Bosch MSM66120 - Reviews

8,7 Lees 154 reviews
Best Reviewed jun 2014 Bosch MSM66120
Best Reviewed juni 2014
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 154 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jessica 16-06-2016 Product half jaar in bezit

Hele goede staafmixer

Algemene score

9,0
Deze staafmixer is ideaal in gebruik. Wij gebruiken onze keukenmachine niet eens meer. Ook heel fijn voor het pureren van babyvoeding. Het enige is dat je voor het echt glad krijgen (wat je bijvoorbeeld bij een sapjesmachine wel gemakkelijker kan) wat meer tijd uit moet trekken. Daar is 'ie natuurlijk ook niet echt voor gemaakt. Hakken van Parmezaanse kaas, gezonde ijsjes maken en komkommersap, dat gebeurt allemaal in een handomdraai. Het enige onhandige is dat je de deksel niet mag onderdompelen. Dan is de rand in de deksel wat lastiger schoon te krijgen/ houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jolanda47 18-05-2016 Product half jaar in bezit

Geweldige staafmixer

Algemene score

8,3
Heb hiervoor in 10 jaar tijd al 3 staafmixers versleten.
Ik gebruik ze intensief en voel aan dat dit een goede is die (hopelijk) lang mee zal gaan. Degelijk, pittige motor. Schrikt niet van "harde stukjes"! en doet het in feite net zo goed als mijn zware keukenmachine (maar dan natuurlijk voor andere hoeveelheden)
Bonus voor mij is de van zuignappen voorziene mixerbeker. Vaak een zwak punt, de verbinding van de mesjes hierin met de capaciteit van de staafmixer. maar bij deze niet. Noten, kruiden als peper of piment, hoe hard dan ook het wordt vermalen. Maakt even herrie, maar dan heb je wat. Ik maak bv. heerlijke Surinaamse en Indonesische kruidenpasta's in een oogwenk met dank aan dit hulpstuk. Ik verpulver ook gedroogde bananenschillen ermee (zijn werkelijk keihard)
Niet alle onderdelen kunnen in de vaatwasser, maar die zijn zo schoon met sponsje.
Werkelijk top-produkt voor een heel goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
kimvl 09-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,3
Een degelijk apparaat, iets groter en zwaarder dan ik had verwacht (online besteld). Makkelijk te reinigen. Ook erg handig dat er een stevige plastic maatbeker bij zit, die ook in de afwasmachine kan. Ik gebruik hem bijna elke dag voor babyvoeding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
C de Wit 21-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De staafmixer is vrij stil en ligt prestige in de hand. De knoppen zijn goed bereikbaar. De handgreep zorgt voor een goede grip. Het apparaat en de accessoires zie er degelijk uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frans 19-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De staafmixer voldoet volledig aan de verwachtingen.
Erg degelijk en functioneert prima.
Zowel het hakken van groente, noten als het pureren van soepen ging perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henk 17-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Voldoet aan alle verwachtingen, makkelijk te bedienen en schoon te maken.Ook de gebruiksaanwijzing is duidelijk.
Echt top product voor wat betreft de prijs/kwaliteits verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Beata 16-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Het is een heel fijn apparaat gebruik hem bijna dagelijks.Makkelijk en snel in gebruik en goed schoon te maken.Had achteraf spijt dat ik de klopper er niet bij heb genomen. Maar zag dat je die ook nog los kan bestellen en dat ga ik zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M Stam 16-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
een fijne staafmixer, niet te zwaar en houdt prettig vast. Ik gebruik de staafmixer voor babyvoeding, en dat werkt prima. Zowel de staafmixer als de hakmolen maakt de voeding heel fijn.
Door de verschillende snelheden, kun je makkelijk variëren in de fijnheid van het voedsel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
M 13-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,3
Deksel van het hakbakje gaat erg moeilijk los van het bakje.
Verder een mooi een compleet apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Marijke 12-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het is prettig dat de staafmixer verschillende snelheden heeft en makkelijk schoon te maken is. Eenvoudig te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Samantha 12-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Degelijk, wat zwaarder in de hand.. maar vooral ook een erg zacht geluid bij gebruik, wat mij aanspreekt aangezien ik het veel wil gebruiken terwijl kinderen liggen te slapen :) Snel en mooi fijn gepureerd.. zeker in vergelijking met de goedkopere merken die ik eerder had is dit een perfecte aankoop. Goede kwaliteit voor dezelfde lage prijs (helemaal i.c.m. de geld terug actie!)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Lucci 12-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mijn staafmixer was defect en mocht deze eerst van mn buurman lenen. Het is een prima apparaat met fijne grip en een extra turboknop. Wil je juist wat minder (bijv gespetter) dan kan je in 12 stappen in snelheid terug. Handige opbergmaatbeker met deksel inclusief en ook een snijbakje voor bijv ui en kruiden is meegeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Bosch MSM66120 Staafmixer 11-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super apparaat, zeker ten opzichte van mijn verouderde vorige staafmixer. Deze is goed schoon te maken en makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kees 10-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een prima staafmixer voor een betaalbare prijs!
Hoge snelheid en handige turbostand.
De Boschactie is leuk meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeroen 10-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
De staafmixer voelt stevig aan en is makkelijk te bedienen. De staafmixer doet wat ie moet doen en hakmolen en het meegeleverde bakje zijn echt super handig als je even snel iets klein wilt maken van kruiden tot noten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Keukenprins 10-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Goed apparaat. De mogelijkheden zijn uitstekend, als je ten minste niet je hele keukenkast vol wilt hebben met accessoires. Ik vind de bijgeleverde hakselaar erg handig. Het apparaat is van degelijke kwaliteit, en ook de maatbeker en hakselaar voelen stevig aan. Het apparaat is vrij zwaar, maar dat komt de stabiliteit en degelijkheid ten goede.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Keukenprins 09-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een heerlijk apparaat, eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Heb nog geen wortelen geprobeerd en ben benieuwd hoe dat zal gaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Jeroen 08-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mixer voelt goed en degelijk aan, gebruiksvriendelijk en stil.
Regelbare snelheid is echt een plus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Dennis 07-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na een goedkope staafmixer welke na 1 maand al kapot ging, nu deze Bosch MSM66120 gekocht. Wat een wereld van verschil. Het apparaat voelt stevig ligt fijn in de hand en je merkt dat dit kwaliteit is. Kortom een top apparaat. Door de refund actie nog scherp geprijsd ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
staafmixer 06-01-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Ik vind het apparaat geweldig. Het eigenlijk een 2 in 1.Het is goed vast te houden en zeer duidelijk in het gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews