauce +
8,4
Bekijk alle Staafmixers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3135 WH Sauce op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tonnie 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

10,0
Fijn in gebruik, ook makkelijk zonder handleiding.
Heb deze al verschillende keren gebruikt, ook voor tomaten te pureren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nova 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

9,0
goede kwaliteit voor een goede prijs. zeer eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken.
Helpt me veel bij het koken en bereiden van taarten en koekjes

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

eva 31-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

8,0
goede prijs kwaliteit verhouding. Ook fijn dat er zowel een mixer, een hakker en een staafmixer in een doos zitten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mariska1982 27-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

8,0
Je pakt de mixer er snel bij. Ik heb de mixer al jaren. Helaas bleek de motor niet bestand tegen grote noten en heb ik een nieuwe moeten kopen. Eigen schuld. Gewoon weer dezelfde mixer gekocht die perfect aansluit op mijn al bestaande onderdelen, heel fijn

Pluspunten

  • Snel
  • Handig schoon te houden

Minpunten

  • Minder bestand tegen het mixen van noten of dadels
  • Je moet het knopje blijven indrukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kristel 17-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

10,0
Ideale mixer met verschillende opzetstukken zodat je niet ook nog een losse staafmixer of hakmolen in de kast hebt staan. Erg krachtig en doe wat die moet doen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton 04-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi ontwerp,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

9,0
Ik heb dit product speciaal gekocht vanwege de kwaliteit waar Braun voor staat,
de verschillende extra functies die het heeft, bv. een eiwit- en slagroomklopper
en het mooie ontwerp. Het oog wil ook wat, zal ik maar zeggen.

Pluspunten

  • extra functie voor eiwit- en slagroomkloppen
  • kwaliteit en design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco vlieger 16-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne mixer lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

10,0
Top mixer lekker stil en werkt super het een goed aankoop voor niet teveel centen waar ook alles bij zit wat je nodig hebt voor in de keuken

Pluspunten

  • Lekker stil
  • Veel accessoires
  • Lekker goedkoop
  • Lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam Louwen 09-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide bevestiging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

8,0
Mijn oude was kapot en dacht mezelf is te verwennen met een luxere uitvoering. Dat is gelukt . Mooie solide bevestiging en heerlijk dat het in de vaatwasmachine kan!

Pluspunten

  • Solide
  • Veilig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Riekert 07-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

multi functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

8,0
Praktisch hulpmiddel voor in de keuken met veel accessoires en hoog vermogen.
Door gebruik roestvrij staal heb je geen last van verkleuringen bij veelvuldig gebruik.

Pluspunten

  • vermogen en accesoires
  • uiterlijk

Minpunten

  • neemt veel opbergruimte in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WinkelM 27-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

8,0
Goed product voelt degelijk aan en is stil, traploos in te snelle in snelheid wat hem zeer practisch maakt

Pluspunten

  • stil
  • degelijk

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke 06-11-2019
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

9,0
Ik vond de vormgeving erg goed. In gebruik overtreft het apparaat mijn verwachtingen. Ben er heel blij mee.

Reageer

Yuksel 17-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

10,0
Deze mixer is zeker een goede aankoop voor ouders die de nodige fruit- en groentehapjes zelf klaarmaken. Dankzij de grote hakmolen kan je makkelijk een grote portie klaarmaken. Elk onderdeel klikt makkelijk los en aan elkaar.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yuksel 09-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

10,0
Deze mixer is zeker een goede aankoop voor ouders die de nodige fruit- en groentehapjes zelf klaarmaken Dankzij de grote hakmolen kan je makkelijk een grote portie klaarmaken. Elk onderdeel klikt makkelijk los en aan elkaar.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige, solide staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

9,0
Het is een degelijke staafmixer, perfect voor dagelijks gebruik. Ik heb voor deze staafmixer gekozen vanwege de metalen blendervoet en de relatief grote mengbeker voor een prima prijs.

Pluspunten

  • metalen blendervoed
  • grote mengbeker
  • aparte turboknop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergers 28-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede ervaring, degelijk product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

8,0
De vorige na 15 jaar versleten. Gezien deze goede ervaring weer een nieuwe Braun staafmixer gekocht. Degelijk product, ligt goed in de hand en anti spat voet werkt. Ook de nieuwe hakmolen bevalt prima en heeft een lekker groot volume.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angel 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

8,0
Mixt super snel. Blijven geen klontjes achter. Het is een top apparaat. We zijn er blij mee en raadt hem aan!

Pluspunten

  • Veel standen
  • Hoog wattage

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anika 16-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super product van hoge kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

10,0
Al ruim 15 jaar tevreden met de Braun staafmixer Ik had al een vergelijkbare set, en heb deze er nu bij gekocht. Dit maakt gezamenlijk koken nog gemakkelijker. Wat ik echt fantastisch vind is dat de onderdelen over en weer te verwisselen zijn, en past altijd. Ook kun je nog steeds onderdelen kopen. Echt een top product, van zeer goede kwaliteit en service!

Pluspunten

  • Kwalitatief product, goede resultaten
  • Gaat echt jaren mee
  • Onderdelen passen ook op andere braun staafmixers
  • Gemakkelijk extra onderdelen bij te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juup 08-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer met extra's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

9,0
Na jarenlang intensief gebruik heeft mijn vorige braun sraafmixewr het begeven. Ik heb expres bijna dezelfde gekocht. Vooral het bijgeleverde hakmolentje is ideaal: ook harde dingen als noten zijn geen probleem. De voet van de staafmixer is ook erg goed. Geen gespetter.

Pluspunten

  • geen spetters
  • krachtige hakmolen
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maartje 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer MQ3137

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

8,0
Zo'n tien jaar geleden een nagenoeg zelfde model staafmixer met toebehoren gekocht. Nu - na veelvuldig (lees: bijna dagelijks) gebruik - was deze toe aan vervanging werd het de MQ3137

Pluspunten

  • niet opspattend
  • niet vacuüm
  • accessoires eerder model passend op huidig model

Minpunten

  • Witte kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke 19-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

9,0
Ik kocht dit model staafmixer omdat ik erg veel vertrouwen heb in Braun.
Altijd fijn om mee te werken en goed schoon te maken.

Pluspunten

  • compact
  • goed te hanteren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews