Philips SHAVER Series 7000 S7370

Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, precisietrimmer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SHAVER Series 7000 S7370 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Consument12345 22-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Pijnlijk, glijdt niet over de huid, slecht scheerresultaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7370

Algemene score

1,5
Ik begrijp er niets van! Heb dit apparaat gekocht op basis van vele goede reviews. Echter... Bij de eerste keer scheren ging het totaal mis. Het apparaat gleed totaal niet over de huid en sloeg hele stukken over. Bovendien was het scheren erg pijnlijk. Meer epileren. Er bleven dan ook hele stukken haren zitten. Contact opgenomen met de winkel. Er werd vanuit gegaan dat het apparaat defect was. Dus retour gestuurd en een nieuw exemplaar ontvangen. Maar het resultaat is min of meer gelijk. Pijnlijk scheren, haren blijven overal zitten en het apparaat wil nog steeds niet fatsoenlijk over de huid glijden! Heb al mijn hele leven Philips scheerapparaten, nooit problemen gehad.

Waarom nu wel? En waarom lijkt iedereen tevreden met dit apparaat terwijl het ding voor mij echt volstrekt onbruikbaar is? Kan er echt niks mee. 120 euro in de prullenbak.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

JWvdT 29-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Miskoop

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7370

Algemene score

1,0
Het apparaat scheert matig maar het grootste minpunt zijn de scheerkoppen. Door de te brede ringen kom je niet overal goed bij om te scheren. De scheerkoppen bewegen te veel waardoor je vaak tegen de zijkant van een scheerkop stoot.
Ik heb spijt van deze aankoop en beveel het niemand aan.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • De scheerkoppen zijn niet goed ontworpen
  • Geen borsteltje om schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

EC123 13-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Nu 16 dagen in gebruik en voor het eerst opgeladen. Scheert geweldig en geen enkele irritatie. Makkelijk te reinigen en zelfs nat scheren lukt. Even wennen met vasthouden maar wil geen ander meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 17-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slecht product

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7370

Algemene score

2,0
Het lijkt allemaal mooi te worden aangeprezen, maar als je hem een tijdje gebruikt merk je hoe snel de boel uit elkaar valt. De materialen, op de scheerkoppen na, zijn van een kunststof wat niet veel kan hebben. Tijdens het scheren valt gewoon de kop eraf, ik heb spijt dat ik deze troep destijds gekocht heb. Ik had jarenlang een Philishave, nooit geen problemen. Sinds het niet meer in Nederland wordt gemaakt krijg je gewoon Made in China op je huid.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Dominique 23-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Formidabele scheerbeurt !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7370

Algemene score

10,0
Als lid van The Insiders mocht ik de Philips 7000 Series uittesten. Ik was al gewoon om me met Philips scheerapparaten te scheren maar deze is toch wel een vooruitgang ! Na elke scheerbeurt heb ik een gladde huid zonder irritaties of branderig gevoel en dat is heel belangrijk voor ons mannen.
Het toestel ligt vlot in de hand en is zeer gebruiksvriendelijk ! Echt een aanrader voor wie zich perfect wil geschoren hebben,zo glad als een aal !

Pluspunten

  • super glad resultaat
  • nat scheren
  • makkelijk onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sevindo 25-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Na een maand gebruikt te hebben kan ik zeggen dat die zeer fijn scheert. Bijna geen huid irritatie meer zoals bij al mijn vorige Philips scheer apparaten. Het apparaat ligt lekker in de hand. Enige wat mij opviel is dat de handleiding alleen bestaat uit plaatjes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erwin 02-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

matig

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7370

Algemene score

1,0
Bij mijn baardgroei lijkt er niks te gebeuren als je scheert. Maakt de huid niet glad. Geen aanrader

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

jwt 16-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slecht! ontwerp

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7370

Algemene score

1,0
Apparaat geruime tijd in gebruik Een teleurstelling Het scheert slechter dan mijn oude apparaat De bewegende scheerkoppen gaan niet glad over mijn gezicht De ringen rond de scheerkop zijn veel te breed waardoor je met een scheermes moet afwerken Op zich een mooi apparaat maar niet om mee te scheren

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Nik 26-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7370

Algemene score

9,0
Ik mocht dit toestel uitproberen als lid van insiders, ik kan het alleen maar aanbevelen. Handig om vast te nemen, snel, precies... en bovendien een tevreden vrouw☺

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

paulsl 25-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een paar weken in bezit en ben er erg tevreden over.
Scheert mooi glad.
Makkelijk schoon te maken.
Ligt goed in de hand en het is een mooi apparaat.
Laad snel op en de batterij gaat lang mee, wat ik niet had verwacht met dit krachtige apparaat.
Ik mis wel de ingebouwde tondeuse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dannycnl 13-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Erg fijn apparaat voor de gevoelige huid, met mijn oude 3d scheerapparaat van Philips altijd last van uitslag dat is nu verleden tijd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen45 02-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
De S7510/41 is echt een geweldig apparaat. Dit is de vierde Philips (na jaren met Braun te hebben geschoren) en ik ben er echt blij mee! Deze is weer een stuk stiller dan mijn vorige SensoTouch en hij scheert weer een stuk gladder, hoewel dat ook kan liggen aan de versleten mesjes van mijn oude apparaat. Ik heb een redelijk zware baardgroei en wil nog wel eens een dagje overslaan, maar daar weet dit apparaat wel raad mee. Hij ligt lekker in de hand en het display is duidelijk. Verder vind ik de nat scheermogelijkheid een enorme aanwinst. Last but not leads, hij zit er erg mooi uit. Het oog wil immers ook wat. Kortom helemaal super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mike35 28-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Ik had al een philipsshaver van een jaar of 5 oud. Dit nieuwe exemplaar is een stuk stiller en geeft snel een mooi glad resultaat. Enige nadeel wat ik tot nog toe heb kunnen ontdekken is dat je moet zorgen dat alle 3 de scheerkoppen de huid raken. Doe je dit niet dan kan 1 van de andere koppen soms achter een stukje huid blijven hangen. Niet pijnlijk maar wel irritant. Dit komt omdat de drie koppen afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. Verder ben ik blij met het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Pollewops 01-09-2020

Fijn scheerapparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7370

Algemene score

8,0
In vind dit Philips scheerapparaat perfect werken.
Jammer is wel dat hij het vandaag begeven heeft na 3 jaar en 6 maanden. Net 6 maanden buiten de garantie.
Een nieuwe bestellen dan maar.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hurks 14-08-2020

niet zo tevreden

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7370

Algemene score

6,0
Ik heb me altijd (ben 73) geschoren met Philips shavers. Nooit klachten gehad. Maar deze shaver (aankoop 5-7-2017) bevalt me niet goed. Vooral liggende haartjes pakt ie niet op (ook niet na nieuwe scheerkoppen). Gevolg is dat ik me vaak met een ordinair krabbertje nog moet nascheren. Jammer van deze ervaring.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

jostieeen 16-07-2020

heel fijn scheerapparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7370

Algemene score

10,0
ik scheer al zeker 40 jaar met een philishav ik kan iedereen dat aanraden nu heb ik de 7000 bevald mijn zeer goed ik kan weer jaren vooruit
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

de Graauw 07-05-2020

Prima Acheerapparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7370

Algemene score

8,0
Prima product, scheert gladder dan glad. Jammer dat er zo'n te grote opbergbox bijzit. Neemt zoveel onnodige ruimte in beslag.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Pieter51 29-03-2020

Mn oude HQ8240 scheert beter!

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7370

Algemene score

2,0
Mijn oude Philips HQ8240 had nieuwe scheerkoppen nodig vond ik. Maar het was misschien ook wel tijd voor een geheel nieuw apparaat.Dus werd het een nieuwe S7710. Eerste jaren prima , nu een drama. Mn oude Philips weer van stal gehaald en wat blijkt? Scheert glad , bij de S7710 bleven de helft van de haartjes nog zitten.
Beste Philips hoe kan het dat zo,n oud apparaat , nog nooit een scheerkoppen wissel gehad , veel beter scheert dan zo,n nieuwerwets ding?
En niet aankomen met smoesjes van schoonmaken en een dure scheerkoppen wissel.
Ik voel mij bekocht
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

r de vries 08-02-2020

Scheert niet naar tevredenheid

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7370

Algemene score

2,0
Ik heb reeds verschillende Philips apparaten gehad maar dit is de slechtste.
Het scheerresutaat is slecht.

.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 04-02-2020

Snel en glad geen irritaties

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7370

Algemene score

10,0
Geheel naar wens. Snel makkelijk glad iedere ochtend weer. Geen irritante brandende huid. Makkelijk schoon te maken. Ook fijn reinigen 1x per maand. Helemaal happy met deze aankoop.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews