Braun Series 6 60-R1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Rood

Beste deals -27% prijsdaling
Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
roterende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, precisietrimmer, volgt de contouren
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Series 6 60-R1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Rood op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Olli 06-09-2020
  • Product getest

Goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-R1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Rood

Algemene score

8,0
Ik ben heel tevreden van dit scheerapparaat. Het ligt er goed in de hand en heeft een mooi design. Bij het testen merkte ik dat zowel nat als droog scheren zeer vlot gaan. Ik heb een gevoelige huid en het toestel is hier perfect voor, hij past namelijk zijn druk aan met sensoflex. Je kan het toestel makkelijk reinigen door het onder de kraan af te spoelen door de easy clean. Het laadt zeer snel op en gaat lang mee. De bijgeleverde precision trimmer is zeer handig.

Pluspunten

  • Scheert goed
  • Goed voor de gevoelige huid
  • Laadt snel op

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DimitriB 04-09-2020
  • Product gekregen

Fantastische scheerervaring!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-R1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Rood

Algemene score

10,0
Een scheertoestel moet uiteraard de basis kunnen, scheren, logisch toch? Maar soms gaat een toestel net dat streepje verder dan je gewend zou zijn, en dat is het geval met dit nieuwe scheertoestel van Braun. Niet alleen gladscheren is fijn, maar ook het trimmen loopt fantastisch aangenaam. Misschien ook wel niet onbelangrijk, het scheren is pijnloos, zelfs zonder scheergel of andere producten. Ik heb dit fantastische toestel nu enkele weken mogen testen, en ben een zeer tevreden gebruiker.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Design
  • Merk
  • Resultaat

Minpunten

  • Geen nadelen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesleyj 31-08-2020
  • Product gekocht

Flexibel scheertoestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-R1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Rood

Algemene score

7,0
Door de beweegbare scheerkop is het aangenamer om heel jou kaaksbeen onderhanden te nemen.Het werkt efficient .Het toetsel is ook snem opgeladen en met slecht 1 laadbeurt kan je al gauw enige tijd verder!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Beweegbaarheid
  • Oplaadtijd

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Vin12 30-08-2020
  • Product gekocht

Zeer degelijk scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-R1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Rood

Algemene score

8,0
Dit Braun scheerapparaat is een zeer degelijk toestel. Ik was tot kort het nog niet gewend om elektronisch te scheren, maar dit apparaat heeft me wel kunnen overtuigen dat het tijd is om eens een andere manier van scheren te proberen. Erg handig in gebruik en opzetstuk voor lichaamshaar te trimmen is mooi meegenomen!

Pluspunten

  • Snel
  • Batterij
  • Trimmer

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Wes86 25-08-2020
  • Product getest

Scheert comfortabel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-R1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Rood

Algemene score

8,0
Ik heb de Braun serie 6 geprobeerd en ben hier zeer tevreden van.hij scheert super goed en glad. Het beweegbare hoofd volgt mooi de lijn van je gezicht en voelt zeer comfortabel aan.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Scheert goed

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ditello 23-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stijlvol scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-R1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Rood

Algemene score

8,0
Ik heb dit toestel 2 weken mogen testen.
Het toestel ligt goed in de hand. Qua design is het mooi en stijlvol. De bouwkwaliteit is ook heel goed. Dit scheerapparaat is uitermate geschikt om je helemaal glad te scheren. Door de dikke scheerkop is het wel moeilijker om je baardje af te lijnen. Met langere haartjes kan het niet goed overweg, er bestaan wel hulpstukken voor maar deze zijn bij dit model niet standaard bijgeleverd. Qua autonomie scoort het ook goed: je kan verschillende scheerbeurten doen zonder te moeten opladen en bij een lege batterij is 5 minuten opladen genoeg voor één scheerbeurt. Je kan het gemakkelijk reinigen onder de kraan, je kan het gebruiken in de douche, met of zonder scheerschuim: dit toestel kan het allemaal aan.
Fantastisch apparaat voor dagelijks glad scheren zonder irritatie.

Pluspunten

  • Design
  • Autonomie
  • Scheerprestatie
  • Waterproof
  • Gemakkelijke reiniging

Minpunten

  • Moeilijk om baardje af te lijnen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost Devriese 22-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kwaliteitsvol toestel, met perfecte scheerresultaten.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-R1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Rood

Algemene score

9,0
Ik kon dit apparaat testen. Het is wat design en kleur betreft, echt een heel mooi toestel. De scheerkwaliteit is perfect. De beweegbare scheerknop beweegt goed over de huid. De huid wordt tijdens het scheren niet geïrriteerd. Ik gebruik dit toestel meestal onder de douche. Ook bij droog scheren werkt het toestel prima. Het reinigen verloopt vlot. De haartjes kunnen makkelijk weggespoeld worden. Een aanrader dus.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • makkelijk op te laden
  • zowel bij droog als nat scheren prima resultaten
  • Heel mooi disign

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieter 22-08-2020
  • Product gekocht

Top scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-R1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Rood

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk scheerapparaat, met een trimmerkop die makkelijk te wisselen is. De batterij van het toestel gaat ook lang mee en is ook snel opgeladen. Daarnaast is het scheerresultaat ook zeer goed neemt bijna alle haren direct mee en geeft weinig irritatie aan de huid, daarnaast is het makkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • Lange gebruiksduur batterij
  • Snel opgeladen

Minpunten

  • Opberg zakje mocht wat groter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer