Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Specificaties
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Schermgrootte
1.2 inch scherm
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lieze Paelinck 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Algemene score

8,0
Het is een goede camera om mee te starten. Hij is makkelijk in gebruik. De camera met lens weegt zeker niet veel en is dus makkelijk mee te nemen.

Pluspunten

  • Licht in gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

senior 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete set. Mooie camera. Groot scherm. Lange accu duur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Algemene score

9,0
Een complete set voor een scherpe prijs. Is als prima beoordeeld door de consumentenbond. Voor mij voldoende om tot aankoop over te gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie Vissers 09-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs-kwaliteit - mooie camera

Geschreven voor: Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Algemene score

8,0
Prima camera met voldoende mogelijkheden voor de beginnende fotograaf. Mijn dochters van 16 fotograferen graag en dit is hun eerste spiegelreflex camera. Maakt scherpe foto's, prima gebruiksgemak en goede lens. Niet te zwaar toestel waardoor het ook voor vakantiedoeleinden prima te gebruiken is. Wij zijn er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MyrtheMyrtha 07-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera voor starter!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Algemene score

8,0
fijne camera. Perfect voor de beginnende fotograaf. Stevig, ligt goed in de hand en makkelijk te gebruiken.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • simpel te gebruiken
  • Goede accu
  • fijn werkend met de app

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L. 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Algemene score

9,0
werkt zoals verwacht prijsverhouding goed. mooie camera ligt goed in de hand. geruisloze scherpstelling van de lens

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie camera voor beginners

Geschreven voor: Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Algemene score

8,0
Super fijne camera! Heerlijk om als beginner mee aan de slag te gaan! Ik heb hem nog niet veel gebruikt maar dat gaat zeker wel gebeuren. Ook is deze camera zeer gebruiksvriendelijk!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Licht in gewicht

Minpunten

  • Kan niet super inzoemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super camera voor beginners!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Algemene score

9,0
Super camera! Heerlijk om als beginner mee aan de slag te gaan! Ik heb hem al veel gebruikt en is zeer gebruiksvriendelijk!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Kwaliteit foto's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sophia 26-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Algemene score

8,0
Mooie camera, goed beeld, makkelijk in gebruik en licht. Doordat de camera licht is voelt hij wel wat goedkoop aan. Maakt mooie foto's. Als beginnend fotograaf is het alles wat ik nodig heb.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Licht
  • Compleet

Minpunten

  • Voelt goedkoop aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

YOYO 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige camera.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Algemene score

10,0
Geweldige camera, ben hem nog aan het ontdekken, maar tot nu toe top camera.Aangeschaft bij kamera express, gratis cursussen erbij en goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Visschedijk 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Algemene score

10,0
Fijne camera ligt goed in de hand, gemakkelijke bediening en genoeg mogelijkheden voor een beginnende hobby fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Algemene score

9,0
Super product. ligt goed in de hand. Ook voor iemand die net begint met foto's maken. Kortom: een top product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAURICE 07-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

allround camera met allround lens

Geschreven voor: Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Algemene score

7,0
Ik heb een lens van 18 - 200 mm bij deze camera (CanonEOS2000D) Deze lens is multi-inzetbaar. Het mijn mijn eerste spiegelreflexcamera, voor een beginner nu tevreden.

Pluspunten

  • Multifunctionele lens
  • Camera voelt stevig aan

Minpunten

  • Nog zoekende hoe flitser niet overbelicht

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisa 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel fijne camera voor super mooie scherpe foto's!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Algemene score

9,0
Ik ben naar de Kamera Express Superstore geweest in Utrecht en heb dit product daar gekocht. Ik werd gelijk geholpen en ben erg tevreden over de camera. Ik raad de camera en de winkel zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 zwart

Algemene score

9,0
Het toestel is goed vast te houden en niet zwaar. Foto's zijn van goede kwaliteit en het toestel is voor beginners makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Niet zo zwaar
  • Makkelijk vast te houden
  • Goede kwaliteit beeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer