Braun Series 9 Pro Braun Series 9 Pro 9410s Elektrisch Scheerapparaat, Wet & Dry, Met Oplaadstandaard

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Series 9 Pro Braun Series 9 Pro 9410s Elektrisch Scheerapparaat, Wet & Dry, Met Oplaadstandaard op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bartyboy 06-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Duur voor wat het is

Geschreven voor: Braun Series 9 Pro Braun Series 9 Pro 9410s Elektrisch Scheerapparaat, Wet & Dry, Met Oplaadstandaard

Algemene score

4,0
Dit apparaat verschilt eerlijk gezegd niet veel van andere apparaten die ik eerder mocht testen. Het scheren op zich verloopt vlot en snel, maar ik vind het nog altijd grondiger gedaan met een scheermesje. Dit is eerder voor een alledaags gebruik om snel even je haartjes weg te halen, maar ik ben geen voorstander van mij zo te scheren.

Pluspunten

  • Snel scheren

Minpunten

  • Scheert niet grondig

Reageer

a**a@y**o.com 04-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima toestel voor moeilijke baard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 Pro Braun Series 9 Pro 9410s Elektrisch Scheerapparaat, Wet & Dry, Met Oplaadstandaard

Algemene score

9,0
Ik heb een zeer gevoelig en moeilijk baard, ik moet altijd goed opzoek gaan als ik een nieuwe toestel nodig heb, tijdens het testen van deze toestel heb ik het indruk gehad dat dit het toestel is die echt aan mijn behoeften past, glad scheren nat of droog gaat heel goed met 4 cutting elements, er is ook een klein trimmer the om wat klein moeilijk haartjes weg te knippen. Snel oplader is ook een pluspunt, er is ook een staanlader meegeleverd maar dat is wel niet waterdicht zoals bij meest elektrische tandenborstels. Batterij wordt heel snel opgeladen een gaat redelijk lang mee. er is ook een klein borsteltje meegeleverd om de machine proper te maken. zeker een aanrader voor mensen met moeilijke baard of gevoelig huid.

Reageer

d**r@g**l.com 31-10-2021
  • Product getest

Algemene score

9,0
Ik scheer me meestal droog en gebruikte voordat ik dit scheertoestel testte op dagelijkse basis steeds 2 producten: een aparte trimmer om het merendeel van mijn baard en snor kort getrimd te houden en een scheermesje om enkele plaatsen glad te houden.

Ik ben zeer tevreden met het nauwkeurige scheerresultaat dat dit krachtige toestel met haar beweegbare koppen bereikt. Qua gladheid moet ze niet onderdoen voor een scheermesje, wel moet ik dan mijn huid licht bevochtigen om de scheerbeurt soepel te laten verlopen. Van irritatie achteraf had ik geen last, bij een scheemesje vroeger had ik dat soms wel.

Wat jammer dat er geen reservoir bij is om het toestel te wassen, maar dat is ook het enige negatieve punt dat ik kan opsommen.

Door haar fraaie design ligt ze zeer goed in de hand. Haar antisliblaag zorgt ervoor dat ze niet uit je handen glijdt. En het telescopische gedeelte is handig om de moeilijk bereikbare haartjes net onder mijn neus weg te halen, daar waar een scheermesje niet aankan.

Kortom een gebruiksvriendelijk toestel dat zorgt voor een nauwkeurig en glad scheerresultaat.

Dit toestel is een echte topper!

Reageer

Rein 28-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 Pro Braun Series 9 Pro 9410s Elektrisch Scheerapparaat, Wet & Dry, Met Oplaadstandaard

Algemene score

10,0
Na jaren een roterende scheerapparaat te gebruiken ben ik overgestapt op deze Braun. Mijn huid werd dit nieuwe systeem snel gewoon, waardoor ik weinig last had van de overstap. Gladscheren is super makkelijk en snel met dit toestel, zonder de huid te irriteren. Met de oplaadstand kan je je toestel op een makkelijke en mooie manier opladen. De accu gaat ook ruimschoots voldoende mee. Gebruik onder de douche of nat is niet zo mijn ding, maar weet dat dit ook kan.Tijdens het testen van dit product viel mij ook op dat het toestel zeer makkelijk in de hand ligt en niet zwaar aanvoelt. Als bescherming zit er een reisetui bij wanneer je een weekendje weg bent.

Pluspunten

  • Snel gladscheren
  • Oplaadstand
  • Makkelijk reinigen

Reageer

w**e@h**l.com 22-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 Pro Braun Series 9 Pro 9410s Elektrisch Scheerapparaat, Wet & Dry, Met Oplaadstandaard

Algemene score

8,0
De Braun 9410s Black is een degelijk scheerapparaat. Het toestel ligt makkelijk in de hand. Tijdens het testen van het apparaat ondervond ik dat de scheerkop heel flexibel is waardoor het toestel aangenaam aanvoelt tijdens het scheren. Je kan de scheerkop ook vast zetten door middel van een schuifknop aan de voorzijde van het toestel om de snorharen te verwijderen. Dit voelde echter onaangenaam aan. Ik had de indruk dat er dan meer aan de haartjes getrokken wordt. Het lukte ook met de flexibele optie om de snorharen te verwijderen.

Je kan dit toestel eenvoudig reinigen onder stromend water. Het is heel snel opgeladen en er is een handig opbergzakje meegeleverd in de doos om het ergens mee naar toe te nemen.

Reageer

Tom1999 18-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader voor gevoelige huid anders moeilijk te zeggen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 Pro Braun Series 9 Pro 9410s Elektrisch Scheerapparaat, Wet & Dry, Met Oplaadstandaard

Algemene score

6,0
Om eerlijk te zijn ben ik niet helemaal overtuigd van dit product van Braun. Doet het wat het zegt? ja. Zeker als je een "3 dagen baard" volledig weg wilt hebben, maar dat mag ook wel voor de prijs. Bij een "7 dagen baard" is dat al wat moeilijker... . Zeker rond de kaakregio moet je er enkele keren overheen gaan om een glad geschoren huid te hebben. Dit wordt wel vergemakkelijkt met de detail-trimmer aan de achterkant van het toestel.

Wat ik wel een groot pluspunt vind, is dat ik geen last heb gehad van mijn huid na het scheren. Dit apparaat kan er dus zeker voor zorgen dat het scheren een aangenamer dan met een mesje je baard te scheren.
Verder moet je het kopstuk maar om de 18 maanden vervangen in plaats van om de maand bij een gewoon scheermes.

Al bij al doet het product wat Braun zegt maar het is moeilijk te rechtvaardigen voor de prijs. Tenzij je een gevoelige huid hebt, dan is dit product wel de moeite waard om in te investeren.

Pluspunten

  • Kwaliteitsvol
  • Goed voor 3dagen baard

Minpunten

  • Prijzig
  • Moeite met kaakregio te scheren

Reageer

k**0@h**l.com 17-10-2021
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 Pro Braun Series 9 Pro 9410s Elektrisch Scheerapparaat, Wet & Dry, Met Oplaadstandaard

Algemene score

8,0
Weeral het zoveelste TOPproduct van Braun!

Ik ben onder de indruk, de Braun series 9 Pro 9410s, met de 4+1 ProHead with ProLiftTrimmer scheert verbaast goed! Ik scheer dagelijks mijn stoppelbaard, en tijdens het testen van dit scheerapparaat, na mijn eerste scheerbeurt voelde mijn gezicht heel zacht aan. Het apparaat ligt ook fijn in de hand en heeft een antislip - grip wat wel handig is als je net uit de douche komt. Wat mij ook opviel is dat de accu heel lang meegaat, slechts 1 keer opladen per week voor dagelijks gebruik! Wat bij mijn vorig apparaat van Braun ook zo was. Top kwaliteit heeft zijn prijsje, maar een goed stevig apparaat gaat dan ook wel super lang mee!

Reageer

s**e@m**l.com 17-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Uitmuntend scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 Pro Braun Series 9 Pro 9410s Elektrisch Scheerapparaat, Wet & Dry, Met Oplaadstandaard

Algemene score

8,0
Onlangs mocht ik de Braun 9410S testen.
Mijn verwachtingen lagen hoog, want ik ben een fervente "natscheerder".
Met andere woorden geef me maar wat schuimende gel en een Gillette-mesje.
Gezien ik nogal een stevige baardgroei heb, zag ik dit niet echt goed komen.
Maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. De vergelijking met natscheren is natuurlijk quasi onmogelijk, maar als je maar weinig tijd hebt 's morgens is dit echt een ideaal apparaat. Mijn huid voelde zo goed als glad aan, en ik kon toch op een treffelijke manier de deur uit.
Wat betreft het opladen, en het lawaai dat het apparaat veroorzaakt, dat valt dus reuzegoed mee. De oplaadtijd als het apparaat volledig leeg is, is echt wel verrassend snel, en daarenboven scheer je je zo goed als geruisloos.
Voor iemand die het gewoon is zich met een scheerapparaat te scheren, lijkt me dit dan ook een uitstekend apparaat.

Pluspunten

  • glad gevoel
  • quasi geruisloos
  • snelle oplaadtijd

Minpunten

  • niet zo glad als nat scheren

Reageer

Dries 13-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed product, wel prijzig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 Pro Braun Series 9 Pro 9410s Elektrisch Scheerapparaat, Wet & Dry, Met Oplaadstandaard

Algemene score

8,0
Ik heb een haat-liefde verhouding met scheerapparaten. Sommige zijn een goed alternatief voor de klassieke scheermesjes, andere helemaal niet. Tijdens het testen van dit apparaat heb ik ondervonden dat dat een fijn apparaat is om te gebruiken. Resultaten met een scheermesje zijn beter maar dit toestel geeft je meer comfort (en geen geklooi met scheerschuim ;)).

Het toestel is goed gebouwd, ligt goed in de hand en is voorzien van een ingebouwde precisietrimmer. Handig extraatje!

Wel wat prijzig, maar dat verdien je wellicht terug door geen scheermesjes meer te kopen.

Pluspunten

  • Goede resultaten

Minpunten

  • Prijzig

Reageer