Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Bekijk 13 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 01-07-2022

Algemene score

10,0
Super telefoon ben er zeer blij mee. Maakt zeer mooie foto's en reageert heel snel. Ben mijn oude telefoon al snel vergeten, wat een verschil
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

RenskeWessel 01-07-2022

Algemene score

10,0
De telefoon is erg fijn in gebruik. De telefoon functioneert snel. Ook foto´s komen super mooi uit. Ik raad iedereen deze telefoon zeker aan als je een budget telefoon van dit merk zoekt. Ik ben er erg tevreden over.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Stef Raedts 22-06-2022

Algemene score

10,0
Ik ben super blij met mijn Samsung! Ik hoef nooit meer een andere telefoon! Ik zou heel graag wacht 4 willen ontvangen. Deze lijkt mij SUPER fijn!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-06-2022

Mooie kleur achterkant telefoon.

Algemene score

6,0
Toestel is mooj. Vingerafdruk zijkant is lastig.
En af en toe loopt toestel vast.
Wel hoop vaste appstore, waar ik niks mee doet en die je niet kan verwijderen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Miranda73 21-06-2022

Fijne telefoon, hele goede prijs/kwaliteit

Algemene score

10,0
Van Iphone afgestapt en voor het eerst een Samsung gekocht.
Hier absoluut geen spijt van gehad. Fijne hanteerbare telefoon met alles erop en eraan.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-06-2022

Fijn toestel maar dat wist ik van samsung. Super

Algemene score

10,0
Super fijn toestel maakt erg mooie fotos, had een samsung en die beviel prima dus nu deze gekocht. Blij mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 17-06-2022

Geweldig in de hand liggend

Algemene score

10,0
Mooi toestel. Lekker groot scherm, ik kan nu alles goed lezen. Functies prima in orde. Mooie afwerking toestel. Scherp scherm. Mooie kleuren. Camera perfect. Kan er super mooie foto's en video's mee maken. Het is echt een top telefoon mijn eigen kleine slimme computer. Doe echt alles ermee. Van word tot mail en social media. Agenda en heel de administratie.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 16-06-2022

Super fijne camera. En gewoon echt en samsung

Algemene score

10,0
Heb altijd een samsung.
En dit was weer de telefoon die voor mij het meest geschikt is. Heb niet zoveel eisen als hij maar goed werkt. En weer een betere camera...
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 13-06-2022

Algemene score

10,0
Supper mobiel
Heel blij mee!
Werkt goed !
Mooi desging voor best weinig
Over de prijs erg tevreden supper
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-06-2022

Prachtig toestel,voldoet aan mijn verwachting(en)

Algemene score

10,0
Schitterend toestel,functioneel,en makkelijk bedienbaar,heeft een boel mogelijkheden,is veelzijdig.
Kortom een aanrader om zo'n toestel als deze Galaxy te kopen...chapeau..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MiranK 10-06-2022

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen werd het de Samsung Galaxy A32 5G. Wat ben ik ongelooflijk blij met deze keuze. Betaalbaar voor een super goede telefoon waar alles op zit wat ik nodig heb en meer. Hij is snel, helder beeld, goede foto's, geheugen genoeg, het overzetten ging soepel....kortom TOP telefoon!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-06-2022

Algemene score

10,0
Uitstekende telefoon werkt erg vlot en camera is erg scherp alle functies werken naar behoren als je Samsung gewend bent wil je niks anders meer
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

dego 07-06-2022

Super fijne dual-sim telefoon

Algemene score

10,0
Samsung maakt eigenlijk geen slechte telefoons. Deze telefoon voldoet aan alle eisen die je van een (budget) telefoon mag verwachten. Mooi helder scherm. Reageert snel. Prettig touchscreen en prima camera.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 01-06-2022

Algemene score

10,0
Is een telefoon,die goed te installeren is,prettig in de hand ,fijn om mee te werken ,zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Tabet 30-05-2022

Algemene score

10,0
ik koop altijd samsung.
ik ben tevreden met samsung als toestel. de service is ook heel goed.
design is heel goed, snel en makkelijk te bedingen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jordy199130 29-05-2022

Algemene score

8,0
Super telefoon,
De telefoon is wel vrij groot ik heb zelf vrij grote handen maar kan niet met me duim boven in het scherm komen.
De telefoon is verder snel en maakt goede foto's.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jooppiewint 29-05-2022

Algemene score

8,0
Ik vind het scherm veel te groot ,telefoon is te groot en niet makkelijk mee te nemen, je kan ook overdrijvenmet toestel groote, maatje kleiner is al groot genoeg
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Inge2999 27-05-2022

Snel, mooi handig toestel

Algemene score

10,0
Prima toestel voor een goede prijs.
Snel, helder en functioneel
Korte kabel bijgeleverd
Veel intern geheugen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 27-05-2022

Alles wat je nodig hebt

Algemene score

10,0
Voor de prijs een kwalitatief uitstekende telefoon. Ligt fijn in de hand en de bediening is perfect.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 27-05-2022

Deze tel is goedkoop en dat is te merken

Algemene score

6,0
De tel zelf werkt prima alleen vingerafdruk herkenning in de aan en uit knop? In het scherm werkt het veel beter dat en nog een paar andere dingen deden mij die tel goedkoop laten uitzien.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews