Tunturi Endurance R85W Roeitrainer

Best Reviewed mei 2019 Tunturi Endurance R85W Roeitrainer
Best Reviewed - mei 2019
Specificaties
Weerstandsysteem
waterweerstand
LCD display
Ja
Monitor weergave
tijd, snelheid, afstand (km), roeifrequentie (SPM), hartslag
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Tunturi Endurance R85W Roeitrainer op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirk 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tunturi Endurance Roeier | R85W

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tunturi Endurance R85W Roeitrainer

Algemene score

9,0
Onlangs het toestel gekocht om de conditie op peil te houden.
Snelle en goed gecommuniceerde levering en eenvoudige installatie.
Voldoet over de gehele lijn aan de verwachting.
Wel een klein lek vastgesteld in het water reservoir, maar dit was eenvoudig zelf op te lossen (dichting die lokaal verkeerd zat).
1 plastic voetsteun na enkele keren het toestel te gebruiken gebroken, maar zeer snel onder garantie een nieuw onderdeel geleverd.

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie
  • Weerstandsgevoel zoals echt roeien

Minpunten

  • Plastic voetsteun kan breken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

RKEYN 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tunturi roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tunturi Endurance R85W Roeitrainer

Algemene score

9,0
Ik heb deze roeitrainer gekocht voor goede en krachtige trainingen. Het gevoel met water geeft nog meer spirit tijdens je trainingen.

Pluspunten

  • Sterk
  • Pluspunt met water
  • Lang genoeg
  • Handig sherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mabo 29-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tenturi Roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tunturi Endurance R85W Roeitrainer

Algemene score

9,0
Fantastische roeitrainer, je traint heel veel spieren. Doordat je de roeitrainer na gebruik rechtop kunt zetten hoeft het geen sta in de weg te zijn. Nadeel is dat je deze roeitrainer met water moet vullen. Als je met 2 personen wilt trainen op de roeitrainer kun je deze alleen op een andere stand zetten door water in of uit het reservoir te halen.

Pluspunten

  • goede zit
  • neemt weinig plaats in

Minpunten

  • het bijvullen of uithalen van water

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

MhTmA 29-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tunturi Endurance R85W Roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tunturi Endurance R85W Roeitrainer

Algemene score

9,0
Bijzonder fijne roeitrainer. Het bewegende water zorgt voor een extra belevingsdimensie alsof je echt op het water aan het roeien bent. Fijne zitting en prima geleiders.

Pluspunten

  • degelijk ontwerp
  • comfortabel en fijne bediening
  • makkelijk te kantelen en tegen de muur te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OlivierVos 29-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tunturi Endurance R85W Roeitrainer

Algemene score

9,0
Roeitrainer werkt naar behoren. Het in elkaar zetten ging gemakkelijk en na contact met de klantenservice na één werkdag het missend verstelstuk opgestuurd gekregen.
Uitstekende service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk nouwen 29-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie goede roeier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tunturi Endurance R85W Roeitrainer

Algemene score

9,0
Is ons eerste roeitoestel en is Handig op te bergen gemakkelijk te installeren en werkt prima ...leuk toestel

Pluspunten

  • Werkt prima
  • Makkelijk water vullen met bijgeleverd pompje

Minpunten

  • Voetsteunen achter aan hiel breken doormidden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Esther 23-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide fijne roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tunturi Endurance R85W Roeitrainer

Algemene score

9,0
Stabiele roeimachine met waterweerstand. Hierdoor waan je je op het water. De trainer heeft een comfortabele zitpositie en is makkelijk op te bergen door de trainer recht op te zetten. Klein minpuntje is het ontbreken van verlichting in het display waardoor deze wat moeilijk te lezen is. Verder een fijne trainer met verschillende in te stellen trainingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Mamutskywalker 23-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijke roeiapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tunturi Endurance R85W Roeitrainer

Algemene score

8,0
Het roeiapparaat gekocht om thuis te kunnen sporten. Het apparaat is stevig door de dubbele rails. Water is leuk en geeft een echte roei ervaring. Verticaal opgeruimd neemt hij ook niet veel ruimte in. Enige nadeel vind ik het scherm waar je niet veel op kan aflezen doordat deze vrij klein is. Al bij al een fijne en degelijke apparaat.

Pluspunten

  • Water geeft een leuk roei ervaring
  • Degelijk
  • Verticaal opbergen
  • Ziet er leuk uit

Minpunten

  • Het scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Thierry 22-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tunturi Endurance T85W

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tunturi Endurance R85W Roeitrainer

Algemene score

9,0
Super toestel , kwaliteit en gebruiksgemak !
Eenvoudig te installeren , eenvoudig te bedienen , geen stroom nodig , echt degelijk materiaal van Tunturi !

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer