Philips SHAVER Series 5000 S5587

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SHAVER Series 5000 S5587 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

EKMa 06-11-2021

Steeds hladde scheerbeurt

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

10,0
Ter vervanging van mijn 10 jaar oude Philips scheerapparaat deze gekocht wegens defecte batterij. Door flexibele scheerkoppen en verbeterde mesjes geeft elke scheerbeurt een gladder resultaat. Hopelijk gaat deze ook zo lang mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Weet niet. 27-08-2021

Goed dat een electrisch apparaat nat mag worden.

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

8,0
Goede scheerkwaliteit, maar alleen moeilijk egaal over de huid te bewegen. Door de vering danst de scheerkop over de huid. Dit mede door trillende hand (Parkinson).
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Debierkoning 22-06-2021

Prima scheerapparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

8,0
Goed scheer apparaat snel opgeladen nog geen uur. Lang scheren eer die leeg is scheer elke dag na 2 weken pas weer opladen scheert goed prima apparaat
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Noordermeer 11-06-2021

Geweldig scheerapparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

10,0
Scheer al mijn hele leven met scheerapparaten van Philips nooit problemen goede accu en goed scheer resultaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Houtduif 11-05-2021

Scheerapparaat ligt prettig in de hand

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

8,0
Fijn scheerapparaat, scheert moeiteloos over je huid. Heb een gevoelige huid maar tot op heden geen problemen gehad. Voor mij een prima apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Gladjakker 22-04-2021

Gladjakker

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

10,0
uitstekend scheerresultaat, minder last van huidirritatie na het scheren, scheert op alle moeilijke plekken zoals neushaartjes verwijderen, alles voelt glad aan, makkelijk schoonhouden na iedere scheerbeurt, ergonomische greep om dit scheerapparaat goed in de hand te houden. Duidelijke indicatie van oplaadbare accu in resttijd. Gaat circa 6 scheerbeurten mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wierikx 06-04-2021

Niet handig in gebruik.

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

10,0
De aan het uit knop staat op een voor mij onhandige plaats. Tijdens het scheren druk je makkelijk hierop. Het apparaat ligt ook niet prettig in de hand.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

van der Burgt 28-02-2021

Goed product

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit qua bouw, scheren zou nog iets beter moeten kunnen, advies, lat uw baard niet te lang uitgroeien aleer u zich weer gaat scheren !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Raden 27-01-2021

Scheerapparaat bevalt uitstekend

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

8,0
- goed resultaat, ook in moeilijke hoekjes
- ligt prettig in de hand
- na opladen lange gebruiksduur
- gemakkelijk te reinigen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Transfixer 04-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer fijn scheerapparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

9,0
Zeer fijn scheerapparaat! Hij wordt geleverd met een handige hardcase opberghoes. Hij scheert heel erg fijn en glad. Mesjes scheren misschien wel net iets gladder, maar het verschil is zeer klein. De scheerkoppen vormen zich perfect mee met de vorm van je gezicht, hierdoor is het scheerresultaat optimaal. de ingebouwde trimmer is ook erg handig voor de bakkebaarden. Het apparaat ligt zeer fijn in de hand door de rubberen grip. Zowel droog als met schuim scheren werkt perfect met dit apparaat. Tevens is hij onder de douche te gebruiken. Ook dit is zeer fijn. Douchen en scheren in één "go". Ik kan het product zeker aanraden voor mensen die elektrisch willen (gaan) scheren. Zelf ben ik de laatste jaren van de mesjes geweest, maar sinds ik de kans heb gehad dit apparaat te testen, ben ik weer helemaal enthousiast geworden over het elektrisch scheren. Ook moet ik vermelden dat hij gewoon een subtiel geluid maakt. Zelf erg overgevoelig voor geluiden, maar dit apparaat blijft opvallend stil. uiteraard hoor je hem wel, maar valt echt enorm mee. Kortom, een top apparaat!

Pluspunten

  • Scheert glad
  • Goede batterijduur
  • Motion sensor voor extra scheergemak
  • Maakt weinig geluid
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjakie 26-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Zeer stil scheert gald en is handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

8,0
scheert mooi glad laad snel op en batterijduur is erg lang.
Ligt lekker in de hand.

---------------------------------------------------------------------

Review 8-3-2021:
Scheert glad en is stil wel even wennen na voorheen nat scheren met een mes.
Handzaam apparaat laad snel op en is goed onder de douche te gebruiken met scheerzeep.
Goed schoon te maken

Pluspunten

  • stil
  • handzaam
  • batterijduur
  • laadtijd
  • nat en droog te gebruiken

Minpunten

  • niet gevonden nog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

haccy09 10-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

7,0
Het scheerapparaat ligt lekker in de hand. Niet te zwaar.
Design is mooi met een scherm om te zien hoe vol de batterij is.
De scheerkop beweegt mee de vorm van je gezicht, maar ik heb zelf wel wat moeite met het nek gebied.
Je kunt het scheerapparaat zowel droog als nat gebruiken.
Zelf gebruik ik 'm vaak onder de douche met een beetje scheerschuim. Alleen water maakt het toch allemaal wat stroever.
Ik heb een gevoelige huid, maar dit scheerapparaat weet het goed te scheren zonder irritaties.
Wel heb ik het idee dat na 2 scheerbeurten de kracht al afneemt.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Meebewegende scheerkop

Minpunten

  • a 2 scheerbeurten minder power

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rsoef 08-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima apparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt prima en doet wat hij moet doen.
Scheert goed en makkelijk schoon te houden. Opladen gaat ook snel.
Een paar plekken blijven lastig al heeft elk apparaat daar moeite mee.

Pluspunten

  • snel opgeladen
  • redelijk stil
  • schoonmaken gaat snel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Feelbest 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Degelijk en goed reinigbaar apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

7,0
Ik heb dit scheerapparaat nu zo'n twee weken in gebruik.
Ik gebruikte hiervoor een Philips scheerapparaat waar ik al ongeveer 25 jaar mee doe.
Alhoewel dat toestel technisch gezien nog niet aan het einde van zijn leven was, diende zich een mooie kans aan om deze te gaan gebruiken.
De verpakking was prima in orde en in mijn ogen ook wel aantrekkelijk.
Waar ik altijd wel een glimlach van om mijn mond krijg zijn alle beweringen die er op de doos te lezen zijn. Het moet in de praktijk maar blijken of dat allemaal waar is.
Eerst heb ik hem volledig opgeladen en heb daarna nog een aantal dagen gewacht met gebruiken. Zo kon ik de baardhaartjes wat langer laten worden om een goed oordeel te kunnen geven over het scheerresultaat.
En ik moet zeggen dat het me niet tegenviel, maar ook niet helemaal meeviel.
Feit is wel dat er een flinke verbetering is van het resultaat t.o.v. het apparaat van 25 jaar oud. Maar dat mag in mijn ogen ook wel. Het grootste deel van de langere haren wordt goed weg geschoren. Maar net als bij het andere toestel blijft een deel van de haartjes gewoon zitten. Ik moet er dan meerdere keren heel rustig overheen gaan om een acceptabel resultaat te krijgen. Toch (b)lijkt dit beter te gaan.
Ik heb hem nu meerdere malen gebruikt, ook met kortere haartjes.
En met korte baardhaartjes doet ie het echt een stuk beter dan mijn oude apparaat.
Ondanks mijn redelijk gevoelige huid merk ik bijna geen irritatie tijdens of na het scheren.
Al met al vind ik het wel een aanrader. De truc voor mij is om de baardharen niet te lang te laten worden.

Pluspunten

  • Scheert goed glad
  • Batterijduur
  • Gecoel van degelijkheid

Minpunten

  • Kan minder goed overweg met lange(re) baardharen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Witters 05-12-2020
  • Product getest

Verrassend goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

9,0
Ik vind het een geweldig apparaat. Ik heb nogal moeilijke contouren jn mn gezicht,maar dit apparaat kan dit de baas! dit apparaat,dat zich perfect aanpast aan de vormen, zijn die vervelende overblijvende haartjes verleden tijd.

Hiernaast is het toestel ook zeer makkelijk te reinigen, en je kan het ook gebruiken in de douche of met scheerschuim. Ik ben fan!

Pluspunten

  • Makkelijk te reinigen
  • Geluidsarm
  • Past zich goed aan aan de vormen vh gezicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend1510 03-12-2020
  • Product getest

Redelijke scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

5,0
Ik mocht deze apparaat testen , ik scheerde me altijd met een mesje , het apparaat ligt makkelijk in de hand en is niet te zwaar , er zit een handige opbergtasje bij jammer dat de oplader er niet bij in kan , ook mos ik nog een extra kapje op de scheerkop . afijn de 1e keer scheren je kan met scheergel of schuim gebruiken das wel fijn maar na de 1e keer had ik me gesneden ?? Hu met een apparaat en men huid was erg rood en gevoelig mss wennen . de volgende scheerbeurten het zelfde dus ik ben tot de conclusie gekomen dat het geen succes voor mij is . voordeel wel kan mee onder de douche en hij laadt snel op . voor een andere wellicht een fijn apparaat maar ik hou het weer bij een mesje .

Pluspunten

  • Laad snel op
  • Kan mee onder de douche

Minpunten

  • Lader kan niet bij in het tasje
  • Geen beschermkapje op de scheerkop

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

nutro1962 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

gladde en stille shaver

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

9,0
Voor de Reviewclub heb ik de Philips Shaver series 5000 voor Wet & Dry getest. Bij het uitpakken van het scheerapparaat viel het me direct op dat het een vrij groot scheerapparaat was, een voor echte mannenklauwen. Desondanks ligt hij goed in de hand en is eenvoudig te bedienen. Tijdens het scheren hoor je hem nagenoeg niet, maar het scheerwerk doet hij naar behoren, goed glad, zowel droog als onder de douche. De Philips Shaver is eenvoudig na het scheren schoon te maken, zoals ik gewend was van mijn eerdere Philips shavers. De accu laadtijd is snel, het duurt geen uren. Het kinderslot, welke als functie is toegevoegd vind ik overbodig, in plaats daarvan had ik graag een turbostand gezien, het scheren blijft voor mij toch een noodzakelijk kwaad en mag best sneller. De bijbehorende, compacte reisetui vind ik erg handig, slingert hij door mijn toilettas met de kans van openspringen.


Ik heb de Philips Shaver series 5000 voor Wet & Dry getest. Bij het uitpakken van het scheerapparaat viel het me direct op dat het een vrij groot scheerapparaat was, een voor echte mannenklauwen, desondanks ligt hij goed in de hand en is eenvoudig te bedienen. Bij het scheren hoor je hem nagenoeg niet, maar het scheerwerk doet hij naar behoren, goed glad, zowel droog als onder de douche. De Philips Shaver is eenvoudig na het scheren schoon te maken, zoals ik gewend was van mijn eerdere Philips shavers. De accu laadtijd is snel, het duurt geen uren. De trimmer werkt goed voor het bijpunten van mijn bakkebaarden. Het kinderslot, welke als functie is toegevoegd vind ik overbodig, in plaats daarvan had ik graag een turbostand gezien, het scheren blijft voor mij toch een noodzakelijk kwaad en mag best sneller. De compacte reisetui vind ik erg handig, slingert het scheerapparaat niet door mijn toilettas met de kans van openspringen.

Pluspunten

  • stille shaver
  • gladde shaver
  • handige reisetui

Minpunten

  • grove handgrip

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

van den haute 01-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel makkelijk in gebruik... heel snel opgeladen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

9,0
Heel snel in gebruik. Batterij heel snel opgeladen en kan mee in de douche wat extra een aanrader is..
Ik beveel dit product volledig aan

Pluspunten

  • kan mee onder de douche
  • snel opgeladen
  • scheer heel glad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Goeminne 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel fijn toestel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Het toestel doet wat hij moet doen. scheert glad en de trimmer erbij is heel handig. je kan zowel nat als droog scheren. droog geeft wat meer irritatie, maar dat zal misschien aan mijn huis liggen. Komt ook met een handig etui, dat makkelijk is om je toestel netjes mee te nemen op reis. Ik raad dit toestel zeker aan!

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • trimmer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 25-11-2020
  • Product getest

Goed scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5587

Algemene score

9,0
Ik zocht een elektrisch scheerapparaat omdat mijn oude aan vervanging toe was. Mijn keuze viel op dit toestel omdat het ergens in de middenklasse van prijs zat. Ik heb het toestel nu een week of 4 in gebruik en ben er zeer tevreden over. De batterij gaat zeer lang mee, het toestel ziet er goed uit en ligt prettig in de hand. Het scheerresultaat is zeker ok. Niet zo glad als met een mesje, maar veel beter als mijn oud toestel. Je kan er zowel nat als droog mee scheren, zelfs onder de douche kan je het gebruiken. Ik gebruik het meestal smorgens voor ik naar het werk ga, om me snel te scheren en het werkt echt prima.

Pluspunten

  • Glad geschoren
  • Mooi design
  • Batterij is top

Minpunten

  • Niet zo glad als met een mesje

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews