Samsung Galaxy A51 128 GB / prism white / (dualsim)

Bekijk 5 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A51 128 GB / prism white / (dualsim) op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**2@g**l.com 28-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

1,0
Verschrikkelijke telefoon. Ontzettend langzaam en loopt snel vast ik heb hem nu een half jaar. De processor houdt er gewoon snel mee op waardoor hij langzaam wordt en vaak vastloopt. Het bereik van de telefoon is de eerste drie maanden goed en daarna gaat het bergaf. Ik kan niet eens meer bellen in mijn eigen huis omdat hij geen bereik heeft. Iedere keer dat de telefoon wordt opgestart dan gaat hij uit. Daarna automatisch uit en start dan automatisch na 4 a 5 minuten weer op.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Anoniem 24-07-2022

Een goed toestel die doet wat ik wil dat hij doet

Algemene score

10,0
Ik vind het een perfect toestel en zeker qua prijs want ik ben een tijdje gestopt geweest met de smartphone's en gewoon maar een simpel toestel gebruikt alleen maar voor te bellen en om sms mee te kunnen versturen, maar toen bleek wel weer dat je tegenwoordig gewoon niet meer zonder smartphone kunt en het bijna verplicht word.
Dus ik heb een Galaxy A51 en daar zit alles op en een mooi groot scherm en hij werkt voor mij perfect.
Heel goed toestel en ik kan hem iedereen aanraden! Goed gedaan Samsung!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-07-2022

Very good phone with a good camera. Easy to use .

Algemene score

8,0
This product is incredibly good
Comparing its price. I recommend it for my family and friends.
And to clean
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Eew22 11-07-2022

Algemene score

8,0
Ik vind het een goed werkend toestel. Het enige minpunt is dar de voor camera niet goed scherp stelt
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Abdulatif 11-07-2022

Perfecten telefoon niet al te duur met goed camera

Algemene score

10,0
Ik vind het goed dat het zoveel gigabeid heeft en dat het niet makkelijk kpt gaat en dat de telefoon niet sloom is
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-07-2022

Ik ben zeer tevreden met samsung

Algemene score

10,0
De Samsung telefoons zijn altijd goed. Alles overzetten naar de nieuwe telefoon werkt goed. Ik weet zeker dat ik alleen maar samsung telefoons wil
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-07-2022

Goed prijskwaliteit voor deze telefoon

Algemene score

8,0
Deze telefoon heeft een goed prijskwaliteit voor wat je krijgt. Eigelijk is de prijskwaliteit te goed voor wat je krijgt, je hebt veel opslag, goed werkgeheugen waardoor de telefoon bijna nooit vast loopt en een mooi beeld en camera.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-07-2022

Goede telefoon

Algemene score

8,0
Het is een goede telefoon als je een laag budget hebt. Hij werkt zoals behoren ook op langere tijd. Af en toe heb je een beetje last van dat hij na een lange tijd traag wordt maar verder is het top
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-07-2022

gebruiksvriendelijk en duidelijk

Algemene score

10,0
Vooral voor gebruikers op mijn leeftijd (76 jaar) is dit het ideale toestel.
Duidelijk in goede instructies. Super foto"s
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-07-2022

Maakt mooie foto's

Algemene score

10,0
Fijn toestel, maakt mooie heldere foto's. Makkelijk in gebruik. Gebruiksvriendelijk en niet al te lelijk
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 03-07-2022

Krijg klachten over mijn verstaanbaarheid

Algemene score

6,0
Ik ben erg tevreden over deze telefoon maar ik schijn niet lekker hoorbaar te zijn bij anderen (blikkerig)
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 01-07-2022

Super goede telefoon

Algemene score

8,0
De telefoon is goed en snel en het is fijn dat je veel opslag hebt. Er is 1 nadeel de batterij gaat wel sneller dan normaal leeg. Voor de rest super goed. Makkelijk te gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Youssefelyaaka 29-06-2022

Het is goed het loopt niet vast soms toetsenbord

Algemene score

10,0
Het is goed loopt niet vast soms toetsenbord maar is omdat ik hem liet vallen ik hou zeker van. DEze. Telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 26-06-2022

Algemene score

10,0
Goed handelbare telefoon, heeft me al die jaren nog nooit in de steek gelaten.
Tot nu toe nog netjes zijn updates gehad, zit nu op versie 12 en gaat het steeds beter doen met allerlij nieuwe functies.
Zeer zeker een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 23-06-2022

Geweldige telefoon!

Algemene score

10,0
De Samsung A51 is echt een aanrader! Het heeft goede kwaliteit, snelle internetsnelheid, heeft een perfecte grootte dus niet te groot en niet te klein, eigenlijk perfect voor in je broekzak! En met ze Samsung A51 kan je nog veel meer leuke dingen! Dus als je nog een telefoon zoekt en je weet niet welke? Dan is de Samsung A51 echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-06-2022

Doet niet onder voor duudere telefoons.

Algemene score

8,0
Heel goed, super camera die snel is. Licht goed in de hand en duidelijke bediening. Is ook goed voor mensen die kleine handen hebben.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-06-2022

Goed en makkelijk smartphone

Algemene score

8,0
Ik beoordeel deze telefoon als goed, niet te veel moeilijke instellingen.
Heb deze al langer, maar batterij duur is niet verminderd.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 17-06-2022

Fantastische telefoon

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met deze telefoon. Hij doet wat hij moet doen en zo simpel in gebruik. Een niet te grote telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Churandy 15-06-2022

Mooie telefoon

Algemene score

8,0
Ik geef het een 8 goeie kwaliteit mooie camera goede prestatie en veel mooie herinneringen aan dit model
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 14-06-2022

Prima telefoon!

Algemene score

10,0
Heel vlot, gewoon goede kwaliteit voor de prijs, heel blij mee!

Kwaliteit ook heel goed, ik heb m nu 2 jaar en hij functioneert nogsteeds goed
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews