Huawei P Smart 2019 64 GB / blauw / (dualsim)

Specificaties
Display
6.2 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P Smart 2019 64 GB / blauw / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hennie Dekker-Pouw 23-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Huawei P smart 2019 mobiel toestel

Geschreven voor: Huawei P Smart 2019 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Heel goed toestel, en modern, makkelijk hand bereikt, en maakt mooie foto''s , ben erg blij mee.
Ik had mobiel bij BCC gekocht, verkoper had goed uitgelegd.
Ben heel tevreden!

Pluspunten

  • Snel en duidelijk handbereikt,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wihan 08-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima smartphone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P smart 2019 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mooi design, groot scherm, supersnelle acculading. Bevalt tot nu toe prima. Koop zeker aan te bevelen voor deze prijs.

Pluspunten

  • Schermgrootte
  • Design
  • Snelle acculading

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brera 24-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne telefoon met een groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P smart 2019 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Onlangs mijn abonnement bij BEN verlengd met deze smartphone. Mijn jongste dochter heeft er ook zo eentje en hij bevalt haar goed dus ik ben ook overstag gegaan. Mooi groot scherm, snelle toegang tot apps, eenvoudige installatie en invoeren van telefoonnummers. Enige nadeel is dat de telefoon erg snel in de slaapstand gaat, en het erg lastig is bij instellingen om uit te vinden hoe je dat kan verlengen.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Groot scherm
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Gaat snel in slaapstand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tralala75 09-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne smartphone, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P smart 2019 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Nu een week in huis. Fijne, duidelijke, complete, snelle smartphone. Gemakkelijk te installeren en aan te passen aan eigen wensen qua apps en instellingen. Er worden automatisch fijne tips gegeven, waardoor je de functies leert kennen. Scherm gaat echtet snel uit, maar dat kan waarschijnlijk ook aangepast worden. Tevreden over accuduur, circa 2 dagen bij redelijk gebruik +/- 2 uur per dag. Goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!

Pluspunten

  • Instellen gaat gemakkelijk
  • Helder, kleurrijk, duidelijk scherm
  • Accuduur ongeveer 2 dagen
  • Laadt snel op

Minpunten

  • Scherm snel uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Geerdink 08-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot helder scherm, en in handig formaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P Smart 2019 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

9,0
Prachtige handige smartphone.Een mobiel met vele mogelijkheden. Voor zijn prijs is het een uitstekende smartfhone. Je hoeft bij dit model, om in te stellen, geen hogere universiteitische technische opleiding gevolgd te hebben. Een fluitje van een cent. Hij ligt heel gemakkelijk in je hand en oogt heel mooi. Ik kan hem bij iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Handig mobiel met vele mogelijkheden.

Minpunten

  • Nog niet gemerkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Brakenhoff 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm en licht in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P smart 2019 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Mooie telefoon met goede specificaties, en een zeer scherpe prijs.
Ik heb hem nu een paar dagen en heeft een top accu duur

Pluspunten

  • Accuduur
  • 64 gb geheugen

Minpunten

  • Is er niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Lex Rapmund 10-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good kwaliteit en prijs verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P smart 2019 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Titel: Heerlijk toestel
Cijfer: 9

Heb een Huawei gekocht omdat mijn vorige toestel ook goed beviel van huawei. Ik zou iedereen een Huawei aanbevelen. Toestel ligt prima in de hand. Heel gebruiksvriendelijk en een mooi ontwerp. Huawei heeft mij nog nooit in de steek gelaten.

Pluspunten

  • Perfecte camera
  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super! En een leuk prijsje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P smart 2019 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Onze dochter heeft vandaag van haar spaargeld een Huawei P Smart gekocht.Hiervoor had ze iPhone, maar ze is helemaal om. Een groot scherm ,handig is gebruik met Android besturingssysteem, maakt hele mooie foto's o.a portret en dit allemaal voor een super leuke prijs. Ik, moeder ,ben ook om en einde van de maand koop ik ook deze telefoon.

Pluspunten

  • Mooie foto's
  • Goede prijs kwaliteits verhouding
  • Groot scherm
  • Vingerafdruk scanner achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer