Braun MQ 3025 Spaghetti

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 89 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3025 Spaghetti op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S. Taafmixer 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer Braun MQ3025

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Oude was kapot en op zoek naar een betaalbare nieuwe met toebehoren. het apparaat ziet er prima uit, het is een staafmixer. Wat moet je daar van verwachten. Hij is stil en doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Stil, compleet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ROnald 09-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Werkt naar verwachting

Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Doet wat wat gewenst is te doen. Garde werkt ook uitstekend voor bijvoorbeeld pannenkoekbeslag zonder spetters.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Braun staafmixer MQ 3025 Spaghetti Multi Quick 3 19-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

10,0
Zeer goede staafmixer. Zowel qua vermogen als met de bediening. Klopper werkt perfect. Makkelijk schoon te maken en neemt niet veel ruimte in met opruimen.

Pluspunten

  • Er zit een klopper bij.
  • Makkelijk te bedienen.
  • Makkelijk vast te houden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Firas 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
Handige apparaat. heavy Duty.we used it almost every day. We recommend for this price . .............

Pluspunten

  • Strong

Minpunten

  • Small pak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mon 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Always reliable brand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

10,0
Have always had this brand. Needed to replace only because we broke the container.
Otherwise all other parts are working perfectly!

Pluspunten

  • Powerful enough for most things

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie made it 30-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen, spat niet door zijn ontwerp, krachtig genoeg om ijs kapot te krijgen,, nadeel is dat het bakjemet de chop niet helemaal goed afsluit maar de blender de mixer en de garde werken perfect, bakje heb je in principe ook helemaal niet nodig is bovendien klein (350ml)

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Waar voor je geld

Minpunten

  • Bijbehorende bakje is overbodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 30-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pareert goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

6,0
Werkt goed en snel. Niet veel geluid, ligt fijn in de hand en ziet er stijlvol uit. Snel en krachtig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Lizzy 29-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
Geweldige prijs kwaliteit verhouding. Erg blij mee, werkt super en is degelijk. Prima vormgeving. Compleet pakket.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Witte kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Biggi 28-09-2020
  • Product gekocht

Top ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

5,0
Werk prima ik kan alles ermee doen wat ik zou moeten doen. Goede aanschaf voor weinig geld. Ik kan het zeker aanraden

Pluspunten

  • Veel watt
  • Snel

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Rvz 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

7,0
Prima staafmixer met veel accessoires . Werd snel geleverd. Ziet er netjes uit.
Heeft wel een klein hakmolentje! Bovenkant van hakmolentje( waar hij op de mixer wordt aangesloten) erg wiebelig!

Pluspunten

  • Netjes
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Klein hakmolentje

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Deevee 25-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving van een complete staafmixerset. Alle benodigdheden zitten erbij. De prijs is heel goed tenopzichte van de kwaliteit.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aixzaz 23-09-2020
  • Product gekocht

Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Een nieuwe gekocht omdat de vorige het na 12 jaar begeven heeft. Omdat de vorige goed beviel, nu wederom een Braun gekocht.
De staafmixer heeft een prettige grip, je kan de knop makkelijk indrukken. Ook de kinderen kunnen er goed mee overweg. Dus vormgeving is prima en degelijkheid ook. Mooie staafmixer voor een schappelijke prijs.

Pluspunten

  • Goede grip
  • Makkelijk te bedienen
  • Degelijk
  • Duurzaam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

YYunicorn 12-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

7,0
Beter dan de ouderwetse chopper, werd er direct verliefd op nadat ik de mixstaaf voor het eerst heb gebruikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mulkens 09-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
fijn apparaat, 2e keer gekozen voor een Braun staafmixer. Duurzaam en makkelijk in gebruik. hulpstukken zijn ook erg handig

Pluspunten

  • hulpstukken
  • duurzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemarie 09-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, krachtig en veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
Prachtige staafmixer met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Fijn dat de staaf van metaal is en niet van kunststof. Kunststof heeft de neiging af te breken of te barsten. Dit apparaat is zeer compleet. Ik val altijd weer terug op producten van Braun. Vertrouwde kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton 09-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer spaghetti super handig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
Handig in gebruik en fijne opzet stukken. Ook makkelijk schoon te maken. Anti spat en 2 standen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker 08-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

7,0
Meerdere opties qua garde/staafmixer. Verder handig in gebruik. Ook is de prijs naar de kwaliteit van het product.

Pluspunten

  • Prijs
  • Meerder opties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

CMF 02-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Ik had een oude staafmixer van een B merk maar kon er niet mee werken. Deze braun ligt licht in de hand en heeft alle extra assesoires. Een hele.complert product voor een schappijke prijs.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald 25-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat ie moet doen

Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

8,0
Sterkere motor dan mijn vorige Braun staafmixer. Enige probleem: koppeling tussen de motor en het hulpstuk is van plastic. Daar is mijn vorige staafmixer op gesneuveld. Gunstige prijs, zeker als de cashback van 10 euro netjes wordt afgehandeld. Nooit last van spetters. Ik gebruik de mixer elke dag met de bijhorende beker.

Pluspunten

  • sterk
  • geen spetters
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Koppeling tussen motor en mesdeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 23-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3025 Spaghetti

Algemene score

9,0
Zeer fijn product om groente voor een soep te blenden en om ook slagroom en cake mix goed te mixen. Veelzijdig product dus

Pluspunten

  • Blend en mixed goed
  • Veelzijdig en gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Mag wat moderner wat betreft looks

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews