• Best Reviewed 4 keer dec 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Pro Row 1000 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wvh2 23-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijk stil toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

9,0
Omdat de Concept2 Model D al geruime tijd nergens bestelbaar is, heb ik dit toestel van Virtufit gekocht.
Dit toestel is zeer degelijk van bouwkwaliteit, en behoorlijk stil in gebruik vergeleken met een Concept2.

Minpuntje blijft het kleine zwart-wit scherm dat afhankelijk van de verlichting soms moeilijk leesbaar is.

Ik ben aangenaam verrast dat Virtufit zelf contact opnam naar aanleiding van een eerdere review hier.
Ze hebben een fantastische after-sales support.


vorige review:
Zeer degelijk toestel qua materialen en duurzaamheid

Maar qua electronica en software eerder teleurstellend: een basic zwart-wit en slecht leesbaar, schermpje. In een tijdperk waar zelfs mijn tandenborstel een bijhorende smartphone-app heeft,
lijkt dit niet meer van deze tijd.

Pluspunten

  • kwaliteit & duurzaamheid
  • geluid

Minpunten

  • leesbaarheid monitor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Patrick 18-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

je vous le recommande

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

8,0
Très bon produit avec tablette de controle
déja perdu 5 kg
Facile a ranger

Pluspunten

  • facile d'emploi

Minpunten

  • difficile a déplacer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

g**a@h**l.com 09-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

7,0
Een heel goed toestel maar vind het scherm zeer onduidelijk niet verlicht en ook werkt de hartslag meter niet korrecten heb ook vragen bij calorie verbruik of dit klopt dit vind ik jammeraar toestel opzit is oke

Pluspunten

  • Goed toestel

Minpunten

  • Scherm
  • Hartslagmeter

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Goed

Reageer

d**r@i**d.com 26-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
De roeier is een top- toestel. Aangenaam zitje dat soepel en geruisloos heen en weer loopt daar het gelagerd is .
Het geluid van de waterroeier brengt je onmiddellijk in een extase van rust. Goede weerstand in ieder momentum van de beweging waarbij je het gevoel hebt steeds maximum te trainen.
Een echte aanrader voor wie graag het maximaal rendement uit zijn training wil halen.
....

Reageer

m**2@g**l.com 22-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een uitstekend toestel een aanrader voor iedereen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

9,0
Wij vinden het een uitstekend toestel zowel wij als de kinderen en vrienden gebruiken de roeistrainer, het is aangenaam om er mee te sporten, het is alsof men echt aan het roeien is door het geluid van water.
Heel leuk, zeker een aanrader voor iedereen.
Wij zelf hebben al heel wat positieve reacties gekregen.
Wij zijn zeer tevreden en hopen dat jullie nog veel mensen een plezier kunt doen met de Virtufit Pro Row 1000 roeitrainer;
Hartelijk Dank

Pluspunten

  • AANGENAAM OP BASIS VAN WATER
  • GEMAKKELIJK VERPLAATSBAAR

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerry 22-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Complete workout voor gehele lichaam op een leuke manier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een cardio apparaat wat het gehele lichaam traint en wat ik ook nog eens leuk vind om te doen. De roeitrainer van Virtufit Pro Row 1000 is een top apparaat. Hij is stevig en makkelijk in het gebruik. En dmv het water voelt het alsof je echt aan het roeien bent in het water.
Ik kan hem van harte aanbevelen!

Pluspunten

  • water
  • stevig
  • makkelijk in gebruik
  • volledige workout

Minpunten

  • bijgekochte hartslag riem werkt slecht
  • display is niet verlicht
  • verbinding hartslagmeter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ralph 22-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Excellente roeiervaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

9,0
Fijn apparaat. Doet zeker wat het moet doen. Het is alleen wat meer werk als je de weerstand wil verhogen of verlagen, gezien je dan water toe moet voegen of verwijderen. Maar door gewoon wat minder intensief of met een lagere snelheid te roeien verlaag je de intensiteit ook. Het echte gevoel van water tijdens het roeien maakt het meer dan goed. Een heel fijn apparaat voor een fantastische fullbody workout.

Pluspunten

  • Echt gevoel van water
  • Neemt rechtop weinig ruimte in

Minpunten

  • Weerstand lastiger te verhogen/verlagen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**n@g**l.com 21-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Roeiapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

9,0
We wilden graag thuis kunnen sporten en dit roeiapparaat geeft de mogelijkheid dat je alle spieren gebruikt.
Het is een stevig apparaat wat jaren mee gaat en ziet er ook nog eens netjes uit. We zijn er heel tevreden over!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Wiebe 21-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Deze is een blijvertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

9,0
Het eerste jaar thuiswerken is achter de rug en de corona-kilo's drukken zwaar. Tijd om er iets aan te doen maar zo in de wintertijd is buitensporten ook niet echt aantrekkelijk. Op zoek dus naar iets wat ik kan gebruiken zonder dat mijn coronakilo's het apparaat beschadigen.

Zoeken op het Internet geeft leidt tot een aanbeveling van de Vitufit Pro Row 1000. Lang verhaal kort; grote doos met een bouwpakket. "krijg ik dat wel in elkaar?" dacht ik terwijl het angstzweet mij uitbrak. Ja, dat bleek bijzonder goed te doen. Alles wat ik nodig had voor de opbouw zat erbij inclusief een goede handleiding.

Heerlijk om een apparaat te hebben dat je geweldig kunt instellen (hoe meer water in de bak, hoe groter de weerstand en hoe zwaarder hij het je maakt. Je kunt dus precies instellen op de kracht die jij er in kunt stoppen. Het werkt nog soepeler dan het roeiapparaat dat ik op de sportschool gebruikte.

Als je hem niet gebruikt heb je heel weinig ruimte nodig om hem op te bergen. Ongeveer 50cm bij 60 cm volstaat om hem weg te zetten. Het voelt stevig en dat is het ook. Een geweldig apparaat dat ik niet meer kwijt wil; ook niet als de Corona achter de horizon is verdwenen.

Pluspunten

  • Loopt heel soepel
  • Uitstekend in te stellen
  • Neemt heel weinig ruimte in
  • Stevige constructie

Minpunten

  • Zelf in elkaar zetten (valt reuze mee!)
  • Niet de allergoedkoopste

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc.rommel123@telenet.be 21-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Effectief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

9,0
Volle tevredenheid alle dagen in gebruik prima resultaat zowel gewichtsverlies als spieropbouw

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Resultaat

Minpunten

  • Lekker armtrainig minder regelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p**n@p**t.nl 21-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een uitstekend alternatief voor de sportschool

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

9,0
Vanwege mijn leeftijd (76) en beperkte mobiliteit heb ik een roeiapparaat aangeschaft om in beweging te blijven. Fitnessen in een sportschool werd steeds minder mogelijk, mede vanwege de coronamaatregelen en door evenwichtsproblemen is fietsen geen alternatief. Daarom koos ik voor roeien en een apparaat dat zoveel het echte roeien benadert. De virtufit pro row 1000 komt daarbij het meest in de buurt en de prijs is daarbij in overeenstemming.

Pluspunten

  • zeer prettig in gebruik
  • geen geluidshinder
  • onderhoudsvriendelijk
  • stabiel

Minpunten

  • zwaar om te verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding en prima in elkaar te zetten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

9,0
Qua ontwerp vind ik het een van de mooiste en het was als pakket makkelijk in elkaar te zetten. De roeitrainer wordt geleverd met een aantal waterzuiverings tabletten. Per half jaar kun je zo'n tablet in het water doen. Alom dus zeer compleet en fijn. De mini-computer met trainingsprogramma's is erg basic qua interface en mogelijkheden, maar ik let eigenlijk alleen maar op tijd en op afstand.

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Makkelijk in elkaar te zetten

Minpunten

  • mini-computer

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Crocco 28-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snelle levering, makkelijke montage en mooie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

7,0
Stevig apparaat. Makkelijk te monteren, robuust en makkelijk in gebruik. Roeit erg fijn. Doet zeker niet onder voor die in de sportschool. Het geluid van water is niet storend waardoor het prima indoor gebruikt kan worden. .
Helaas heb ik wat vragen over de kwaliteit. Direct na de montage bleek het zadeltje te kraken (kapotte lagers) en na contact met Virtufit heb ik na een week een vervangende zadel ontvangen. deze kraakt soms ook dus ik heb mijn bedenkingen over de kwaliteit. daarnaast zijn de voetpedalen gemaakt om met sportschoenen te gebruiken. doe je dat niet dan doen ze door de vorm veel pijn in de voeten. het was beter geweest als deze dicht waren aan de onder kant. Anders kun je in een comfortabele houding goed en prettig roeien.

Pluspunten

  • Levensechte roeibeweging
  • snelle levering
  • makkelijke montage
  • snelle garantie service

Minpunten

  • extra kit nodig voor hartslagmeting
  • lagers van zadel gaan snel kapot
  • Onverlicht display

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Team VirtuFit 06-01-2021

Beste Crocco,

Hartelijk dank voor uw feedback!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het gebruiksgemak, het comfort, dat het toestel makkelijk in gebruik is en dat het toestel fijn roeit.

We helpen u graag om meer plezier uit de roeitrainer te halen. We vinden het vervelend voor u dat u problemen ondervindt met het zadel. Goed dat u contact heeft gezocht! Wanneer het probleem nog niet verholpen is mag u altijd nog een keer contact met ons opnemen via https://virtufit.nl/service/service-formulier/. Onze service afdeling zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

We hebben kwaliteit van onze toestellen en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en komen dan ook graag nogmaals met u in contact om het op te lossen en u naar alle tevredenheid te helpen. Mocht u er niet uitkomen met het formulier dan mag u ook contact met ons opnemen via klantenservice@virtufit.nl.

We zien uw reactie graag tegemoet.

Heel veel trainingsplezier gewenst met uw roeitrainer en een fijne dag toegewenst!

Met sportieve groet,
Team VirtuFit

Reageer

ANDREAS 25-12-2020
  • Product gekocht

Andreas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

10,0
Mooie machine, snelle levering, makkelijke montage:)
Ik gebruik de roeimachine elke dag, hij is stil, nu dat de sportscholen dicht zijn perfecte oplossing. Ik gebruik ze elke dag, ga ik straks me door na de lockdown:)

Pluspunten

  • Montage
  • Design
  • Prijs
  • Levering

Reageer

Bart Vanthournout 25-12-2020
  • Product gekocht

Roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

9,0
Heb deze gekocht om intensief te trainen en hij stelt niet teleur. Ik train intussen er een half jaar op en kan geen nadelen bedenken, behalve dan dat het een beetje een gedoe is om water bij te vullen of net te verminderen, maar dat wist ik op voorhand met dit model. Het geluid van klotsend water werkt op niemands zenuwen, dus kan het ook indoor gebruikt worden. Makkelijk te monteren en robuust.

Pluspunten

  • Robuust
  • Makkelijk te monteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 01-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verbruikt veel batterijen

Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

5,0
Op zich een goed apparaat, maar het batterijverbruik in de computer is erg hoog terwijl het een lcd display is.

Pluspunten

  • Roeit fijn

Minpunten

  • Batterij verbruik
  • Vrij groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Herck 10-12-2019
  • Product gekocht

Super tevreden over Sporttrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

10,0
Na een zeer kundig advies in de fitwinkel hebben wij de virtufit water resitance row 1000 gekocht. Deze werd keurig thuisbezorgd. Helaas deed de computer van het apparaat het niet goed. Na contact zijn ze meteen in actie gekomen. Er werd meteen een nieuwe computer opgestuurd. Super service!!!

Pluspunten

  • Goed advies
  • Scherpe projs
  • Super service

Reageer

Peter 07-12-2019
  • Product gekocht

Roeien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, roeit goed inclusief het geluid van water. Het enige minpuntje is het display met gegevens. Het is niet verlicht en zeer onduidelijk. De tijd dat je roeit is wel duidelijk en daar gaat het mij om.

Pluspunten

  • Zit goed en is stevig
  • Geluid van kletsend water

Minpunten

  • Onverlicht en onduidelijk display

Reageer

Mitchell 06-12-2019
  • Product gekocht

Super fijne roeitrainer, stil en kwalitatief heel degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

10,0
Hij is makkelijk te monteren. Alles (incl. Benodigd gereedschap) wordt mee geleverd.

Zodra hij staat kan je met veel mogelijkheden trainen.

Kortom aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goede roeitrainer.

Pluspunten

  • Sterk
  • iPad standaard
  • Makkelijk monteren
  • Stil tijdens gebruik

Minpunten

  • Water verversen is wat lastiger

Reageer

Sammie 06-12-2019
  • Product gekocht

Fantastische roeimachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Pro Row 1000

Algemene score

9,0
Fijne roeimachine! In elkaar zetten was zo gedaan klaar voor gebruik. Het display is zeer duidelijk en zit vol met allemaal programma’s. Hij is ook erg stil. He hoort alleen het water in de trommel en het klinkt alsof je op het water bent. Mooie en fijne machine

Pluspunten

  • Stil
  • Programma’s
  • Ziet er goed uit

Minpunten

  • Prijs

Reageer

Toon meer reviews