Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 82 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN305C op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H. Bergsma 28-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
Prima apparaat, goede prijs/kwaliteit verhouding,
makkelijk te bedienen, ben er zeer tevreden over.
Een aanrader.

Minpunten

  • I zou het niet weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**n@h**e.nl 15-06-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Voldoet aan verwachtingen. Duidelijke functieaanduiding. Veel binnenruimte.

Reageer

Jan 15-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebakken lucht

Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

2,0
Onding!

Na een half uur loeien op 200 graden via de hetelucht stand komt er alles er half lauw uit. Gebakkelucht stand eerder.
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 16-06-2022

Beste Jan,

De meeste bezitters van een MN305C die op Kieskeurig een review achterlaten zijn er wel tevreden over. Daarom vermoed ik dat uw exemplaar misschien niet goed werkt. Dat is voor u natuurlijk heel vervelend, maar dat kan helaas gebeuren. Maar weet u dat u 2 jaar fabrieksgarantie hebt op dit apparaat? Waarom neemt u geen contact met ons op? Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing. U kunt ons bereiken via service@inventum.eu, maar bellen kan ook naar 088 - 542 2290. Onze collega's helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

Ramzi 20-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
Na lang zoeken heb ik dit product gekozen uit alle andere soorten en andere bedrijven, omdat ik het in alle opzichten geweldig vond... prijs, kwaliteit en design. Toen het aankwam en ik het probeerde, had ik geen spijt van mijn keuze. Het is erg cool en geschikt voor alle behoeften.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ramaker 18-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed. Kwaliteit prijs oké. Het is zoals het is !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
De combi magnetron voldoet volledig aan onze verwachtingen. De prijs is het meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

f**j@u**l.nl 14-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
gemakkelijk in gebruik ,mooi design, goede prijs , voldoende bedieningsmogelijkheden maar zeker niet ingewikkeld . EEN ECHTE AANRADER

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • prijs kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**h@z**t.nl 04-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel en goed geleverd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

9,0
Goed en zeer snel geleverd.
Alles in het Nederlands zonder hinderlijke taalfouten.
Doet wat het moet doen .

Pluspunten

  • Compleet en duidelijk Nederlands
  • doet wat het moet doen
  • ook voor de ouderen goed te bedienen

Minpunten

  • beetje lastig om alleen uit te pakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w**g@t**t.nl 28-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

100 procent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
De vorige is stuk en omdat ik zeer te vrede was wilde ik de zelfde.magnetron

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Vlug schoon

Minpunten

  • Je moet er mee werken🤔

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herma 27-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

9,0
Mooi design, heel compact en makkelijk in gebruik.
En ook niet onbelangrijk: redelijk geprijsd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MN305C magnetron 05-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Combimagnetron MN305C

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

8,0
Fijne betaalbare magnetron. Je hebt keuze uit vijf magnetronstanden en vier combinatiestanden. Met deze combi magnetron kun je naast opwarmen, koken en ontdooien ook grillen en bakken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joep 15-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Precies wat we zochten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

9,0
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Volop mogelijkheden en uitstekend bedieningsgemak.
De magnetron doet wat in de product omschrijving wordt beloofd.

Minpunten

  • gebruiksaanwijzin klein lettertype

Reageer

Jeroen 15-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
Ik raad deze fijne combinatie magnetron aan ik had deze veel eerder aan moeten schaffen hij is behoorlijk makkelijk in gebruik en hij maakt de lekkerste gerechten.

Pluspunten

  • Hij is mega stil
  • Fijne bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Gerritsen 02-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functioneert naar behoren, lekker ruim, Nl. tekst en uitleg

Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

8,0
Prijs is prima voor wat je krijgt, voldoet aan de eisen, bakt een broodje heerlijk af, pizza gaat er makkelijk in, ook ontdooien gaat zoals je verwacht, kortom een prima magnetron om te gaan kopen.

Pluspunten

  • ruim
  • buitenwaarts niet groot

Minpunten

  • kan geen minpunten vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maja Bourgonje 12-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
Was al bekend met inventum, dus dit was geen moeilijke keuze. Prijs kwaliteit verhouding, ziet er goed uit. Aan te bevelen product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne van Best 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot en veel opties voor gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
Ik heb deze combi magnetron gekozen omdat mijn man niet met een oude oven overweg kan.
Het eerste waar ik na keek is of er een pizza in kon. En dat gaat gemakkelijk.
Maar mijn man is er zo handig in geworden dat hij de lekkerste gerechten er uit tovert ... wat wil een vrouw nog meer ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 10-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn en makkelijk in gebruik. Ideale maat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

9,0
Super fijne en handige combi magnetron. Alleen het rooster is iets minder fijn, maar ook daar leer je wel mee om gaan.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Goed formaat

Minpunten

  • Lastig rooster

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ahmed 03-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker groot, simpel en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

9,0
Hij is lekker groot, makkelijk te bedienen en heeft meerdere kookprogramma's. Ik heb hem nodig in mijn keuken voor koken, bakken en gerechten opwarmen. Mijn nieuwe combimagnetron heeft bijnaam gekregen: Chef-kok Mike. Deze product werk goed en zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Nederlandstalig display
  • Goed prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alette 18-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
Mooie zilverkleurig combimagnetron, eenvoudige gebruiksaanwijzing en bediening, Mooi en goed apparaat zeker voor deze prijs/kwaliteit, geschikt voor in een kleine keuken (maar ook zeker voor In een grote keuken) past op een losstaande koelkast een dikke aanrader.... diverse dingen al gebakken en verwarmd ben zeer zeer tevreden... top product....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 28-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Combi magnetron.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

8,0
duidelijke eenvoudige bediening. Ruime inhoud. Waar voor je geld
De duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen. nog maar recent aangeschaft

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • ruime inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

piet 22-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een juweel in mijn keuken en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

9,0
product zag er goed uit en de prijs was een meevaller,kan het iedereen aanbevelen
magnetron is simpel te bedienen en er zit een goede gebruiksaanwijzing bij met goede uitleg een kind kan de was doen,ik bedoel hem bedienen en eten koken of grillen etc tec.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • bedieningsgemak
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews