Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 62 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington XR1430 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 11-02-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

waardeloos ding

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

2,0
Scheert niet kort genoeg en is na twee scheerbeurten leeg.
Niet duurzaam , tondeuze na 4 weken kapot is wel opgelost dmv omruil
maar tijd daarna weer problemen
Scheerkop kwetsbaar bij eraf halen.
Kortom ik besteed mijn geld aan een fatsoenlijk apparaat, heb ik nu ook gedaan.

Minpunten

  • snel leeg
  • niet duurzaam
  • prijs/kwaliteit slecht

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Gerald 19-08-2019
  • Product gekocht

Niet tevreden

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

5,0
Ik vind in eerste instantie het scheerresultaat niet voldoende. Gewoon niet glad genoeg voor mijn baard. Moet ‘savonds weer als ik echt een goed resultaat wil. Klepje van de tondeuse is al defect. Er zijn al 2 afdichtrubbertjes weggespoeld bij het schoonmaken. Voor mij weer gewoon Philips of Braun
Nu ca 3/4 jaar in bezit maar nooit echt happy mee geweest. Ik ga nu een nieuwe kopen

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Scheert niet glad genoeg
  • Gebruikstijd is kort
  • Plastic, voelt goedkoop aan
  • Tondeuse snel defect

Reageer

Janja390 15-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos scheerapparaat

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

2,0
Nav de goede reviews dit apparaat gekocht. Inmiddels een 1./2 jaar in gebruik en spijt van de aankoop.
Redenen:
Scheerkwaliteit is slecht. Ik blijf stoppeltjes houden.
De rand van het apparaat is te breed, waardoor je bijvoorbeeld haartjes onder je neus niet kunt scheren
De rand van het apparaat is scherp, Ga je om je kin heen en komt het apparaat enigzins haaks te staan, dan blijft de zijkant ook echt haken in je wang. Heel storend
Contact van de lader is slecht. Lijkt alsof het apparaat "los" zit in de lader waardoor laden onderbroken wordt
Tondeuse is klein en zeer fragiel

Pluspunten

  • prijs

Minpunten

  • Scheerkwaliteit is slecht
  • laden gaat slecht
  • tondeuse fragiel

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Henry ten Berge 11-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Niet geschikt voor een gevoelige huid. De trimmer defect

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

1,0
Zoals gezegd zeer zeker niet geschikt voor een gevoelige huid. De trimmer/tondeuse brak af na het openen. Het scheerapparaat was maar 3 maanden geleden gekocht. Ben overgeschakeld naar een Philips waar ik zeer tevreden over ben.

Pluspunten

  • geen
  • geen

Minpunten

  • slecht scheerresultaat
  • constructie dik onvoldoende

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

MGM Bevers 31-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

licht goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

9,0
heel lang een philips gehad ,maar de laatste was eigenlijk niet goed. scheerkoppen zeer snel versleten , Dus deze Remington gekocht deze ca 5 maanden in gebruik ,ben tot nu toe zeer tevreden

Pluspunten

  • scheerkoppen blijven scherp
  • krachtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

cobus 22-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

update

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

3,0
Na mijn eerste review nog even een update. Apparaat kon na 7 maanden ineens niet meer worden uitgeschakeld. De aan/uit knop was defect. Toestel is onbruikbaar nu.

Minpunten

  • duurzaamheid
  • veel huidirritatie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

A 16-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zware baardgroei

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

4,0
Inmiddels vaker mee geschoren, scheer kwaliteit is zeker met mijn 3 dagen baard zeer matig. Trekt meer haren uit dan dat er worden afgeschoren. Ben genoodzaakt eerst flink te trimmen maar dan nog..
Ga dus maar uitkijken naar een ander scheerapparaat.

Minpunten

  • Scheert zware baardgroei niet goed

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

MGM Bevers 10-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

herroeping laatste review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

10,0
Remington heeft voor mij een goede oplossing aangeboden ,namelijk was niet tevreden , over de Remington XR 1430 nu kwamen ze zelf met een oplossing , kon een nieuwe uitkiezen van het gelijkwaardige bedrag ..Dat is pas service Dus onderstaande is niet meer relevant
Top Renimgton

Heb nu het scheerapparaat CA 3 maanden in gebruik
Hij valt tegen heeft het zelfde scheerresultaat als de Philips die ik voorheen had
Ik denk doordat hij flexibele scheerkoppen heeft ,de hoogte onder die koppen veel te klein is daardoor loopt hij gauw vol van de het afgeschoren haar ,dus kan deze niet meer goed scheren.
Het oude systeem daarmee heb ik nooit problemen mee gehad maar deze heeft een veel groter opslag van de opgeslagen haren ,zodat deze niet in haar vol gelopen haar stond te draaien . heb nu de vraag of Remington mij een standaard scheerapparaat toe stuurt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Remington Hyperflex 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handzaam scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

8,0
Scheerapparaat ligt goed in de hand,licht,en nat en droogscheren mogelijk.
Klein nadeel : lange oplaadtijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mario 07-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weinig geld voor een prima scheerresultaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

8,0
Zocht een goedkoop scheerapparaat met voldoende mogelijkheden en een goede beoordeling (gezocht op kieskeurig).
Prima pijs/kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Warners 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed onwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

9,0
Het geeft een goed scheer resultaat.
Ligt goed in de hand en is makkelijk in onderhoud.
Ook fijn dat je zowel nar als droog kan scheren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico Hallers 29-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

9,0
Dit scheerapparaat voldeed werkelijk echt aan mijn verwachtingen. Licht heerlijk in de hand, scheert perfect glad en is onderhouds vriendelijk. Verder gaan de batterijen erg lang mee. Alles bij elkaar ben ik erg blij met mijn aankoop

Pluspunten

  • goed scheerresultaat
  • goede batterij
  • onderhoudsvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Smans 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

10,0
Dit gekregen voor vaderdag ik ben er erg blij mee , scheerd perfect en ligt fijn in de hand en ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • Scheerd goed
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Zijn er geen
  • Niets te bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.K 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

10,0
Perfect! Ligt goed in de hand en werkt effectief!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goed apparaat 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed scheercapaciteit en accu

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

10,0
Het apparaat is gebruikersvriendelijk en scheert uitstekend. Ook makkelijk is het oplaadstation.
De tondeuse is makkelijk geplaatst en goed bruikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MW 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

9,0
doet wat het moet doen!
prima verhouding prijs kwaliteit
uitstekend alternatief voor de duurdere merken en wellicht nog beter of net zo goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

eric 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed prijs-kwaliteitsverhouding

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

7,0
Werkt prima. Erg makkelijk in gebruik en schoon te maken. Prijs is redelijk voor de kwaliteit van het apparaat.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandy 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

8,0
Prima product voor mijn jonge tiener die zich nu zelfstandig hiermee kan scheren. Hoe stoer! Zeer gemakkelijk te gebruiken!

Pluspunten

  • Nat en droog te gebruiken
  • Oplaadbaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

John 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

9,0
Is makkelijk in gebruik en glijd soepel over je gezicht.
Aanrader en voor een heel acceptabele prijs kortom super product.

Pluspunten

  • Soepel in gebruik
  • Licht
  • Snel opgeladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wit 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

8,0
Prima machine, voor goede prijs.
Scheert glad, ook met stevige baardgroei. Machine laadt snel op en maakt weinig geluid zodat mevrouw rustig kan blijven slapen in de vroege ochtend;).

Pluspunten

  • scheert glad.
  • Zacht geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews