Nintendo Switch games - Vergelijken & kopen

Wil je een Nintendo Switch game kopen? Of je nu op zoek bent naar Nintendo Switch Mario-spellen, Zelda, Minecraft, Pokemon of onbekendere titels: er zijn genoeg Nintendo Switch games. 2018 belooft nog de nodige mooie Switch releases. Gebruik de filters om jouw ultieme Nintendo Switch spel te vinden!
Filteren

Electronic Arts FIFA 20 Nintendo Switch

 • Genre sport
 • PEGI rating 3
 • Omschrijving EA SPORTS FIFA 20, aangedreven door Frostbite, brengt de twee aspecten van 'The World's Game' tot leven: het prestige van het als prof spelen en de totaal nieuwe straatvoetbalervaring in EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 vernieuwt het hele spel. VOETBALINTELLIGENTIE ontgrendelt een ongekend platform voor realisme wat betreft gameplay, FIFA Ultimate Team biedt meer manieren om je droomteam samen te stellen en met EA SPORTS VOLTA speel je authentiek straatvoetbal. <br /><br /><strong>EA Sports VOLTA</strong><br />VOLTA brengt voetbal terug naar de straten met de authentieke cultuur, creativiteit en stijl van het kleinschaligere voetbal.<br /><br /><strong>Bouw je speler</strong><br />Personaliseer en pas je vrouwelijke of mannelijke in-game avatar aan met een uitgebreide keuze aan kleding, haarstijlen, tatoeages en in-game emotes.<br /><br /><strong>Wereldwijde playgrounds</strong><br />Van een voetgangerstunnel in Amsterdam, tot een voetbalkooi in Londen, tot de daken van Tokio: ervaar een nieuwe kant van het wereldspel met VOLTA Football.<br /><br /><strong>Speel op jouw manier</strong><br />Speel 3v3 Rush (zonder goalkeep), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 en Professional Futsal. Hiernaast biedt VOLTA arena's en omgevingen van wisselende grootte, zowel met als zonder muren, die je de vrijheid geven om te voetballen zoals jij het wil.<br /><br /><strong>Speelmodi</strong><br />Bouw je eigen squad in VOLTA World, leid je speler door de VOLTA Story Mode, speel door Promotie en Degradatie in de online VOLTA League, of neem je favoriete professionele teams mee naar de straten in VOLTA Kick-Off.
Electronic Arts FIFA 20 Nintendo Switch

Nintendo Ring Fit Adventure Nintendo Switch

 • Platform Nintendo Switch
 • Genre fitness
 • PEGI rating 7
Nintendo Ring Fit Adventure Nintendo Switch

Nintendo Super Mario Party

 • Genre minigames & party
 • PEGI rating 3
 • Omschrijving <i>Let op! Om deze game op de Nintendo Switch Lite te spelen heb je een paar Joy-Con controllers nodig (apart verkrijgbaar).</i><br /><br />De geliefde Mario Party bordspel serie komt naar de Nintendo Switch, met nieuwe minigames en speelstijlen die gebruikmaken van de Joy-Con-controllers. Super Mario Party bevat functies als personagegebonden dobbelblokken waarmee spelers een nog betere strategie kunnen bedenken. <br /><br />Tot wel vier spelers krijgen om en om de beurt om te gooien, en ze racen over het speelbord op zoek naar sterren. In de Keetkamer kunnen twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar worden gekoppeld voor dubbele pret. De game komt uit op 5 oktober, net als de nieuwe, verstelbare Nintendo Switch-oplaadstandaard. Die is dus perfect voor multiplayerfeestjes in de tafelstijl.
Nintendo Super Mario Party

Nintendo Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch

 • Platform Nintendo Switch
 • Genre race
 • PEGI rating 3
Nintendo Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch

Nintendo Super Smash Bros. Ultimate

 • PEGI rating 12
 • Omschrijving Legendarische gamewerelden en vechters komen samen in de ultieme showdown: een nieuwe game in de Super Smash Bros.-serie voor de Nintendo Switch!<br /><br />Nieuwe vechters, zoals Inkling uit de Splatoon-serie en Ridley uit de Metroid-serie, maken hun debuut in Super Smash Bros. Ook komen alle Super Smash Bros.-vechters uit de serie terug… ALLEMAAL!<br /><br />Snellere gevechten, nieuwe items, nieuwe aanvallen, nieuwe verdedigingstechnieken en meer zorgen voor een zinderende strijd, of je nu thuis of onderweg bent.<br /><br />Kenmerken<br />- Een nieuwe game in de Super Smash Bros.-serie komt op 7 december 2018 uit<br />- Nieuwe vechters, nieuwe levels EN alle vechters die ooit in de serie zaten… ALLEMAAL!<br />- Inkling van de Splatoon-serie mengt zich in de strijd<br />- Ridley van de Metroid-serie heeft ook een ijzer in het vuur<br />- Terugkerende vechters zijn onder andere Wolf, Ice Climbers, Pokémon Trainer en meer<br />- Til de Super Smash Bros.-ervaring naar een hoger niveau met snellere gevechten, nieuwe aanvallen, nieuwe items en nieuwe verdedigingstechnieken<br />- Houd een gevecht voor vier spelers, of maak het extreem in acht-speler-gevechten*<br />- Alle huidige amiibo-figuurtjes (apart verkrijgbaar) uit de Super Smash Bros.-serie worden ondersteund
Nintendo Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo pokemon mystery dungeon: rescue team dx

 • Genre RPG
 • Omschrijving Wat zou je doen als je op een dag wakker wordt… als Pokémon?!<br /><br />Bereid je voor om een prachtige, opnieuw vormgegeven wereld te ontdekken in Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX, een remake van de oorspronkelijke Nintendo DS- en Game Boy Advance-games. Stel je reddingsteam samen met Pokémon als Pikachu, Eevee en Charmander en voltooi missies om Pokémon te redden in de steeds veranderende mystery dungeon!<br /><br />- Beantwoord vragen over jezelf om erachter te komen welke Pokémon je zult worden<br />- Ga als Pokémon door het leven en praat, vecht en word vrienden met andere Pokémon<br />- Stel je eigen Pokémon-team samen en red de wereld van natuurrampen<br />- Verken Mystery Dungeons, die bij elk bezoek veranderen<br />- Ga op avontuur met je reddingsteam en ontmoet talloze soorten Pokémon
Nintendo pokemon mystery dungeon: rescue team dx

Nintendo Switch ARMS

 • PEGI rating 12
 • Omschrijving In deze game ontdek je een unieke vechtsport voor meerdere spelers waarbij je klappen kunt uitdelen met uitrekbare armen. In deze game, die elementen uit zowel boks- als schietgames met elkaar combineert, kom je allerlei nieuwe personages tegen. Zodra je een personage hebt voorzien van verschillende soorten armen, pak je in iedere hand een Joy-Con om je tegenstander te belagen met klappen van links en van rechts. <br /><br />Personages kunnen springen en klappen ontwijken. Ook kunnen spelers hun slagen effect geven door hun handen te draaien op het moment dat ze slaan. Naarmate spelers de game leren kennen en beter worden, zullen ze geavanceerde tactieken ontdekken. <br /><br />Spelers kunnen het opnemen tegen de computer of tegen een vriend in splitscreen met een tweede set Joy-Con-controllers (apart verkrijgbaar). Het is ook mogelijk om online het gevecht aan te gaan met tegenstanders uit de hele wereld of om twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar te koppelen via een lokale draadloze verbinding.
Nintendo Switch ARMS

Nintendo Luigi's Mansion 3 Switch

 • PEGI rating 7
 • Omschrijving Luigi denkt een fantastische vakantie te gaan beleven met Mario en zijn vrienden. Zijn droom loopt echter al snel uit op een nachtmerrie. Mario en de anderen worden namelijk gevangengenomen. Luigi zal zijn angst opzij moeten zetten om ze te redden. Gelukkig wordt onze held op sokken wederom bijgestaan door professor K. Wibus. Gewapend met de nieuwe Spookzuiger G-00 moet de groene angsthaas zich een weg zien te banen door een hotel vol eigenaardige kamers en onderweg allerlei spoken verslaan. Als je niet voorbij een bepaald obstakel kunt komen, kun je Gooigi oproepen. Deze groene dubbelganger beschikt over unieke vaardigheden waarmee je Luigi uit de brand kunt helpen. <br /><br />Speel ook samen met vrienden en familie. Voor geestige multiplayeractie kun je terecht in de tumulttoren. De tumulttoren biedt plek voor maximaal acht spelers en kan online of lokaal op vier Nintendo Switch-systemen (hiervoor heb je extra games nodig) worden gespeeld.
Nintendo Luigi's Mansion 3 Switch

Nintendo pokemon shield

 • Omschrijving Pokémon Shield - Switch - van Nintendo in de categorie Videogame.
Nintendo pokemon shield

Nintendo Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 - Switch

 • Genre minigames & party
 • PEGI rating 3
 • Omschrijving Beleef samen met Mario, Sonic en hun vrienden een sportief avontuur op de Olympische Spelen van Tokio 2020, exclusief op de Nintendo Switch!<br /><br />Ga voor de gouden plak in verschillende sporten, waaronder vier gloednieuwe disciplines voor Tokio 2020. Naast de bekende sporten kun je nu namelijk ook wedijveren in skateboarden, karate, surfen en klimsport.<br /><br />Nodig je vrienden uit voor een groots sportspektakel op de Nintendo Switch. Speel lokaal met maximaal vier spelers en online met tot wel acht spelers tegelijk in diverse multiplayerstanden.<br /><br />Speel als Mario, Sonic, Yoshi, Amy Rose, Luigi, Dr. Eggman en vele andere populaire personages.
Nintendo Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 - Switch

Nintendo The Legend of Zelda: Breath of the Wild Switch Nintendo Switch

 • Platform Nintendo Switch
 • Genre avontuur
 • PEGI rating 12
Nintendo The Legend of Zelda: Breath of the Wild Switch Nintendo Switch

Nintendo cadence of hyrule - crypt of the necrodancer featuring zelda

 • Genre muziek & ritmisch
 • PEGI rating 3
 • Omschrijving <strong>Hyrule heeft je hulp nodig!</strong><br />De koning van Hyrule is in een diepe slaap gebracht door een kwaadaardige schurk, die vastberaden is om een kakofonie van betoverende muziek door het land te laten schallen. Zet je beste beentje voor, want geen enkele slechterik mag de dans ontspringen!<br /><br />Je begint je avontuur als Cadence, de heldin uit Crypt of the NecroDancer. Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je ook als Link of prinses Zelda spelen. Verken de willekeurig gegenereerde wereld en kerkers en laat de slechteriken een toontje lager zingen in dit spannende avontuur met een ritmische twist!<br /><br />Doorkruis de mysterieuze Lost Woods, trek door de straten van Kakariko Village en bezoek vele gedenkwaardige plaatsen uit The Legend of Zelda. Misschien kom je hier en daar zelfs een bekend gezicht tegen!<br /><br /><strong>Daar zit muziek in!</strong><br />In Cadence of Hyrule krijg je, net als je vijanden, met elke beat de kans om je te verplaatsen, aan te vallen, te verdedigen en spreuken te gebruiken. Met de juiste timing kun je Octoroks, Lizalfos en zelfs Lynels verslaan in ritmische gevechten.<br /><br />Betreed een van de kerkers en ontdek een schat aan voorwerpen en de meest uiteenlopende uitdagingen. Aan het einde van elke kerker moet je het opnemen tegen een sterke eindbaas.<br /><br /><strong>Items in overvloed!</strong><br />Duik in het avontuur en rust jezelf uit met iconische wapens, spreuken en andere spullen uit The Legend of Zelda. Gebruik een fakkel om wat licht in de duistere kerkers te brengen, bestook vijanden van afstand met je boog, breng Bombchus tot ontploffing op de maat van de muziek en zorg op elk terrein voor het juiste schoeisel.<br /><br />Sommige voorwerpen kun je slechts één keer gebruiken of raak je kwijt als je door je vijanden gevloerd wordt, maar er zijn ook voorwerpen die je behoudt als je een gevecht verliest. Daarover gesproken…<br /><br /><strong>De maat is vol</strong><br />Als je te veel zetten gebruikt, ga je de bietenbrug op. Je raakt al je verzamelde rupees, sleutels en consumeerbare voorwerpen kwijt als je het loodje legt. Je zult trouwens ook merken dat de vloer er anders uitziet als je besluit om een kerker nogmaals te bezoeken.<br /><br />Verslagen vijanden laten soms juwelen achter. Daarmee kun je bijvoorbeeld nieuwe wapens, extra hartjes en andere nuttige voorwerpen kopen.<br /><br /><strong>Het juiste ritme</strong><br />Dit is jouw avontuur, dus jij geeft de toon aan. In de verhaalstand staan je genoeg pittige uitdagingen te wachten en je kunt dit avontuur zelfs samen in perfecte harmonie proberen uit te spelen in de lokale multiplayerstand. Voor muzikale meesterbreinen is er ook een moeilijkere spelstand, waarin je al af bent zodra je schade oploopt of uit het ritme raakt.
Nintendo cadence of hyrule - crypt of the necrodancer featuring zelda

Nintendo Splatoon 2

 • Genre shooter
 • PEGI rating 7
 • Omschrijving Klieder altijd, overal en met iedereen in Splatoon 2, exclusief voor de Nintendo Switch. In dit vervolg op de succesvolle shooter kun je opnieuw potjes van vier tegen vier spelen. Daarnaast zijn er nieuwe levels, nieuwe kleding, nieuwe wapens en nog veel meer!<br /><br />In Grondoorlog (oftewel Turf War) is het doel simpel: zo veel mogelijk terrein veroveren door het te bedekken met de kleur inkt van jouw team. Het team met het grootste territorium wint! Verander in een inktvis om razendsnel door de inkt van je team te zwemmen. Op die manier kun je ook muren beklimmen die onder de inkt zitten, nietsvermoedende tegenstanders in een hinderlaag lokken en tal van andere tactieken uitkienen.
Nintendo Splatoon 2

Nintendo dr kawashima's brain training for switch

 • Genre puzzel & behendigheid
 • PEGI rating 3
 • Omschrijving Bereid je voor om je hersenen op gevarieerde manieren uit te dagen in Dr. Kawashima's Brain Training voor Nintendo Switch. Dit nieuwe deel in de serie is vanaf 3 januari 2020 in Europa verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Geniet van nieuwe oefeningen, waarvan sommige de infrarood-bewegingscamera van de rechter-Joy-Con gebruiken*, of train je hersenen met klassieke oefeningen uit eerdere Brain Training-games, waarvoor je alleen een stylus (inbegrepen bij de fysieke versie) of je vinger nodig hebt. <br /><br />Beproef je vaardigheden met allerlei oefeningen en tests in verschillende speelstijlen, waarbij je bijvoorbeeld je Nintendo Switch-systeem verticaal houdt en een stylus of vinger gebruikt, of de infrarood-bewegingscamera van de rechter-Joy-Con gebruikt die het aantal opgestoken vingers van spelers kan herkennen. Hieronder enkele voorbeelden van oefeningen:<br /><br />- Rekenen met vingers: Gebruik je vingers om te rekenen. Ook al weet je het antwoord in je hoofd, dan moet je nog steeds snel reageren!<br />- Sudoku: Geniet van de klassieke cijferpuzzels.<br />- Rekenen: Hoe snel kun jij eenvoudige sommen achter elkaar oplossen?<br />- Steen, papier, schaar (test): Gebruik je vingers en probeer te winnen (of verliezen).<br />- Woorden maken: Combineer letters om woorden te vormen.<br />- Fotografisch geheugen: Onthoud de foto die eerder werd getoond.<br />- Duale taak: Spring over horden terwijl je het hoogste getal kiest.<br /><br />Geef elke speler een Joy-Con en daag vrienden en familie uit in bepaalde oefeningen, zoals:<br />- Vogels tellen: Probeer de vogels zo snel mogelijk te tellen**.<br />- Blokken tellen: Probeer te onthouden hoeveel blokken er zijn.<br /><br />Bereken je algemene hersenleeftijd door snel achter elkaar een reeks oefeningen te voltooien die een beroep doen op je verwerkingssnelheid, kortetermijngeheugen en zelfbeheersing. Denk je dat je het beter kunt dan je vrienden en familie? Zorg dat je je dagelijkse oefeningen niet mist door het instellen van een alarm, zodat je Nintendo Switch je eraan herinnert, zelfs als het systeem in de slaapstand staat. Je kunt je resultaten ook delen met je familie via E-mails over Brain Training*** om ze te laten weten hoe je ervoor staat.
Nintendo dr kawashima's brain training for switch

BigBen Interactive RollerCoaster Tycoon Adventures Nintendo Switch

 • Platform Nintendo Switch
 • Genre simulatie
 • PEGI rating 3
BigBen Interactive RollerCoaster Tycoon Adventures Nintendo Switch

PQube new super lucky's tale

 • PEGI rating 7
 • Omschrijving New Super Lucky's Tale - van Pqube in de categorie Videogame.
PQube new super lucky's tale

Nintendo Mario Tennis Aces

 • Genre sport
 • PEGI rating 3
 • Omschrijving Een gloednieuwe Mario Tennis-game met ongekende uitdagingen en spannende wedstrijden komt naar de Nintendo Switch: Mario Tennis Aces!<br /><br />Mario stapt het veld op in een stijlvolle tennisoutfit en neemt het deze keer op tegen een reeks personages in explosieve tenniswedstrijden. Er zijn meer dan 15 speelbare personages met unieke, kenmerkende eigenschappen!<br /><br />De nieuwe ontwikkelingen van de tennisgameplay zullen je vaardigheden op de proef stellen. Voorspel aan de hand van de positie en slagen van een tegenstander hoe jij op de beste manier de bal terugkaatst en punten scoort. De game biedt verfijnde tennisgameplay en is gericht op diepe strategieën en onophoudelijke, razendsnelle beslissingen.<br /><br />De verhaalstand is voor het eerst terug sinds Mario Tennis: Power Tour game op de Game Boy Advance. Deze keer krijg je tennisgameplay met een nieuw smaakje, verschillende nieuwe missies, eindbaasgevechten en meer.<br /><br />Dankzij de uiteenlopende speelstijlen van het Nintendo Switch-systeem kunnen tot vier spelers samen het veld betreden - waar en wanneer dan ook!<br /><br />Als je online gaat, kun je een wedstrijd spelen met vrienden of andere spelers. Er worden regelmatig evenementen en online toernooien gehouden, zodat je het op kunt nemen tegen andere spelers.<br /><br />Daarnaast is er ook de zwaaistand, waarmee je je Joy-Con kunt gebruiken als een tennisracket. Deze spelstand is perfect als je de game op een ontspannen manier wilt spelen met vrienden en familie, of als je gewoon behoefte hebt aan een beetje lichaamsbeweging.
Nintendo Mario Tennis Aces

Nintendo pokemon quest whack-whack stone (download code)

 • Genre RPG
 • PEGI rating 3
Nintendo pokemon quest whack-whack stone (download code)

Nintendo 90 Days Switch Online Membership Individual

 • Omschrijving <strong>Haal meer uit je Nintendo Switch met de Nintendo Switch Online-ledenservice.</strong><br /><br />Als lid van de betaalbare, veelzijdige service krijg je toegang tot allerlei voordelen, zoals coöperatieve en competitieve onlinegaming*, een opslagcloud** waarin je back-ups kunt maken van je opgeslagen gegevens voor ondersteunde games, een groeiende collectie NES-games, en meer.<br /><br />90 dagen geldig.
Nintendo 90 Days Switch Online Membership Individual

Nintendo super smash bros ultimate piranha plant

 • PEGI rating 3
 • Omschrijving Om deze content te kunnen gebruiken heb je Super Smash Bros. Ultimate nodig (wordt apart verkocht)<br /><br />Hap, Hap! Piranha Plant mengt zich in strijdt als betaalbare downloadbare content! Piranha Plant maakt geen onderdeel uit van het Fighter Pass-pakket.
Nintendo super smash bros ultimate piranha plant

Nintendo super smash bros ultimate - hero challenger pack

 • PEGI rating 12
 • Omschrijving De held uit DRAGON QUEST XI S vecht mee! Je kunt met allerlei spreuken en technieken aanvallen door ze in het keuzevenster te kiezen, precies zoals in de DRAGON QUEST-serie. De helden uit DRAGON QUEST III, IV en VIII zijn als varianten ook van de partij. Bij de held hoort het level Altaar van Yggdrasil, en de muzieknummers uit de verschillende games!<br /><br />*Deze DLC maakt deel uit van de Fighters Pass (apart verkrijgbaar). Als je de Fighters Pass hebt gekocht, hoef je deze set niet te kopen.<br /><br />De set bestaat uit de volgende onderdelen:<br /><br />- Vechter: Held<br />- Level: Altaar van Yggdrasil<br />- Muziek: 8 nummers (*1)<br />- Smash-ID-pictogrammen: 5<br />- Spirits: Held (DRAGON QUEST XI S), Held (DRAGON QUEST III), Held (DRAGON QUEST IV), Held (DRAGON QUEST VIII) (*2)<br />- Toevoegingen aan het spiritboard: spirits uit de DRAGON QUEST-serie die zijn toegevoegd in Ver. 4.0.0. (*3) (*4)<br /><br />*1 Ga hiervoor naar KLUIS → GELUID.<br />*2 Te verzamelen in Klassiek of na aankoop in de winkel in de kluis.<br />*3 Je kunt de nieuwe spirits uit de DRAGON QUEST-serie (behalve bovenstaande Held-spirits) ook verkrijgen zonder de set te kopen door naar KLUIS → WINKEL te gaan.<br />*4 Bekijk voor meer informatie over de nieuwe spirits het bericht ''Software-update beschikbaar: Ver. 4.0.0'' op het nieuwskanaal.<br />
Nintendo super smash bros ultimate - hero challenger pack

Square Enix dragon quest builders 2 - hotto stuff pack

 • PEGI rating 7
 • Omschrijving Dit pakket bevat meer dan 40 recepten voor het ontwerpen en versieren van gebouwen die op de Hotto Steppe lijken: een populair rustgebied in een ver land waar bezoekers kunnen bijkomen van hun reis. Spelers krijgen ook toegang tot een extra eiland, waar ze de materialen kunnen verzamelen die ze voor deze recepten nodig hebben.
Square Enix dragon quest builders 2 - hotto stuff pack

Nintendo LABO Robot Set

 • Genre actie
 • PEGI rating 7
 • Game-editie basis
Nintendo LABO Robot Set
Beste nintendo switch games
Populairste nintendo switch games