Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port
Best Reviewed september 2017
Specificaties
Kleuren
zwart
Aantal poorten
7
Overdrachtssnelheid
5000 Mbit/s
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arthur 23-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na maanden nog steeds de beste. Laat mij op geen enkel ogenblik in de steek. Prijs - kwaliteit is het een topper. Ik heb er al een paar van andere merken gehad, die mij binnen de 4 maanden in de steek lieten.

Pluspunten

  • Werkt zonder enig probleem.
  • Prijs - Kwaliteit

Minpunten

  • Absoluut geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PC maniak 17-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact, makkelijk aan te sluiten en sneller werken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op mijn nieuwe laptop zaten te weinig usb aansluitingen, waardoor ik de Sitecom USB Hub 7 Port heb aangeschaft. Ik kan nu veel plezieriger en sneller werken.

Pluspunten

  • compact
  • makkelijk aan te sluiten
  • veel aansluitmogelijkheden
  • sneller werken

Minpunten

  • serienummer voor garantieregistratie ontbrak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noud 09-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Sitecom CN-084 7 poort USB 3.0 hub

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een hub met eigenstroom voorziening. Zeker voor kleine laptops zeer geschikt als je er een externe harde schijf aan wilt koppelen, waar de hub in de laptop dan te weinig stroom voor heeft, zoals bij mij het geval was.
Het was "Plug in and play" ;-)

Pluspunten

  • makkelijk

Minpunten

  • serial-nummer is nergens te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoving 25-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

USB 3.0 Hub

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen en alle losse USB kabels aangesloten, nu alles netjes achter de iMac en alles werkt prima.
Scanner, printers, schijven, DVD-speler, cardreader.

Pluspunten

  • Alles aangesloten
  • Alles netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartsars 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

6 - 3.5 - 1 - 2.5 hardisks aangesloten feiloos en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
6 - 3.5 inch en 1 -2.5 inch harddisks aangesloten werk feilloos en herkend de harddisks zeer snel kabels lang genoeg en met voeding 3.5 Amp je kan verschillende sticks en 2.5 harddisk aansluiten
Alles is van zeer goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lammert 22-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Handige 7 poorts USB 3.0 hub.
Mooie slanke behuizing.
Incl. externe voeding.
incl. USB kabel voor naar de pc.

Uiteraard werkt alles gelijk na het aansluiten.
Door de extra 7 poorten heb je nu ruim voldoende

Nu 1 week gebruikt, nog geen minpuntje (wat ik ook niet verwacht)

Pluspunten

  • incl. USB kabel
  • Incl. voeding
  • USB 3.0

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonia1965 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

hub 7 port

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi ontwerp, lekker makkelijk aan te sluiten en snel. Dit product is zeker zijn geld waard, dus een aanrader

Pluspunten

  • makkelijk aan te sluiten
  • snel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk 10-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi afgewerkt product, dat ook nog eens kwalitatief hoogwaardig was verpakt.
De werking is uiterst goed.

Pluspunten

  • goed
  • goed verpakt
  • prima werkend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiezer313 02-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekker makkelijk

Algemene score

8,0
Zoals je verwacht dat het werkt: je haalt het product uit de doos, sluit het aan en zonder verder gedoe werkt het gewoon. Op zich had een module waarmee je het vast kon maken het geheel afgemaakt, maar het wordt verder niet gemist.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer