Goed voor milieu én portemonnee: het nieuwe wassen

Wil jij op een duurzame en zuinige manier wassen? Dan is dat goed voor het milieu én de portemonnee. De moderne wasmachines van vandaag de dag zijn erop gericht om het wassen niet alleen een stuk makkelijker, maar ook een stuk zuiniger te maken!

De beste behandeling voor je wasgoed

Iedereen die de was doet heeft het wel eens meegemaakt: een kledingstuk dat gescheurd, verkleurd of gekrompen uit de wasmachine komt. Tegenwoordig zijn wasmachines echter een stuk slimmer, efficiënter en duurzamer geworden. Hierdoor blijft niet alleen het witgoedapparaat zelf maar ook je kleding langer mooi. Aan wasmachines worden steeds meer handige technieken toegevoegd waardoor je wasgoed de best mogelijke behandeling krijgt.

Lees meer

Het nieuwe energiebesparende wassen

In maart 2021 werden er in Europa nieuwe energielabels voor alle elektrische apparaten geïntroduceerd. Waar eerst apparaten nog voorzien waren van allerlei letters en tekens (zoals A+++ -10%), zijn de huidig energielabels aanzienlijk gesimplificeerd. Zo wordt het een stuk makkelijker en overzichtelijker om een duurzame en energiezuinige keuze te maken in de aankoop van een nieuwe wasmachine.

Lees meer

Optimaal wassen in een groot huishouden

Bij een groot gezin komen veel dingen kijken. Enorme bergen was zijn voor grote gezinnen vast en zeker herkenbaar. Vooral met meerdere kinderen kunnen de stapels was de pan uit rijzen: sportkleren, kleren met buitenspeel vlekken, talloze babyrompertjes. Een wasmachine met een grote trommelinhoud die ook nog eens snel en hygiënisch wast, is een ‘must have’ voor ieder groot gezin. Optimaal zijn de wasmachines waarmee je snel en effectief wast dankzij een speciale turbo functie.

Lees meer

Razendsnel de was doen dankzij TurboWash 360

Of je nu een klein of een groot huishouden bent: het doen van de was behoort tot de wekelijkse of zelfs dagelijkse taken thuis. Dankzij de toevoeging van de TurboWash 360 functie aan de wasmachines van LG wasmachine sla je met gemak een dubbele slag. Als er thuis standaard bergen wasgoed op je liggen te wachten, dan wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk wegwerken. De TurboWash 360 zorgt ervoor dat je in slechts 39 minuten een berg wasgoed volledig schoon wast.

Lees meer

LG triple A wasmachine kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken