Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Braun MQ 7025X

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Staafmixers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 7025X op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AJ Meijer 26-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Werkt prima en makkelijk schoon te maken , eenvouwdig te bedienen en met veel hulp middelen er bij een top staafmixer .

Pluspunten

  • Handig

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk-Jan 02-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en degelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Deze staafmixer met hak functie had volgens mij de beste prijs/kwaliteit verhouding en Braun lijkt mij een betrouwbaar merk.

Pluspunten

  • Stevig, Degelijk
  • Veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie K 02-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

7,0
Makkelijk schoon te maken en zeer handig in gebruik, we hebben hiervoor een staafmixer van een ander merk gehad maar deze viel naar een jaar uit elkaar. Uiteindelijk op de Braun terecht gekomen omdat deze al goede recensies had.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

25 september 25-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

robust apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
De staafmixer is prettig in gebruik. Sterke motor, goede hulpstukken, praktisch in gebruik. Fijn dat de hulpstukken in de afwasmachine kunnen.

Pluspunten

  • sterke motor
  • goede hulpstukken

Minpunten

  • ik mis de deksel voor de mengbeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor 25-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zit lekker in je hand niet te zwaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
tijdens het werken met de braun MQ7025x is het een zonnetje in huis {keuken] hij werkt geweldig en niet te veel lawaai
een plus hadden we eerder moeten hebben op advies van vrienden die deze al eerder hadden gekocht

Pluspunten

  • geluid
  • niet te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ani 16-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Braun Staafmixer MQ7025X

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

10,0
Geweldige staafmixer, het is best licht in gewicht, heb blend het eten helemaal fijn (binnen handomdraai) Het eten voor mij baby was nog nooit zo snel en makkelijk eetbaar!

Pluspunten

  • Blend Snel
  • Spat niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kookliefhebber 12-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
handzame staafmixer, met splash control en voldeonde kracht 1000 watt. beperkte acessoires, omdat je die anders toch niet gebruikt,

Pluspunten

  • splashcontrol
  • vermogen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buket 29-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

7,0
Super product, ik ga het ook voor mijn moeder kopen!
Wel vind ik het jammer dat het bakje zo klein is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Carmen 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topproduct!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
Hij is gemakkelijk te gebruiken. Zeer krachtig, snel en goed voor het klaarmaken van o.a. babyvoeding.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel stiller dan andere merken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul van Zoelen 21-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk te hanteren en eenvoudig schoon te maken, bovendien ziet er qua design mooi uit. De prijs /kwaliteitverhouding is goed

Pluspunten

  • heel gebruiksvriendelijk
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • niets
  • niets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karina 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
1000 watt staafmixer - de krachtige motor, spat niet, de snelheid is makkelijk te variëren, goed merk. Bewust gekozen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Catherine 13-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede

Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

7,0
it is useful for baking cake and making stampot, it makes cooking much more efficient and intereseting!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jaap 07-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Hij werkt makkelijk makkelijk schoon te maken en door de handige functie dat de messen tot de bodem van de pan komen hakt die alles fijn

Pluspunten

  • Mooi
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JG van Veen 06-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en kwalitatief goed product

Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

10,0
Prijs-kwaliteit verhouding is gewoon suprême, gelijk uitgepakt en getest (slagroom kloppen). en die traploze schakelaar lijkt wel op een formule 1 wagen. wat een POWER !!!!!!!

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit
  • Vermogen 1000 Watt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

4,0
Krachtige en snelle staafmixer. Werkt goed. Handig in gebruik en prima hulpstukken zitten erbij. Vooral deelnemer is erg fijn in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

4,0
Makkelijk in gebruik, niet te zwaar en werkt snel. Wel jammer dat de cashback actie zoveel gedoe is. Werkt wel echt perfect voor babyhapjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stevige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
de zoektocht op internet beloofde veel goed maar de werkelijkheid overtrof alle verwachtingen
stabiliteit en functionaliteit super

Pluspunten

  • functioneel
  • stabiel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siska 27-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat met snel resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
Prettig product, onze soep wordt er bijvoorbeeld heerlijk romig van.
Het is een gebruiksvriendelijk apparaat en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bb 06-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
dit model gekozen vanwege de krachtige motor en advies van de verkoper. Goed merk. Dus hoop dat we er veel plezier van zullen hebben

Pluspunten

  • krachtige motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wshvos 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Werkt perfect, spat niet en ligt goed in de hand. Echte een heerlijke staafmixer. Zou deze iedereen kunnen aanraden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews