Blaupunkt Bluebot XBOOST

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Blaupunkt Bluebot XBOOST op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

EvaS88 25-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Picobello Blaupunkt stofzuiger & dweil robot

Geschreven voor: Blaupunkt Bluebot XBOOST

Algemene score

10,0
Picobello kuist goed, is stil en handig in gebruik. De blaupunkt bluebot xboost robotstofzuiger is een welkome versterking in ons drukke gezin. Voor mij ook van belang; naast stofzuigen is er de optie om nat te dweilen. App werkt goed en tijd instellen is fijn. Al zet ik de robot ook regelmatig handmatig aan. Goede-prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Picobello kuist goed
  • Stil en handig in gebruik
  • Nat dweilen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**d@s**n.net 23-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Verder zoeken, niet te programmeren en loopt overal op vast

Geschreven voor: Blaupunkt Bluebot XBOOST

Algemene score

3,0
Al even in gebruik maar alles behalve tevreden. Ik moet de hele kamer verbouwen om te zorgen dat hij nergens vast loopt. De magneetstrips als grensbepaler zijn nutteloos, daar rijd hij gewoon overheen. Bij de trap durf ik hem al helemaal niet te laten stofzuigen. Naar verwachting rijd hij zichzelf zo naar beneden.
De app is sterk verouderd. Een ruimte kun je niet aangeven, zodat hij bepaalde gebieden over kan slaan, omdat je bijvoorbeeld weet dat hij daar toch vast loopt of andere objecten staan waar hij niet mag komen.
Kortom, zoek verder. Een ander merk die wel goed te programmeren is en wel over een laag kleed heen kan zonder vast komen te zitten.

Pluspunten

  • Glimt mooi
  • niks

Minpunten

  • Dweilen nutteloos, want kleed
  • Eigenlijk is er niets goed aan dit apparaat
  • Niet te programmeren
  • Sterk verouderde app

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Raymond 20-02-2021
  • Product gekocht

Werkt alleen in een lege kamer

Geschreven voor: Blaupunkt Bluebot XBOOST

Algemene score

4,0
Zeer teleurstellend, ik raad af om deze stofzuiger te kopen. Blijft iedere keer hangen op het 0,3cm lage kleed. Heel irritant. Alle programma's in bijvoorbeeld s nachts te starten, zijn overbodig aangezien hij altijd ergens vast loopt. Zoek nog even verder, is mijn advies!

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Loopt vast op laag kleed
  • Duur
  • Prijs kwaliteit
  • Zeer lastig op wifi te koppelen

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Raymond 15-12-2020
  • Product gekocht

Te beknopte handleiding, stopt snel, werkt half

Geschreven voor: Blaupunkt Bluebot XBOOST

Algemene score

3,0
Na een zeer lastige installatie op Wifi, eindelijk in gebruik genomen.
Nu 8 weken in gebruik en ik ben zeer ontevreden. Blijft haken aan mijn kleed (0,5cm hoog), negeert het magnetisch band, waardoor ik hem boven niet gebruik en beneden alles zo aan moet passen, dat ik net zo goed zelf kan stofzuigen. In een lege ruimte doet hij het misschien prima. In een normaal huis zeker niet.
Dweilen nooit gedaan, aangezien de rest ook niet goed werkt. Te veel moeite. Balen, hoop geld armer en nog steeds zelf aan het stofzuigen...

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Veel beloven, niets kunnen
  • Alleen te gebruiken in een lege ruimte
  • Handleiding erg sumier
  • Koppeling met Wifi bijna onmogelijk

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Raymond 04-04-2021
  • Product gekocht

Valt erg tegen

Geschreven voor: Blaupunkt Bluebot XBOOST

Algemene score

4,0
Blijft eenvoudig haken en stopt dan. Dweilfunctie is nutteloos, tenzij je de hele kamer leeg haalt. Eigenlijk moet je je hele huis aanpassen en robotproof maken, echt heel slecht. Ik gebruik hem nu al een tijd, maar zou hem zeker niet opnieuw kopen. Wat een slecht apparaat!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Veel beloven, niets kunnen
  • Kan niet over een 0,5cm hoog kleed
  • Hele huis aanpassen, voor hij misschien werkt

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Kees 25-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Blij mee! Geeft “Boost” aan ons huis :) !

Geschreven voor: Blaupunkt Bluebot XBOOST

Algemene score

10,0
Boost is makkelijk in gebruik en stofzuigt stukken beter dan ik! Komt goed onder onze bank. Onze hond stoort zich er niet aan en ikzelf ondervindt ook geen last van het geluid. Bediening met mijn telefoon werkt ook perfect, schemaatje ingesteld en dagelijks gaat hij aan de slag met het vervelende stofzuigwerk. Dweilen? Dat doet Boost 1 x per week. Via een kaartje in de App kun je hem “live” volgen. Eén puntje wat een keer niet helemaal goed verliep..was dat Boost stoeide met een mat die niet helemaal vlak lag. Het is een nuttige aanvulling in ons huishouden. Boost mag blijven. Blij mee.

Pluspunten

  • Werkt perfect op onze harde vloer
  • Handige App, verbinden gaat snel
  • Stofbak te vervangen voor dweil reservoir
  • Te gebruiken met Google assistent
  • Tijdschema in te stellen met App

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**n@h**l.com 27-06-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Blaupunkt Bluebot XBOOST

Algemene score

8,0
Prima robot stofzuiger. Botst wel hard tegen donkere objecten en raakt soms de wifi verbinding kwijt. Dat is wel een nadeel.

Heel zelden komt de stofzuiger vast te zitten onder bijv een stoel. Verder tevreden, draait elke nacht haar rondje.

Reageer

Alie van Luijk-Mennink 24-03-2021
  • Product gekocht

Super blij met Bep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Blaupunkt Bluebot XBOOST

Algemene score

8,0
Wij zijn superblij met "Bep"! Wij hebben haar gekocht voor de dagelijkse stofzuigbeurten, omdat onze hond nogal verhaart. Ze gaat heel systematisch te werk en zuigt heel grondig. Het dweilen werkt ook heel goed. De vloer is goed schoon, zelfs echte vieze plekken zijn spoorloos verdwenen. Het enige nadeel aan het dweilen is, dat ze heel nat dweilt. Er is niet een echte dosering van de watertoevoer, maar al met al levert Bep goed werk en doet ze precies waar ze voor betaald wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noor 06-03-2021
  • Product gekocht

Welkome aanvulling op ons (honden)huishouden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Blaupunkt Bluebot XBOOST

Algemene score

8,0
Nu een maand in gebruik en erg tevreden.
Op het oog elke dag weer een mooi schoon huis (wij laten haar snachts werken), een enkele keer word ik hier wakker van omdat ze wel steeds hard botst regen donker gekleurde objecten zoals tafelpoten.

Met 2 honden en dagelijkse boswandelingen is het een zeer welkome hulp in huis. We stofzuigen zelf nog maar 1x per week, de rest doet de robot. Daarnaast laat ik haar ook 1x per week dweilen (lichtvochtig, maar voor onze tegelvloer voldoende).

Enige minpunt is dat ze soms vastloopt onder de stoelen en dan uitschakelt.

Al met al een fijne aanvulling voor in ons huis.

Pluspunten

  • Zuigt nauwkeurig
  • Ook hondenharen zijn geen probleem
  • Dweilt licht en nauwkeurig
  • Relatief stil (wij slapen er meestal doorheen)

Minpunten

  • Botst hard tegen donkerkleurige objecten
  • Loopt af en toe vast en schakelt dan uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie Audier 29-01-2021
  • Product gekocht

Stofzuiger goed maar app waardeloos

Geschreven voor: Blaupunkt Bluebot XBOOST

Algemene score

6,0
De stofzuiger doet zijn werk gewoon goed maar om het werkend te krijgen via de app is een regelrecht drama. In de app kun je zien wat hij heeft gedaan en kun je dingen instellen. Stofzuiger werkt alleen op 2.4 GHz en om daarmee verbinding te krijgen. 2e keer duurde hetgeen dag, zeker 20 pogingen en heb nu mijn wifi netwerk vernieuwd maar krijg nu helemaal geen verbinding meer met dat ding.

Dus als je voor de smart functionaliteit gaat is dit een regelrechte afrader, als je voor een stofzuiger alleen gaat is hij prima maar krijgt van mij maar een 6

Pluspunten

  • Zuigt goed

Minpunten

  • Smart functie nagenoeg niet te gebruiken.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Martien Seghers 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super clean

Geschreven voor: Blaupunkt Bluebot XBOOST

Algemene score

8,0
Mijn huis in steeds erg schoon, met name onder de bank en bed was voor mij nogal lastig. Ik zie nu hoeveel stof er elke dag valt. 1x per week dweilen als ik er zelf bij ben. Goed programmeerbaar. Wel alle snoeren van de vloer moeten halen.

Pluspunten

  • goed programmeerbaar
  • kan vrijwel overal onder
  • dweilt goed

Minpunten

  • loopt soms vast op snoeren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Arjan 27-08-2020
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Blaupunkt Bluebot XBOOST

Algemene score

9,0
Doet wat hij moet doet. Stofzuigen werkt prima!
Dweilen op harde vloer ook, op houten vloer minder
Bediening via de app is ideaal..

Reageer

Sandra 09-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Blaupunkt Bluebot XBOOST

Algemene score

9,0
Nog nooit eerder een robotstofzuiger gehad maar ben erg verrast. Hij doet zijn werk prima en grondig. Komt soms niet over het kleed heen maar zoekt dan zelf een andere weg. Ook de haren van onze hond pakt ie goed op. Soms loopt ie vast en schakelt ie uit. Het is jammer dat bij het aanzetten hij dan weer opnieuw begint terwijl een heel stuk dan al is gedaan. De app is leuk en makkelijk te gebruiken en je kan dan precies zijn waar ie is geweest. Dweilen heb ik nog niet uitgeprobeerd omdat we een kleed in de kamer hebben en dat lijkt me dan niet handig.

Pluspunten

  • Grondige reiniging incl. hoeken
  • Goede app met kaart

Minpunten

  • Loopt soms vast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer