Samsung Galaxy S21 5G 128 GB / phantom pink / (dualsim) / 5G

Bekijk 11 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S21 5G 128 GB / phantom pink / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martinus 1982 20-05-2023

Heerlijk toestel, zowel voor privé als voor werk

10,0
Ik gebruik mijn S21 5G maximaal, voor mijn werk ben ik afhankelijk van een goed toestel, en dit model overtreft alle voorgangers.
Het is snel, werkt stabiel wanneer er meerdere processen actief zijn en daarnaast en top setje aan camera's aan boord.

In mijn werk geef ik veel presentaties waarbij ik het toestel gebruik, ik stream muziek en video en bedien daarnaast ook externe apparatuur via apps en custom GUI via IP.

Privé ben ik fan van Samsung en dit toestel werkt dan ook naadloos op o.a. de smart TV en huishoudelijke apparatuur.

Rgpjanssen 20-05-2023

Snel, mooi strak beeld, en handig in gebruik.

10,0
De Samsu g Galaxy S21 5G 128GB is een stuk snellen en werkt daardoor veel prettiger, de camera is ook TOP, en geluid is prima.

Elineozzy1623 19-05-2023

Scherpe beelden en fijn formaat

8,0
Het toestel heeft een fijn formaat wat goed in de hand ligt. De camera is ook super scherp en snel ook met het maken van foto's in schemer of donker worden goed.
Batterij gaat ook mooi lang mee

Min punt heb ik wel en dat is dat hij soms bij een flink gebruik soms vast loopt en weer opnieuw gaat opstarten.
En geen uitbreidbaar geheugen vind ik ook wel jammer

Verder echt een top toestel

Tijn1978 19-05-2023

Performance en makkelijk in gebruik

10,0
Games en social media maar ook bellen en chatten met vrienden en foto's en video's maken van leuke belevingen die ik mee maak

Koen de Kruif 16-05-2023

Kost wel veel tijd hoor, om alles weer om te zette

8,0
Ik was gewend om in te loggen met vingerprint achterop. Heel accuraat. Nu moet het voorop en je kan niet zien/voelen waar je je vinger moet zetten. Dat inloggen duurt daarom langer. Het is zeker handig dat ik nu een tweezijdige telefoon heb, voor privé en zakelijk. Ik snap dat het om veiligheidsredenen strikt gescheiden is, maar sommige apps wil je zowel privé als zakelijk gebruiken. Dat lukt nu niet. Verder vind ik het wel goed. Heel veel van de onderstaande kenmerken kan ik niet beoordelen. Ik heb de telefoon nl pas 1 week.

Delsen77 16-05-2023

10,0
Geweldige telefoon, goede camera, accu, etc, lekker snel, genoeg geheugen, goed afleesbaar display en formaat en noem maar op!

Anoniem 15-05-2023

Gebruiksvriendelijk!

10,0
Super snelle en mooie telefoon die tevens hele mooie foto's kan maken. Top telefoon en een echte aanrader!

PAF Cox 15-05-2023

10,0
Het is een fijne telefoon, scherp en helder beeld zowel van de voor en achter camera's en heeft een goede en accurate handeling en geeft een zuiver en duidelijk geluid

Tom W 13-05-2023

Uitstekende telefoon!

10,0
De Samsung S21 gebruik ik nu bijna 2 jaar en dit bevalt me uitstekend! Het scherm is erg mooi, batterij gaat lang mee en ik heb voldoende geheugen. In eerste instantie was ik minder enthousiast over het feit dat de achterkant niet van glas was, maar het voordeel is dat dit dus ook minder snel kapot gaat. Het enige minpuntje vind ik dat de 19mm ingang ontbreekt. Dit werd wel opgevangen door de Samsung Buds2. Kort samengevat: uitstekende telefoon!

Marieke1992 11-05-2023

Fijne telefoon, gaat lang mee.

10,0
Ik heb dit toestel nu al 2,5 jaar en de batterij, maar eigenlijk het hele toestel werken nog perfect. Zelfs na af en toe laten vallen, let op er zat toen wel een hoesje om heen dus me scherm is daardoor niet gebroken. Heeft een goeie camera. Ik ben er heel blij mee en hoop dat die nog lang mee gaat.

Arinda 11-05-2023

Super fijne telefoon!

8,0
Voor de prijs waarvoor jk hem had is het zeker een hele fijne telefoon. Fijn formaat, die je makkelijk in je hand kan houden. Camera is ook echt goed! En hij is ook snel...Minpuntjes zijn, dat er geen gat in zit voor oordopjes en dat hij best heel snel leeg gaat. Dat vind ik wel wat jammer, maar verder echt super blij met de telefoon! Zeker een aanrader!!!

Anoniem 09-05-2023

10,0
Ik vind het een goede telefoon, met een betere camera dan mijn vorige s10+. wel gaat de batterij redelijk snel leeg.

Anoniem 06-05-2023

Een prachtig snel werkend toestel.

10,0
Het toestel is duidelijk en heel snel. Ook de bijgekochte hoes is prachtig en een geheel met het toestel. Lavendel kleur. Ik ben erg blij met mijn Galaxy. Het toestel maakt prachtige foto's. Erg prettig om mee te werken.

LA1983 06-05-2023

De beste en meest veelzijdige Samsung ever!!

10,0
Al jaren heb ik een Samsung en ben dan ook een loyale Samsung gebruiker. Dit keer heb ik gekozen voor de S21. Buiten het fraaie design, vind ik de gebruiksvriendelijkheid, snelheid en het formaat perfect.
Het overzetten van de bestanden gaat zonder moeite met de Samsung Switch app, zelfs de appjes staan weer in dezelfde structuur als voorheen.
Het formaat van de telefoon is precies goed, groot genoeg, maar niet te groot om hem eventueel met 1 hand te bedienen.
Zoals altijd maakt de Samsung de mooiste foto's en de batterij gaat erg lang mee.
Voor mij nooit meer een ander merk, met de s21 ben ik daar helemaal zeker van!!

Anoniem 06-05-2023

10,0
Ik gebruik deze telefoon nu ongeveer 3 weken, maar wil niet meer terug naar een andere telefoon. Hij werkt uitstekend en functioneert niet normaal goed. Ik raad iedereen deze telefoon aan. Niet alleen de s21 maar alle Samsung telefoons.

Anoniem 05-05-2023

Mooie en fijne telefoon

10,0
Ik ben heel tevreden over de s21. Maakt mooie en scherpe foto's en videos. Laadt draadloos op, mooi design, snelle processor en ligt licht en makkelijk in je hand. Ik heb hem in het paars en vindt hem fantastisch.

Anoniem 04-05-2023

Goede top range telefoon

8,0
Telefoon is zeer goed opgebouwd met goed display en camera, maar vergeleken met de prijs is de batterij erg zwak dus moet te vaak opladen, mogelijk een optie om niet teveel batterij te gebruiken als niet gebruikt word. (Betere batterij besparing)

evert Heil 04-05-2023

telefoon werkt uitstekend!

10,0
Telefoon ligt makkelijk in de hand en is super eenvoudig te bedienen.
Hij is snel qua werk geheugen en loopt daardoor ook niet vast of is daardoor traag.
Makkwlijk in te stelle en zeer makkelijk in gebruik

Maisi 02-05-2023

Goede telefoon! Makkelijk om fast te houden.

10,0
Samsung zijn beste kenmerken zijn fotokwaliteit, batterijduur, design , waterbestendigheid en de creatieve mogelijkheden

Deniseeeee 01-05-2023

10,0
Goede camera en veel mogelijkheden. Kwaliteit is echt super. Jammer dat hij gestolen is. Maar het is echt een aanrader qua mobiel.

Toon meer reviews