Braun MQ 525

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 138 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 525 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luuk 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

7,0
ik voor deze staafmixer gekozen omdat er ook een klein mix bakje en een garde voor slagroom bijzit. Tevens is de staafmixer zelf erg robuust vanwege de roestvrijstalen mixstaaf

Pluspunten

  • veel accesoires
  • robuust
  • hoog toerental

Minpunten

  • veel ruimte in beslag

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Linda van Zijverden 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig en vaatwasbestendig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Omdat de onderdelen in de vaatwasser kunnen en een krachtige motor die makkelijk te hanteren is. Ook komen de accessoires zeer van pas. Makkelijk om kleine hoeveelheden te snijden, kloppen op blenderen

Pluspunten

  • makkelijk hanteerbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenprinces 17-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixen zonder geklieder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor deze staafmixer, omdat we onze soepen, smoeties, slagroom, notenpasta, bananenbrood, enz. super goed kunnen maken zonder dat de hele keuken onder de spetters zit. Deze staafmixer heeft geen gaatjes aan de zijkant en hierdoor kun je spatvrij werken. Ook de hakmolen werkt voortreffelijk. en de gardekop niet te vergeten, om snel even de slagroom te kloppen. Deze mixer is zeker de kers op de taart en een apparaat die hier dagelijks gebruikt wordt

Pluspunten

  • spat vrij mixen
  • klein hakmolen
  • twee snelheden
  • weinig geluid
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Staafmixer MQ525 09-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Handzame en multifunctioneel, prachtig ligt fijn in de hand, snel en gebruiksvriendelijk en een prijs die waard is.
Aan te bevelen aan iedereen die ook niet langer een keukenmachine voor de dag wil halen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • past in de kleine keuken en keukenkastje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Gerritsen 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie staafmixer, RVS en spat niet.

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Ik had voorheen ook een staafmixer van Braun, na 25 jaar is de staafmixer overleden. Ik heb er altijd met veel plezier mee gewerkt. Ik heb snel een nieuwe gekocht. Waar ik zo blij mee ben is dat de nieuwe staafmixer niet spat en dat je de onderdelen eraf kan halen. Dat kon allemaal niet met de oude. In die 25 jaar is natuurlijk een hoop vernieuwd.

Pluspunten

  • spat niet, onderdelen kan je eraf halen
  • je hebt de staafmixer goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede blending

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Was toe aan een nieuwe blender Toppie!
Diverse mogelijkheden hakken en mixen makkelijk in gebruik en schoonmaken twee standen mooie maarbekers en vormgegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 24-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Twee standen meer dan voldoende en met de 4 accessoires erbij kun je eigenlijk alles klein en fijn maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

@je 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handzame handige mixer

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Het apparaat is stevig en makkelijk te bedienen. Veilig te bedienen en qua maat handzaam ook voor het opbergen in de kast.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer met extra onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Zowel mij hakmachine als staafmixer waren ermee opgehouden, daarom was het fijn dat ik nu 2 in 1 heb. De staafmixer voelt stevig aan, alle onderdelen klikken goed en eenvoudig in elkaar. Ideaal voor mijn gepureerde groente soepenwaar de Kids dol op zijn. In de hakmolen is het ook erg fijn uitjes fijn te maken, zo gaan je handen niet ruiken.

Pluspunten

  • ALLES IN 1
  • Degelijk mooi ontwerp

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mike 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig formaat

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Het is een kleine en handige keukenhulp. Door de vele accessoires is een het goed koop. Wij zijn er de feestdagen goed mee doorgekomen en zeer veel hulp aan gehad. Wij raden deze multiquick staafmixer dan ook voor iedereen aan,

Pluspunten

  • accessoires
  • Formaat

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kaatje 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer handig in gebruik een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Onmisbaar in de keuken, voor dagelijks gebruik soepje etc., makkelijk te reinigen en neemt niet veel plaats in. Een echte aanrader voor iedereen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mags 02-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good quality, durable

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

10,0
Needed new blender - decided that this setup, and price are best. The options of the blender are various, as there are multiple endings you can use. all in one solution, with affordable price

Pluspunten

  • durable
  • multiple options of use

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 08-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun, altijd goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Vorige Braun ging 15 jaar mee en heeft de beste anti-spat mixermond. Er was maar 1 keuze toen de vorige kapot ging. Helaas geen traploos instelbare snelheid (maar 2 standen) en jemig wat zijn staafmixer duur geworden..!

Pluspunten

  • Anti spat mixer
  • Duurzaam

Minpunten

  • Duurder dan 15 jaar geleden
  • Slechts 2 standen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sma 17-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt niet zoveel lawaai, hakt en pureerd goed

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

10,0
zeer te vreden. Hakt goed, pureerd goed. Maakt weinig lawaai.. zeker aan te raden... ziet er ook mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elke Schepers 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Een jaar of 10 geleden dezelfde set gekocht, zeer intensief gebruikt! Voor mij echt onmisbaar geworden! Omdat de oude aan vervanging toe was een nieuwe set gekocht.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Stevig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerhard 03-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heb al een ruim 20 jaar hopelijk gaat deze ook zou lang mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

5,0
Veel plezier van mijn oude dus hoop ook van deze heel handig in gebruik kan van alles mee doen voor soep had op oude geen klop kop wat mij handig lijkt een alles kan inn afwasmachine nu

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

G. La Crois 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De vorige Braun ging lang mee benieuwd als deze dat ook red.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Zoals gezegd ging de vorige Braun staafmixer zo'n 25 jaar mee, daarom wederom voor een Braun staafmixer gekozen. Als deze ook zo lang mee gaat ben ik een tevreden mens. Voordeel van deze is dat er iets meer accessoires bijzitten.

Pluspunten

  • extra accessories

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Goed product 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Eerdere goed ervaringen Braun apparatuur. Degelijk en duurzame producten. Makkelijk in gebruik en onmisbaar in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafmixerbeoordelaar 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Doet wat een staafmixer moet doen. Degelijke kwaliteit, nuttige accessoires. Vor een schappelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

sezer 23-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

5,0
geweldig, echt een aanrader.
heel veel kracht volgens mijn vriendin
ik gebruik hem zelf niet ben namelijk een man
en vind het vrouwenwerk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews