Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips SHAVER Series 7000 S7370

7,2 Lees 52 reviews

Vergelijkbare producten

Philips SHAVER Series 7000 S7520

Philips SHAVER Series 7000 S7520 Best Reviewed nov 2017
9,2 (13)

Philips SHAVER Series 5000 S5650

Philips SHAVER Series 5000 S5650 Best Reviewed jun 2017
8,9 (32)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 52 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JWvdT 29-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Miskoop

Algemene score

1,0
Het apparaat scheert matig maar het grootste minpunt zijn de scheerkoppen. Door de te brede ringen kom je niet overal goed bij om te scheren. De scheerkoppen bewegen te veel waardoor je vaak tegen de zijkant van een scheerkop stoot.
Ik heb spijt van deze aankoop en beveel het niemand aan.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • De scheerkoppen zijn niet goed ontworpen
  • Geen borsteltje om schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Dominique 23-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Formidabele scheerbeurt !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Als lid van The Insiders mocht ik de Philips 7000 Series uittesten. Ik was al gewoon om me met Philips scheerapparaten te scheren maar deze is toch wel een vooruitgang ! Na elke scheerbeurt heb ik een gladde huid zonder irritaties of branderig gevoel en dat is heel belangrijk voor ons mannen.
Het toestel ligt vlot in de hand en is zeer gebruiksvriendelijk ! Echt een aanrader voor wie zich perfect wil geschoren hebben,zo glad als een aal !

Pluspunten

  • super glad resultaat
  • nat scheren
  • makkelijk onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sevindo 25-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Na een maand gebruikt te hebben kan ik zeggen dat die zeer fijn scheert. Bijna geen huid irritatie meer zoals bij al mijn vorige Philips scheer apparaten. Het apparaat ligt lekker in de hand. Enige wat mij opviel is dat de handleiding alleen bestaat uit plaatjes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EC123 13-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Nu 16 dagen in gebruik en voor het eerst opgeladen. Scheert geweldig en geen enkele irritatie. Makkelijk te reinigen en zelfs nat scheren lukt. Even wennen met vasthouden maar wil geen ander meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nik 26-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik mocht dit toestel uitproberen als lid van insiders, ik kan het alleen maar aanbevelen. Handig om vast te nemen, snel, precies... en bovendien een tevreden vrouw☺

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Consument12345 22-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Pijnlijk, glijdt niet over de huid, slecht scheerresultaat

Algemene score

1,5
Ik begrijp er niets van! Heb dit apparaat gekocht op basis van vele goede reviews. Echter... Bij de eerste keer scheren ging het totaal mis. Het apparaat gleed totaal niet over de huid en sloeg hele stukken over. Bovendien was het scheren erg pijnlijk. Meer epileren. Er bleven dan ook hele stukken haren zitten. Contact opgenomen met de winkel. Er werd vanuit gegaan dat het apparaat defect was. Dus retour gestuurd en een nieuw exemplaar ontvangen. Maar het resultaat is min of meer gelijk. Pijnlijk scheren, haren blijven overal zitten en het apparaat wil nog steeds niet fatsoenlijk over de huid glijden! Heb al mijn hele leven Philips scheerapparaten, nooit problemen gehad.

Waarom nu wel? En waarom lijkt iedereen tevreden met dit apparaat terwijl het ding voor mij echt volstrekt onbruikbaar is? Kan er echt niks mee. 120 euro in de prullenbak.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

paulsl 25-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een paar weken in bezit en ben er erg tevreden over.
Scheert mooi glad.
Makkelijk schoon te maken.
Ligt goed in de hand en het is een mooi apparaat.
Laad snel op en de batterij gaat lang mee, wat ik niet had verwacht met dit krachtige apparaat.
Ik mis wel de ingebouwde tondeuse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dannycnl 13-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Erg fijn apparaat voor de gevoelige huid, met mijn oude 3d scheerapparaat van Philips altijd last van uitslag dat is nu verleden tijd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen45 02-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
De S7510/41 is echt een geweldig apparaat. Dit is de vierde Philips (na jaren met Braun te hebben geschoren) en ik ben er echt blij mee! Deze is weer een stuk stiller dan mijn vorige SensoTouch en hij scheert weer een stuk gladder, hoewel dat ook kan liggen aan de versleten mesjes van mijn oude apparaat. Ik heb een redelijk zware baardgroei en wil nog wel eens een dagje overslaan, maar daar weet dit apparaat wel raad mee. Hij ligt lekker in de hand en het display is duidelijk. Verder vind ik de nat scheermogelijkheid een enorme aanwinst. Last but not leads, hij zit er erg mooi uit. Het oog wil immers ook wat. Kortom helemaal super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mike35 28-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Ik had al een philipsshaver van een jaar of 5 oud. Dit nieuwe exemplaar is een stuk stiller en geeft snel een mooi glad resultaat. Enige nadeel wat ik tot nog toe heb kunnen ontdekken is dat je moet zorgen dat alle 3 de scheerkoppen de huid raken. Doe je dit niet dan kan 1 van de andere koppen soms achter een stukje huid blijven hangen. Niet pijnlijk maar wel irritant. Dit komt omdat de drie koppen afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. Verder ben ik blij met het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

jwt 16-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slecht! ontwerp

Algemene score

1,0
Apparaat geruime tijd in gebruik Een teleurstelling Het scheert slechter dan mijn oude apparaat De bewegende scheerkoppen gaan niet glad over mijn gezicht De ringen rond de scheerkop zijn veel te breed waardoor je met een scheermes moet afwerken Op zich een mooi apparaat maar niet om mee te scheren

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Pffff 18-09-2017

Loopt vast

Algemene score

4,0
Apparaat loopt vaak vast volgende ochtend; schijnt aan aandrijving te liggen; reparatie valt onder garantie maar toestel 2 weken kwijt...
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

bastiaanj 27-07-2017

geen bijzondere prestatie

Algemene score

6,0
Ik ben een "diehard" Philips fan, maar het resultaat van het scheerapparaat 7000 serie valt tegen. Pas in gebruik was het resultaat uitstekend, maar na enkele weken, maanden werd het minder. Het gladde gevoel was weg en ik moest steeds langer scheren om nog wat resultaat te krijgen. Kennelijk blijven de mesjes , ondanks uw belofte, niet voor langere tijd scherp.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Natscheerder2001 04-07-2017

Een uitstekend scheerapparaat

Algemene score

10,0
Het verbaast mij dat Philips in staat is om de Philishave die al meer dan 60 jaar in productie is nog steeds te verbeteren. Ik scheer me met dit product vrijwel net zo glad als met een mesje, zonder enige huidirritatie.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Boekie32 06-04-2017

Voldoet goed

Algemene score

8,0
Ter vervanging van mijn HQ8140 aangeschaft (werkt nog steeds). Apparaat functioneert goed, vrij stil. Ligt minder goed in de hand dan de HQ. De aan/uitknop wordt soms gemakkelijk uit gedrukt. Het praktische gebruiksgemak heeft deels ingeleverd voor het design. De tondeuse is niet meer geïntegreerd, maar een los exemplaar. Nadeel is dat in deze uitvoering die geschikt is voor nat-scheren, als het apparaat leeg is, niet aan het snoer gebruikt kan worden (uiteraard uit veiligheidsoverwegingen). Ondanks dat het scheerapparaat schoon en leeg is, gaat na elke scheerbeurt het led-lampje branden dat het apparaat vol zit/dan wel schoongemaakt moet worden. Acculading gaat lang mee. Al met al toch tevreden over de scheerresultaten en daar gaat het vooral om.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

psim 03-04-2017

Dit scheerapparaat doet het prima op een klein minpuntje na

Algemene score

8,0
Heb het apparaat nu bijna een jaar.
Vergeleken met vorige apparaten ziet dit er mooi en slank uit en ook na veelvuldig gebruik blijft alles makkelijk open te maken en terug te klikken.
De oplaadbare batterij blijft langer dan een week werken en schoonspoelen gaat eenvoudig.
Scheren gaat ook soepel zonder enig getrek aan haren of huid
Enige minpuntje is dat na zowat een jaar de tijd die nodig is om te scheren flink is toegenomen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anoniem 12-03-2017

Matig apparaat

Algemene score

6,0
Mooi apparaat, lekker snel en makkelijk scheren maar voor een glad resultaat moet je toch echt wat anders hebben .....
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Prosumer 08-01-2017

Werkt goed onder bepaalde omstandigheden.

Algemene score

6,0
Vergeleken met mijn oude Coolkin scheert deze unit minder bij een vergelijkbaar, kort baardje.
Na meer trimmen dan ik was gewend deed een scheerbeurt met gel/schuim z'n werk.
De bijgeleverde trimmer is echter waardeloos. Bakkebaarden kon ik er totaal niet mee bijwerken.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Gewe 05-12-2016

Helaas geen verbetering t.o.v. voorganger

Algemene score

6,0
Omdat Philips heeft besloten de scheerkophouder HQ1022 voor mijn HQ8250 scheerapparaat uit productie te nemen, moest ik een nieuw scheerapparaat aanschaffen. Niet bepaald milieuvriendelijk, een heel apparaat moeten vervangen omdat een simpel onderdeel niet meer los verkrijgbaar is.
De S7370 gekozen vanwege de combinatie gevoelige huid en stevige baardgroei. Scheerresultaat valt tegen, minder glad dan met de HQ8250. Daarbij maakt het apparaat ook meer lawaai. Het geluid heeft ook een hogere toon, die ik persoonlijk irritanter vind dan het lagere geluid van de HQ8250.
Daarnaast bewegen bij de S7370 de koppen totaal onafhankelijk van elkaar. Daardoor heeft dit apparaat sneller de neiging als je de huid niet goed strak houdt achter te blijven steken.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

tonie 18-11-2016

Prima S7370/12 scheerapp. van Philips

Algemene score

8,0
Scheren doet hij vrij goed, makkelijk voor door de weeks.
Hoesje werk tot nu toe prima. Sinds 16 mei 2016 ingebruik
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews