Virtufit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro - Reviews

Best Reviewed feb 2018 Virtufit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro
Best Reviewed februari 2018
Specificaties
Weerstandsysteem
magneet
Maximaal gebruikers gewicht
150 kg
Kleuren
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Timo 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatieve roeitrainer!

Algemene score

10,0
Na een tijd onderzoeken van prijzen en de kwaliteit van roeitrainers uitgekomen bij deze roeitrainer van virtufit! 1 maand geleden besteld en de kwaliteit staat volledig in verhouding met de prijs. Gebruik hem ongeveer 3 keer per week een uurtje en hij is voorzien van alle gemakken. Er zitten oneindig veel trainingsprogramma’s op en alles is onder de training af te lezen van de display. Echt een aanrader deze roeitrainer!

Pluspunten

  • Display
  • Trainingsprogramma’s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miriam 08-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker roeien!

Algemene score

8,0
Mijn zoon zit bij de roeivereniging en hij had mij overgehaald om een roeitrainer aan te schaffen. Ik heb hem nu al een aantal weken en hij bevalt me erg goed. Hij is stevig en makkelijk in te stellen. Mijn zoon is er ook weg van en kan nu ook thuis trainen in zijn vrije tijd en vind de beweging overeenkomen:)

Pluspunten

  • Vergelijkbare beweging
  • Stevig
  • Instellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemarie Engbersen 14-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voor de fanatiekeling

Algemene score

9,0
Als u vaak wil roeien, koop dan deze. Het is een groot ding, maar zeer kwalitatief en goed in gebruik. Er zit natuurlijk wel een investering aan verbonden die wel hoog is, Het trainen moet wel leuk blijven om echt te investeren in jezelf.

Pluspunten

  • Stevig
  • Kwalitatief
  • Goed in gebruik

Minpunten

  • Flinke investering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annabel 08-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Roeit lekker

Algemene score

8,0
Roeit lekker. Zitvlak zit comfortabel tijdens je workout. Makkelijk in gebruikt en op te slaan. Voor de tv ga ik er goed voor, blij ermee omdat die ook stevig is

Pluspunten

  • Zitvlak
  • Op te slaan
  • Makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 05-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Roeitrainer heel goed voor thuis

Algemene score

9,0
Hele goede roeitrainer voor thuis. Elke dag uurtje roeien, heerlijk. De beweging verloopt zoals het hoort en hij maakt nauwelijks kabaal. Kan deze ook zo achter de kast zetten. Display leest ook zoals het hoort, mooi. Wel beetje veel troep tijdens het uitpakke

Pluspunten

  • Beweging
  • Wegzette
  • Display

Minpunten

  • Troep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy 04-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Roeitrainer

Algemene score

8,0
Wat een mooie roeitrainer! Binnen een dag geleverd, ook wel zo fijn. Montage was binnen een mum van tijd gefixt. Wat het fijne is dat ik heerlijke interval trainingen kan doen door de verschillende weerstanden. Het stoeltje zit ook lekker, hoewel die in het begin een beetje piepte. Beetje olie hielp wel

Pluspunten

  • Zadel
  • Interval
  • Montsge

Minpunten

  • Piepje aan begin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leijdsman 13-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig te monteren roeitrainer. Ziet er goed uit en werkt nog beter. Een en al programma's en 16 weerstandniveau's, waarmee je uitgedaagd blijft. Geluid is ook prettig zacht en veel beter dan in menige sportschool/fitnessruimte.

Pluspunten

  • Eenvoudige montage
  • Veel programma's
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Fors apparaat (geldt voor alle roeitrainers)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 31-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Roeit goed en geeft mij voldoende uitdaging

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het aantal programma's biedt mij voldoende uitdaging om een paar keer per week te roeien in mijn woonkamer. Na de oefening rij ik de roeitrainer naar mijn opberghok en kijk ik er niet meer naar om. Omdat het toestel niet veel lawaai maakt kijk ik ondertussen tv.

Pluspunten

  • voldoende programma's
  • stil dus kan ook andere dingen doen
  • opbergen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Liann 24-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke roeier voor thuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Roeier kan mijn gewicht goed aan en de monitor is plezierig in gebruik want hij geeft de juiste waardes aan. Ook heb ik gekocht vanwege de garantie voorwaarden van deze roeier. Dit is uitstekend.

Pluspunten

  • Kan gewicht aan
  • Garantie
  • Monitor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maike 23-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Stil en vloeiend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een stille, vloeiende roeier die je makkelijk in huis kan zetten. Het biedt genoeg programmas om mee te roeien en de roeibeweging is top te noemen. Ik ben er blij mee

Pluspunten

  • Stille roeier
  • Veel programmas
  • Goede roeibeweging

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MB1978 14-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende roeitrainer!

Algemene score

10,0
Hoorde in de winkel dat dit de nieuwste roeitrainer is in deze klasse en dat je echt waar krijgt voor je geld! En dit kan ik zeker beamen! Wat een stevige, solide en geruisloze roeitrainer! Ik ben best groot en lang maar pas uitstekend op deze roeitrainer van Virtufit. Ook veel mogelijkheden zoals programma's en trainen met borstband. Aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer