Nikon D7500 zwart - Reviews

Specificaties
Megapixel
20,9 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in 4K Ultra-HD
Schermgrootte
1.3 inch scherm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de Nikon D7500 zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Glenn 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Monster in het donker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb de D7500 gekozen vanwege zijn hoge werkbare ISO van 51200 en zijn nauwkeurige autofocus en 8 FPS uitstekend voor wildlife en zelfs sportfoto's en met zijn 4K video mogelijkheden, daarbij zijn lekker handzame kleinere formaat dan zijn grote broer de D500.

Pluspunten

  • Hoge ISO
  • Autofocus
  • Licht en handzaam
  • 4k video
  • Op mijn Iphone probleemloze Snapbridge

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie Kusters 19-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Flexibel scherm.

Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

8,0
De Nikon D 7500 voldoet bijna volledig aan de verwachtingen die je na het lezen van vele reviews heb gekregen. Snel, fraai beeld, grote lichtgevoeligheid en het fraaie verstelbare display.
Helaas heeft Nikon bezuinigd op bevestiging en camerariem. De riem is werkelijke de allerslechtste die er bij mijn 7de Nikon body geleverd wordt. Beding een camerariem van een betere kwaliteit als je besluit tot koop van een Nikon 7500.

Pluspunten

  • Display
  • Lichtgevoeligheid sensor.

Minpunten

  • Camerabevestiging
  • Cameradraagrien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Nelien 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

8,0
Ligt heerlijk in de hand, prima touchscreen kantelbaar beeldscherm.
Helder menu's en knoppen die goed te bedienen zijn.

Pluspunten

  • groot kantelbaar scherm
  • licht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Paul 01-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende beeldkwaliteit, snel en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Een geweldige camera. Ik heb hiervoor al de D70 en D7000 gehad, ben dus bekend met deze lijn van Nikon camera's. Ten opzichte van de (toen al geweldige) D7000 heeft Nikon toch weer heel wat verbeteringen in deze camera weten te stoppen. De autofocus is duidelijk accurater en sneller. De beeldkwaliteit bij erg weinig licht is ook duidelijk beter. Het opklapbare LCD-scherm is echt superhandig bij heel hoge of heel lage camerastandpunten (bijvoorbeeld wanneer je een foto over de hoofden van toeschouwers wilt maken of bij macrofotografie).

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Instelmogelijkheden
  • Bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 07-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische en snelle camera Nikon d7500

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Op 5 juli 2019 deze camera gekocht bij Kamera Express Amsterdam. Prima camera met zeer mooie foto’s. Enorm verschil met mijn oude camera de Nikon D7000.Snel en scherpe foto’s en makkelijke bediening. Aaanrader !!!

Pluspunten

  • Scherpe foto’s
  • Snel
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Forse stap voorwaarts t.o.v. Nikon D7000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

8,0
Een hele stap voorwaarts wat betreft hanteerbaarheid en mogelijkheden (belichting en kantelbaar scherm) t.o.v D7000

Pluspunten

  • grote ISO range
  • kantelbaar scherm
  • enorm aantal instel mogelijkheden

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit Jan 27-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Van D2X naar D7500

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Ben je het fotograferen met een Nikon gewend dan stap je moeiteloos over om deze nieuwe camera van Nikon. Snel, stil en licht. Zeker in vergelijking tot de professionele oudere Nikon D2X.

Pluspunten

  • Snel
  • Licht
  • Stil
  • Met smartphone te bedienen

Minpunten

  • Smalle draagriem
  • Geen aansluitpunt voor 'oud' flitssnoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjon 23-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nikon D7500

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

8,0
Als beginnend fotograaf was ik op zoek naar iets meer dan een instapcamera. Na heel goed advies te hebben gehad in Breda tot deze aankoop overgegaan. Ik heb deze camera een aantal maanden en kan niet anders zeggen dat het een goede aankoop is. Zeker ook met het maken van video een absolute aanrader!

Pluspunten

  • uitgebreide mogelijkheden
  • 4k video

Minpunten

  • geen klapscherm
  • 1 kaarthouder

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walther 16-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

D-7500 De perfecte kamera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Na een tijd met de D-5600 te hebben gewerkt, ben ik overgestapt op de D-7500. De kamera blinkt voor mij uit in bediening. Echt Top !

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Zeer fijne bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Davelaar 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb deze camera nu een week in bezit, ben een beginnende fotograaf , dus alles nog aan het uitvinden. Maar de foto’s zien er goed uit, de camera ligt lekker in de hand. Uitgebreide mogelijkheden, veel instellingen. Touchscreen. Ik heb deze camera gekocht bij kamera-express in Arnhem , alwaar ik zeer goed en uitgebreid geholpen ben

Pluspunten

  • groot kantelbaar scherm
  • goede houvast
  • mooie foto’s

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BW 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Door deze camera weer meer plezier in fotograferen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Door de vele mogelijkheden en goede connectiviteit een hele fijne camera die je creativiteit stimuleert.

Pluspunten

  • Heldere zoeker
  • Bluetooth en Wifi
  • Touchscreen
  • Duidelijk menu

Minpunten

  • Geen knop voor scherptediepte
  • Geen VR in body

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rolf 28-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kantelbaar scherm met touchscreen, makkelijk te hanteren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Deze camera voldoet aan alle verwachtingen. Handzaam maar zeer uitgebreid en goed te hanteren. Geweldige kwaliteit vooral in combinatie met 50 mm lens. Door het kantelbare scherm goed te hanteren voor foto's op de grond.

Pluspunten

  • Kantelbaar scherm
  • Snel in gebruik
  • Touchscreen
  • Hoge resolutie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvp 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld bij weinig licht

Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Mooie allround camera, snelheid en lichtgevoeligheid zijn de kernwoorden die bij deze camera passen. Hoewel het aantal MP laag lijkt is dit absoluut geen probleem, heel misschien als je een foto in posterformaat wil afdrukken. Foto's zijn kraakhelder en bij weinig licht en hoge ISO nauwelijks ruis te bespeuren.

Via de zoeker heb je een prachtig beeld met alle benodigde informatie, welke informatie je wilt zien is instelbaar.

Op het gebied van autofocus is deze camera ook super. De opties zijn veel en werken ook nog eens prettig. In LiveView met slecht licht heeft de camera het wat moeilijker, wanneer je het dan overneemt met de zoeker dan is de autofocus weer uitstekend.

Verbinden met de app geeft LiveView op afstand, ontzettend handig via wifi en bluetooth wordt je smartphone een afstandsbediening, foto's direct op je telefoon downloaden...

Het kantelbare scherm is wel erg gemakkelijk voor als je lage of juist boven je hoofd foto's wilt maken.

De camera ligt goed in de hand en ondanks het gewicht voelt deze goed aan. De extra te programmeren fn knopjes zitten op de goede plek en na enig oefenen heb je de functionaliteiten snel onder de knie.

De full HD functionaliteit om te filmen maakt van deze camera ook een filmcamera.

In combinatie met de cashback actie (v.a. mei 2019) is dit een superaankoop. Voor mij een reden om nog een tijdje in de spiegelreflex wereld mee te blijven doen!

Pluspunten

  • Lichtgevoelig
  • Snel
  • Kantelbaar scherm
  • Verbinden met smartphone

Minpunten

  • wat weinig MP's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerdiene 24-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sneller camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Ik maakte altijd gebruik van de D3300. Nu heb
Ik de D7500 en die is echt heel fijn in gebruik. Werkt snel, heeft een kantelbaar scherm wat heel fijn is! Een top camera!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Irene 15-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top toestel en service bij Camera Express Maastricht

Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Na wat speurwerk voor een camera tbv sportfotografie terecht gekomen bij Camera Express in Maastricht. Zeer vriendelijke medewerkers met heel veel kennis en eigen ervaring op fotografie gebied. Ik kreeg goed en eerlijk advies en ben super geholpen om tot de aanschaf van de D7500 en lens 70-300 mm over te gaan. Zeer tevreden over de body en lens. De eerste foto's zijn super en de body is gemakkelijk in gebruik. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Fijne handligging van de body
  • Gebruikersvriendelijk apparaat
  • Mooie foto's
  • Fijne service bij Camera Express

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan. 11-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Cameta gekocht ter vervanging van Nikon D 90.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Camera ligt goed in de hand ook voor grotere handen. Fijne camera in gebruik samen met 18-300 lens. Menu is duidelijk, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton Snijders 29-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb een Nikon D7500 gekocht.
Een mooie compacte camera. Goed geholpen bij Kamera Express in Goes. Gelijk foto's gaan maken en zeer tevreden handige camera, zeker met het verstelbare scherm.
Een goed toestel voor een goede prijs, waar je als hobby fotograaf een professioneel toestel in handen hebt.
Samen met de bijgekochte groothoeklens en de Microlens van Nikon kan ik weer genieten van mijn hobby.

Pluspunten

  • kantelbaar scherm
  • Licht in gebruik
  • Hoge iso
  • wifi gemakelijk te koppelen met Snapbridge

Minpunten

  • Nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Kamphuis 14-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastische veelzijdige spiegelreflexcamera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Hoge ISO waarden, verrassend qua snelheid, goede focus, snapbridge werkt uitstekend op iPhone.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • hoge ISO waarden
  • goede focus
  • goede beeldkwaliteit
  • kantelbaar scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

RG 12-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Goede camera als alternatief voor full frame. Crop sensor heeft voordeel bij tele en macro. De camera is beduidend sneller dan de voorgangers.

Pluspunten

  • snel
  • degelijk
  • weinig ruis

Minpunten

  • geen full frame

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

WillM 03-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot kantelbaar helder scherm met touchscreen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Na een enkele jaren met een Nikon D3200 gefotografeerd te hebben over gestapt naar een Nikon D7500 wat een verschil om hier mee te fotograferen en wat en mogelijkheden met deze camera en gebruiks gemak. Helder groot kantelbaar touchscreen scherm wat heel gemakkelijk de camera bedient en de resultaten laat zien met enkele vinger bewegings. Ook een gemakkelijke koppeling met een smartphone waardoor de foto's ook direct met andere te delen zijn.

Pluspunten

  • Kantelbaar scherm
  • Licht lekker in de hand
  • Veel mogelijkheden
  • Eenvoudige bediening
  • Via smartphone te bedienen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews