Virtufit Semi-Pro

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Semi-Pro op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Astrid 28-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compact, maar geen aanrader

Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

3,0
Ik heb deze review op de site van fitwinkel proberen te plaatsen (het apparaat is enkel bij hen te koop), ik heb zelfs nog enkele weken na indienen gevraagd wanneer mijn review geplaatst zou worden. Geen reactie, blijkbaar worden alleen de enthousiaste reviews geplaatst om zo meer te verkopen... Nu we meer dan een maand verder zijn, plaats ik mijn review hier.

Ik heb deze ergometer gekocht om in Coronatijd toch fit te blijven. Het apparaat is compact en stil, en er zitten veel programma's op. Handig is dat je op hartslag kunt trainen, het apparaat past dan de inspanning aan om de hartslag op de ingestelde waarde constant te houden.

Helaas heeft het apparaat wel duidelijke minpunten. De opening van de trekband zit te ver richting rails, bijna boven de voetsteunen, waardoor je aan het eind van de roeibeweging niet goed naar voren kunt strekken. Het handvat raakt dan namelijk de uitgang van de band, je blijft teveel rechtop zitten.
Daarnaast staan de voetsteunen in een verkeerde hoek. Normaliter staat het voetbord van een roeiboot of ergometer in een hoek van rond de 40 graden, deze steunen staan veel steiler, waardoor je niet goed met je hele voet kunt afzetten. Een echt goede roeibeweging is dus niet te maken.

Omdat ik het in Coronatijd zonder ophaalservice niet prettig vond om met het ding terug te moeten naar de winkel, heb ik het opgelost door houten blokken te zagen en onder de voetsteunen te zetten, zo zit ik wat naar achteren en kan nu goed afzetten en strekken.

Al met al geen aanrader, je kunt hier zonder aanpassing niet op een juiste manier op roeien. In het promotiefilmpje van dit apparaat laat een dame ook een foute roeibeweging zien (overigens een euvel dat bij meer promotiefilmpjes voor roeiapparaten voorkomt).

Pluspunten

  • Compact
  • Stil

Minpunten

  • Uitgang trekband zit te dichtbij
  • Voetsteunen staan in de verkeerde hoek

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Team VirtuFit 21-08-2020

Beste Astrid,

Hartelijk dank voor uw review over de Virtufit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de duurzaamheid, dat het een compactheid en dat het toestel stil is!

We hebben uw review doorgestuurd naar onze klantenservice en zij hebben aangegeven dat ze in contact met u zijn. Wij hebben service en kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel staan en willen u dan ook naar alle tevredenheid te helpen. We gaan er vanuit dat het daarmee lukt. Mocht dit niet het geval zijn dan weet u ons te vinden.

Heel veel trainingsplezier gewenst met uw roeitrainer!

Met sportieve groet,
Team VirtuFit

Reageer

Patrick 07-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende roeitrainer voor thuis!

Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

9,0
Dit is een erg fijne roeitrainer voor thuis.
De machine roeit iets "minder realistisch" dan een machine met luchtweerstand, zoals je vaak in de sportschool ziet, maar hij komt dicht in de buurt. Hij is degelijk gebouwd en het scherm is goed af te lezen.

De roeimachine heeft meer dan genoeg programma's, waaronder een hartslagprogramma. Dit werkt perfect voor gerichte conditietraining.

Ik gebruik de roeimachine in de woonkamer tijdens het kijken van TV. Daarvoor is dit een perfect toestel. Hij is laag en opklapbaar, dus hij staat niet in de weg.
Het grootste voordeel is dat hij heel stil is, dus geen probleem om TV te kijken en ook niet storend voor mijn vriendin en de huisdieren.

Een aanrader!

Pluspunten

  • degelijk gebouwd
  • stil
  • hartslagprogramma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevje 26-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

10,0
Deze roeitrainer heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hij zit goed en voelt stabiel aan daardoor kan ik het goed volhouden. Zelf ben ik vrij lang maar dat is geen probleem voor deze roeitrainer. Ik raad de roeitrainer zeker aan voor iemand die opzoek is naar uitdaging!

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Geschikt voor lange mensen
  • Stil en stabiel
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Einmahl 14-01-2020
  • Product gekocht

Virtufit roeitrainer SemiPro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

10,0
De roeitrainer nu ruim een jaar in gebruik en ben nog geen enkel negatief punt tegen gekomen. De bouwwijze en de afwerking geven het terechte gevoel van degelijke kwaliteit. Door dat de trainer kan worden ingeklapt is deze goed op te bergen.
In dat zelfde jaar ben ik verhuisd waarbij de voedingadapter verloren is gegaan. Hiervoor contact gezocht met de fabrikant waar ik een meer dan uitstekende service heb ervaren.

Pluspunten

  • Uitstekend product
  • Uitstekende service fabrikant

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijk

Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

9,0
We hebben de roei trainer nu een aantal dagen in huis. Hij was zeer makkelijk in elkaar te zetten. Alles voelt degelijk en sterk aan. We hebben hem nu een aantal keren gebruikt en we zijn er zeer tevreden over. Hij is erg stil.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Stil
  • Makkelijk in elkaar te zetten

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 05-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Roeitrainer heel goed voor thuis

Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

9,0
Hele goede roeitrainer voor thuis. Elke dag uurtje roeien, heerlijk. De beweging verloopt zoals het hoort en hij maakt nauwelijks kabaal. Kan deze ook zo achter de kast zetten. Display leest ook zoals het hoort, mooi. Wel beetje veel troep tijdens het uitpakke

Pluspunten

  • Beweging
  • Wegzette
  • Display

Minpunten

  • Troep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 22-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede, stille roeitrainer

Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

9,0
Goede roeitrainer die erg stil is in gebruik. Er zitten veel programma's op die duidelijk zichtbaar zijn op het verlichte scherm. Het installeren was een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Stil
  • Design
  • Duidelijk scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 22-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Virtufit roeitrainer semi-pro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

8,0
Ik gebruik de roeitrainer nu een maand en hij bevalt prima. Functioneert soepel en stil en je hebt veel instelmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Menno 20-10-2020
  • Product gekocht

Goede roeitrainer met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

10,0
Roeitrainers vindt je in verschillende prijsklassen. We hebben uiteindelijk voor deze gekozen omdat dit apparaat veel mogelijkheden heeft, automatisch het gewicht aanpast en ook enorm stil is. Bovendien ook goed te gebruiken door lange mensen, waar ik toe behoor. Een goede aankoop en zeker een aanrader voor als je thuis aan je spieren en conditie wilt werken!

Pluspunten

  • Automatische aanpassing gewicht
  • Veel programma's
  • Zeer stil
  • Geschikt voor mensen van 2 meter
  • In te klappen, ruimtebesparend

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 06-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig roeiapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze roeitrainer gekozen vanwege de vele goede reviews. Hier sluit ik mij nu helemaal bij aan. De roeitrainer voldoet aan alle verwachtingen. Er zijn een aantal programma's voorgeprogrammeerd, maar je kunt ook zelf je eigen programma's instellen. De computer slaat deze dan op. Hij maakt verder niet veel geluid, dus televisie kijken of muziek luisteren tijdens het roeien gaat prima. Doordat het inklapbaar is neemt deze ook niet te veel ruimte in. Dat de roeitrainer een hartslagfunctie heeft vind ik zelf erg fijn. De hartslagband heb ik er gratis bij gekregen, maar dat mag ook wel voor die prijs. Het display is niet heel erg groot, maar duidelijk leesbaar en overzichtelijk genoeg.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Uitgebreide programmamogelijkheden
  • Hartslagfunctie
  • Inklapbaar

Minpunten

  • Handvat net iets te dik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rudi 30-10-2019
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

9,0
Mooie roeitrainer. Inmiddels is mijn zolder omgetoverd in een fitnesskamer. De roeitrainer is hierin een prima aanvulling. De roeitrainer is erg effectief aangezien je bijna alle spiergroepen gebruikt. De roeitrainer is goed afgewerkt. De weerstand is op zijn zwaarste stand niet ontzettend zwaar maar zwaar genoeg voor een pittige roeisessie. Mocht je echt helemaal los willen gaan dan is het verstandig om iets meer geld uit te geven. Ik ben erg tevreden met de semi pro roeitrainer.

Reageer

Robert 21-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima fitness apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

9,0
Prima kwalitatief goed product om je lekker thuis in het zweet te roeien
voor de TV.
Enige nadeel is dat hij opgeklapt lastig te verplaatsen is. Hij is best zwaar
en je moet uitkijken dat je er bij het verplaatsen geen rugklachten aan over
houdt. Misschien een til-instructie erbij doen.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • neemt weinig ruimte in

Minpunten

  • Zwaar bij het verplaatsen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FW 07-10-2019
  • Product gekocht

Geweldige roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

10,0
Absoluut blij met mijn aankoop. Het was even, door eigen onhandigheid, wat gedoe met het opzetten (gewoon goed de handleiding volgen🤔), maar de Virtufit roeitrainer maakt de verwachtingen waar: stil, solide en fijn om mee te trainen. De hartslagmeter leek even niet te werken, maar de ‘oude’ truc om wat water op je lichaam te smeren voor de geleiding werkt. Ik train er nu 3 a 4 keer in de week mee. Een aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Solide
  • Goede prijs/kwaliteit

Reageer

ellis 05-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

8,0
roeit licht maakt weinig geluid ik heb hem zelf niet in elkaar gezet dat heb ik laten doen.
na bijna 3 jaar nog net in garantietermijn begaf het display het. geen puny bij dit bedrijf nadat een ander display ook niet werkte een spiksplinter nieuwe gekregen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mark 19-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

8,0
Stevige roeitrainer, makkelijk in elkaar te zetten en roeit fijn. Regelmatig de bouten controleren en aanschroeven waar nodig, laat zich makkelijk inklappen en opbergen. Nog geen verschillende programma's uitgeprobeerd, echter basisprogramma is een prima weerstand. Let wel, zorg voor een ondergrond met voldoende grip, anders gaat deze schuiven. Stoeltje is nogal oncomfortabel, gewenning nodig.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik & montage
  • Veel programma's

Minpunten

  • Ondergrond met grip nodig
  • Oncomfortabele stoel

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Team VirtuFit 21-05-2019

Beste Mark,

Hartelijk dank voor uw review over de VirtuFit Ergometer Roeitrainer Semi Pro.
Het is goed te vernemen dat u de roeitrainer beschouwd als makkelijk in elkaar te zetten en makkelijk op te bergen. We hebben gekeken naar uw opmerking over de grip van het toestel, als u een gladde ondergrond heeft zou u kunnen proberen om een vloermat onder het toestel te leggen. Deze vloermat plakt lichtjes aan de vloer waardoor u meer grip heeft, tevens heeft de mat een dempende werking waardoor de vloer minder trilt. Hier kunt u meer informatie vinden over onze mat: https://www.virtufit.nl/product/virtufit-universele-vloermat/. De mat is verkrijgbaar bij onze dealers, zie: http://www.virtufit.nl/verkooppunten/. We hebben ook gekeken naar uw opmerking over het stoeltje en zullen dit doorsturen naar de afdeling productontwikkeling.

Bedankt voor uw feedback en heel veel trainingsplezier gewenst met uw roeitrainer!

Met sportieve groet,
Team VirtuFit

Reageer

KdeB1990 27-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima voor mij

Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

8,0
Doet zijn werk, de voetpedalen zitten fijn waardoor je tijdens de workout goed vastzit (ooit eens gevallen door deze niet vast te zetten en dat deed aardig pijn). Daarnaast is het apparaat zeer stil wat fijn is voor anderen. Enige minpunt was dat het stoeltje in het begin piepte. Maar dat was gemakkelijk te verhelpen.

Pluspunten

  • Voetpedalen
  • Stil

Minpunten

  • Stoeltje piepte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AnneFleur1660 25-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Roeitrainer Semi Pro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de kwaliteit van deze roeitrainer! Vanwege de goede recensies toch overtuigd om deze te halen. Zeker geen spijt hiervan! Veel trainingsprogramma’s en duidelijk af te lezen op het display. Ik zou dit product zeker aanraden aan iedereen die een goede roeitrainer zoekt!

Pluspunten

  • Display
  • Trainingsprogramma’s
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Nada

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Diederikk 12-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

9,0
Deze roeitrainer gekocht vanwege het minimale geluid wat deze produceert. Het roeimechanisme is erg stil, enkel het rollen van het stoeltje over het rail hoor je. De computer is verlicht en heeft extra trainingsmogelijkheden. De roeitrainer was makkelijk te installeren.

Pluspunten

  • Stil
  • Verlichte computer
  • Makkelijke installatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mitta92 22-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtige roeimachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

10,0
Heb deze roeitrainer aangeschaft ivm knieblessure. Strak design en mooi groot scherm in blauw verlicht. Is compact en snel uitgeklapt. Verder zit er 3 jaar garantir op!

Pluspunten

  • Design
  • Verlicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dylan 15-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een goede roeitrainer gevonden!!

Geschreven voor: Virtufit Semi-Pro

Algemene score

10,0
Ik was al erg lang op zoek naar een goede roeitrainer. Na lang vergelijken van verschillende roeittrainers kwam ik terecht bij de virtufit roeitrainer. Het product was de volgende dag meteen in huis en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. De roeitrainer maakt niet veel lawaai en zit comfortabel! Zeker een aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een roeitrainer!

Pluspunten

  • Verlicht display
  • Comfortabel
  • Weinig lawaai

Minpunten

  • Goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews