Philips SHAVER Series 5000 S5110 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
trimmerfunctie/tondeuse
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Meijer 08-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

Na vijf maanden gebruik nog steeds een miskoop

Algemene score

2,0
Het apparaat ligt onhandig in de hand. De aan/uit knop wordt veel te gemakkelijk aangeraakt. Het is een kwetsbaar apparaat waardoor ik blij ben dat ik mijn oude model er als tondeuse naast gebruik. Het kost mij de groost mogelijke moeite om een goed scheerresulaat met dit apparaat te krijgen. Ik heb spijt van mijn aankoop.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

FvD 31-07-2016
  • Product kwartaal in bezit

Geen aanrader

Algemene score

5,8
In eerste instantie was het scheerresultaat goed, glad en snel. Ik heb hem nu twee maanden in gebruik, en het apparaat scheert nu net zo goed (slecht) als mijn vorige apparaat dat 8 jaar oud was. Ik doe er nu twee keer zo lang over en het resultaat is niet echt glad.

Ergonomisch lijkt het een mooi apparaat, maar hij ligt niet lekker in de hand (te lang) en tijden het scheren druk je al snel op de aan/uit knop.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Frank Meijer 20-06-2016
  • Product kwartaal in bezit

Onhandig wegwerpapparaat

Algemene score

3,0
Deze serie is gemaakt van kwetsbaar wegwerpplastic en heeft nul duurzaamheid. Het scheert matig. De aan/uitschakelaar zit op een onhandige plek zodat die steeds aangeraakt wordt tijdens het scheren. Je blijft dit apparaat ook aan het schoonmaken, zo weinig kan erin.

De tondeuse is apart meegeleverd en moet er steeds opgezet worden waardoor het apparaat hard slijt.
Daarom gebruik ik de tondeusefunctie van mijn vorige Philips scheerapparaat.
Die vorige serie kon je nog terugbrengen als je niet tevreden was, zo goed waren die.

Deze serie is goedkoop geproduceerd wergwerpspul. Scheerapparaten mogen nu blijkbaar ook niet langer meer meegaan dan 2 jaar.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Ivan 14-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Ik ben aangenaamd verrast van de Philips S5110/06, ondanks dat een heel eenvoudige en goedkoop model is. Het heeft een fijne grip in de hand. Het is eenvoudig te bedienen met een knop en ook eenvoudig te veranderen van scheerkop naar een opzetstuk voor trimmen. Na een uurtje opladen heb je genoeg voor zeker 7 scheer beurten, maar als geen tijd hebt dan is 5 minuten genoeg voor een scheerbeurt. Het scheermachine heeft een batterij indicator en reisvergrendelingsindicator. Philips S5110/06 bied een snelle en gladde scheerbeurt-messen tillen de haren op en snijden vervolgens de lange en korte haren samen, met 3 scheerhoofden die draaien in 5 richtingen.
De kop is eenvoudig schoon te maken en het voelt veilig aan doordat de electronica niet in aanraking kan komen met water door de afneembare scheerkop.
Je kunt de scheerkoppen beschermen tijden het reizen door middel van bijgeleverd beschermkapje. Ook is er een hele eenvoudige gebruiksaanwijzing bijgeleverd, dat gemakkelijk te begrijpen is.
Vroeger had ik altijd last van geirriteerde huid met rode plekken na het scheren, maar met deze scheermachine heb ik daar geen last van.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Scheert fijn en soepel!!
Binnen 5 minuten helemaal glad geschoren. Zo schoon gemaakt en klaar voor de volgende scheerbeurd. Aanrader

Pluspunten

  • Werk soepel
  • Snel klaar
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet F 13-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

afspoelbaar onder de kraan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
goed apparaat wil er niet teveel voor geven, vorig apparaat verstopte met scheer haartjes.moeilijk schoon te houden.

Pluspunten

  • handzaam
  • korte oplaad tijd

Minpunten

  • nog niet bekend
  • nog niet bekend
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Piet F 02-12-2016

geen resultaat met vervanging van de van de scheerkoppen dus een min punt passen wel maar had compleet verwacht. is stuk verbinding

Reageer

ewulp 25-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
een goed scheer product, glad geschoren, ziet er mooi uit. Werkt erg makkelijk . Goede prijs kwaliteit verhouding
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schapenscheerder 11-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Het scheerresultaat is goed. Hij scheert erg glad en zonder veel huidirritatie. Ik vind dat het vrij lang duurt voordat je echt alle haartjes weg geschoren hebt. Wat dat betreft is scheren met een mesje een stuk sneller.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

vijverberg 08-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Dit scheerapparaat is zeer verfijnd in het haren verwijderen, geen sporen van een rode huid gehad of andere scheerproblemen. Daarnaast zijn al mijn scheerharen, zelfs op de lastige plekken in mijn hals verwijderd.

De mogelijkheden zijn niet legio, maar voor^het meerendeel van de mannen ruim voldoende, de bijgeleverde baardtrimmer kan erop worden gemonteerd alleen het "kliksysteem" is niet ideaal.

Het is eenvoudig in onderhoud en gebruikgemak, de scheerkop klapt eenvoudig open en je kan de haren uitkloppen en het scheerapparaat ligt goed in de hand. Daarnaast bij het volledig opgeladen zijn van het scheerapparaat, gaat het "lampje uit" voor het scheren.

Het is een degelijk product, geen franje maar doet precies waarvoor hij gemaakt is en dat doet het zeker goed!
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet R. 29-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Niet enthousiast

Algemene score

5,0
Ik scheer me dagelijks en 3 x per week ook mijn hoofd met mijn oude Philips ging dat prima geen enkel probleem maar na 5 jaar was die op.
Dus nieuw de S5110 gekocht.
Als mijn hoofdhaar ook maar iets langer is (1x /week overgeslagen) dan gebruik ik beter eerst de tondeuse, dan t scheer apparaat en dan duurt t best wel lang tot het gewenste resultaat, meestal nog even naschreven met t mes (ook gezicht)
Met mijn oude apparaat ging alles veel sneller in 1 handeling met een beter resultaat.
Beetje jammer..........

Pluspunten

  • Geluids arm
  • Makkelijk uit te spoelen

Minpunten

  • Niet glad
  • Eerder vol
  • Scheertbeurt duurt lang
  • Aan/uit functie te snel in/uit geschakeld
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Remkot 19-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Fijn scheerapparaat, ook als je een gevoelige huid hebt. Scheert snel, secuur en redelijk stil. Ligt fijn in de hand.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

josquin 15-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,0
Toestel werkt goed. Alleen bij mij duurde het zeer lang tot dat ik alles toch goed glad had.
Voor de rest is hij gebruiksvriendelijk en zeer stil.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dennisje1981 13-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Het apparaat scheert goed voor de dagelijkse scheerbeurt. Glad maar ik heb niet zo'n hele zware baardgroei. Makkelijk vast te houden en makkelijk schoon te maken.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd1971 11-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Ik gebruik dit scheerapparaat nu een paar weken en hij werkt prima. Ook na een paar dagen niet scheren is het resultaat perfect!
De scheerkop kan onder de kraan afgespoeld worden: er ga handig.
Een trimmer wordt meegeleverd, deze kun je eenvoudig monteren.
Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat er geen etui wordt meegeleverd, dat zou toch wel handig zijn voor op reis.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Petaaaaah 10-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Prima prijs voor dit product. Het apparaat ziet er luxe uit door de LED lampjes voorop.

Ben je hem een keer vergeten op te laden dan kun je binnen 5 minuten jezelf helemaal scheren. Ook het volledig opladen gaat vrij snel (maximaal een uurtje)

Absoluut geen last van irritatie op de huid en de roterende koppen trekken niet. ook niet bij langere haartjes.

Jammer dat er geen reistasje bij zit, was prettig geweest aangezien ik vrij vaak onderweg ben.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pito2 01-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Prima apparaat, ligt lekker in de hand, handig opzetstuk, scheert prima. Prettig schoon te maken met water.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

wullep 01-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Het product is degelijk, flexibel, scherpe mesjes en werkt naar behoren. Het ziet er ook nog een keer goed uit. Altijd handig dat je het ook nat kan gebruiken Ik ben gewend om met een scheerapparaat met drie knoppen te scheren en dit product is vergelijkbaar kwa presteren.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cojer 29-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Dit scheerapparaat ziet er strak vormgegeven uit, ligt lekker in de hand. Scheert ook fijn, zonder geïrriteerde huid naderhand, wel gladde huid. Enig minpunt is dat de scheerkoppen vrij breed zijn, waardoor ik niet gemakkelijk onder de neus kan scheren. Verder alleen maar positief, laadt snel op, prijs/kwaliteit ook zeer goed. Aanrader!
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JK 29-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Fijn apparaat, scheert snel en glad zonder irritatie. Voelt degelijk aan en heeft een mooi design. Geen fratsen, gewoon een goed product.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud Visser 27-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het scheer resultaat is naar mijn bevinding er goed. Ik zelf heb een zware baard en ben in 4 minuutjes klaar met scheren, met een verbluffend glad resultaat. Het enige wat ik niet zo handig vindt is de losse tondeuse.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5110

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer