Wij mochten de nieuwe Whirlpool WCT7A9PHTSB 3-in-1 compacte oven met magnetronfunctie uittesten.
Dit kwam perfect uit omdat we op zoek waren naar een nieuwe oven compact maar waarvan de opties niets te kort komen.
Allereerst is de oven een mooie eyecatcher zwart met touchscreen voor ons was de functie stoom geheel nieuw.
We zijn ook meteen begonnen met testen.
De oven verwarmd zich snel voor en bakt gelijkmatig en is makkelijk in te stellen op graden en tijd ook kun je je progamma als favourite progamma opslaan.
De jetdefrost /ontdooi stand was voor ons een groot pluspunt snel brood en vlees ontdooid ,we hebben geen kleffe boterhammen meer na het ontdooien .Ook het vlees kun je ontdooien op gewicht en ging geweldig kon zo de pan in.
De stoombak werkt ook super fijn voor groentes en hebben maat een korte tijd nodig om te garen .
De kinderen gaven aan dat deze vele malen lekkerder smaken en moet toegeven ze waren heerlijk .
Ook zit er een crips plaat bij zodat je extra corkant kunt bakken hierbij zit ook een handige tang/handvat zodat je hem gemakkelijk uit de oven kunt halen .
Vlees thermometer heb ik nog niet uitgeprobeerd maar als die net zo goed werkt als de rest.
Ik ben zeer tevreden en verrast door de vele functies en heerlijke gerechten die eruit komen.