Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi DNS65 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Douwe 20-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader, ook voor lage temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
Ontvochtiger doet het prima. Haalt veel vocht uit de lucht, ook bij lage temperatuur. Had wel wat stiller mogen zijn. Voor een slaapkamer is het geluidsniveau te hoog.

Pluspunten

  • hoge capaciteit
  • werkzaam bij lage temperatuur
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 06-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kletsnatte eetkamer wordt droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
Op advies van een bouwkundige een luchtontvochtiger gekocht voor onze eetkamer, waar de luchtvochtigheid boven de 80% was en het behang begon te schimmelen. Het apparaat werkt goed, op de hoogste stand zag je de vochtigheidsmeter bijna dalen en we stonden versteld van de bak water die uit de lucht werd gehaald. Hij maakt dan wel vrij veel geluid. Op de lage stand hoor je hem bijna niet. De volgende ochtend waren de (enkele) ramen niet meer kletsnat! Ook al gebruikt bij visite. De automatische stand is dan heel handig en ook de ionisatiefunctie. De lucht voelt echt schoner aan. Of het echt werkt tegen virusdeeltjes weet ik niet, maar zeker in deze tijd geldt: baat het niet dan schaadt het niet (en een raam open zetten vind ik op dit moment te koud). Enig minpuntje is dat je op het apparaat zelf niet de luchtvochtigheid kunt aflezen, daarvoor heb je nog een afzonderlijke hychrometer nodig.

Pluspunten

  • functioneert goed
  • automatische stand
  • ionisator

Minpunten

  • maakt op hoge stand vrij veel geluid
  • geen af te lezen vochtmeter op het apparaat zelf

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dennis 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi handzaam product. Werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
Klein handzaam apparaat. Haalt veel vocht uit de kelder. Was wordt goed droog. Weinig geluid op de kleine stand. Wasdroigfunctie maakt wel meer lawaai. Mooie vormgeving.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Falko 06-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

9,0
Beste keuze volgens kieskeuring en bevalt meer dan prima, simpele bediening met duidelijke knoppen. Erg stil voor een ontvochtiger, voornamelijk op de lage stand is het geen enkel probleem om deze 's nachts in de slaapkamer te zetten.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Stil

Minpunten

  • Bak aan de kleine kant voor 24u gebruik

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snelle werking

Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben vooral benieuwd naar de ionisatie functie en wat dit voor effect heeft. Vacht van de ramen was binnen halvedag weg

Pluspunten

  • snelheid
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • op hoge snelheid wat lawaaig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lebats 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille effectieve luchtontvochtiger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

9,0
wij hadden een ontvochtiger nodig om vocht uit de woonkamer te verwijderen dat bij koude temperaturen op het koudste plek van onze HR++ ramen neersloeg. Al na 1 nacht ontvochtigen was dit probleem verholpen. WIj hebben de machine niet horen lopen.

Pluspunten

  • Stil
  • effectief

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martijn 25-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte ontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
Mooie compacte ontvochtiger met veel capaciteit. In onze kelder voldoet deze ontvochtiger goed. Ik maak gebruik van de opvangbak voor het water. Dus regelmatig legen is dan wel verplicht.

Pluspunten

  • stil genoeg voor in de kelder
  • klein formaat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

h van gerrevink 24-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein en compact

Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
Heb het apparaat pas 1 dag dus een goede beoordeling over de werking is nog niet mogelijk. Apparaat is mooi en compact en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • compact en makkelijk te verplaatsden

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 19-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

aanrader, werkt zeer efficiënt, weinig lawaai

Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

10,0
Geringe afmetingen, werkt zeer snel en efficient en maakt ook nog weinig lawaai. Zeer fjin is het programma om de lucht te ioniseren en om de was te drogen!

Pluspunten

  • Geringe afmetingen
  • werkt zeer snel en efficient
  • stil apparaat, weinig lawaai
  • ioniseren
  • programma om de was te drogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt uitstekend!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
Dit apparaat werkt uitstekend en verlaagt de luchtvochtigheid binnen enkele dagen. Het is ook makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koolmees 12-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima luchtontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

7,0
Luchtontvochtiger die ook goed in koudere ruimtes werkt, haalt wel minder uit de lucht dan één voor binnenshuis. Hij blaast vrij warme lucht uit.

Pluspunten

  • werkt ook bij lage temperatuur
  • meerdere standen te kiezen

Minpunten

  • maakt redelijk veel geluid
  • blaast warme lucht uit

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

X.Ye 22-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne luchtontvochtiger, Licht, Goed product, Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

9,0
Zeer fijne luchtontvochtiger, makkelijk in gebruik te nemen. Speciale was droog functie waarmee was zeer snel droogt in de ruimte. Zowel met slang als afvoer als met een lade. Hij maakt niet veel lawaai overdag, maar 's nachts als het stil is hoor je hem wel goed. 's Morgens is er veel vocht in de opvangbak (ongeveer 1.5L) dus hij werkt wel goed.
We zijn zeer tevreden over dit product! Aanrader!

Pluspunten

  • Mooi design, Licht gewicht
  • Makkelijk instelbaar, Zeer goede ontuchtiger

Minpunten

  • Maakt een beetje lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht en compacte luchtontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
Lijkt prima aankoop, mooi compacte en lichte oplossing. De lucht direct uit het apparaat is gemeten met een luchtvochtigheid van 20% en met een temperatuur van 30 graden Celsius terwijl de ingaande lucht 71% en 17 graden was. Dus lijkt goed te presteren qua ontvochtigen maar verwarmt dus wel de ruimte. Het geluidsniveau is acceptabel.

Pluspunten

  • Effectief
  • Compact en licht

Minpunten

  • Prijs
  • Warmte productie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pasje 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en goed werkende ontvochtiger ! Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
Omdat we een zolder hebben waar we de was drogen toch maar besloten om zo`n ontvochtiger aan te schaffen. Wat een verschil ! De was is echt snel droog. Het water kan meteen worden afgevoerd en het geluid waarmee dit alles gebeurd is echt acceptabel.
Hadden we eerder moeten doen ! Superhandig apparaat !

Pluspunten

  • droogt de was erg goed
  • mooi formaat, kleur en design
  • waterreservoir of aansluiten op afvoer.

Minpunten

  • geluid zou zachter mogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E.T. 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein apparaat, grote klasse

Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

7,0
In een paar uur nieuwbouw garage op goede temperatuur en vochtigheid. Voldoet aan verwachtingen die ik had door beoordeling van andere.

Pluspunten

  • handzaam apparaat
  • goede prijs kwaliteit

Minpunten

  • nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

J-P 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
We hadden dit apparaat 10 jaar eerder moeten hebben. Altijd vocht in huis met twee volwassenen en twee grote honden. Dit lijkt nu verleden tijd. We zijn erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit.
  • Makkelijk in de bediening en gebruik

Minpunten

  • ontbreken van een hygrometer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andre en Ria 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

9,0
Erg blij met de luchtontvochtiger, werkt perfect voor onze serre, waar het erg vochtig was. Nu opgelost

Pluspunten

  • stil
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fons 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
Mooi compact apparaat. Het is super gebruiksvriendelijk. Plug and play. Na ontvangst meteen aangezet. Binnen half uur was ons grote raam (4 x 2,5 meter) vrij van wasem.

Pluspunten

  • Compact
  • Werkt snel
  • Op kleinste stand hoor je het apparaat niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. R. 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfekte en stille onvochtiger voor mijn huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

9,0
Lichte en stille onvochtiger met veel extra opties (ionisator en wasdrogen) met een goede maat watertank.
Zeer gebruiksvriendelijk en vooral heel weinig geluid!
Perfect voor huisgebriuk in deze natte land!

Pluspunten

  • stille
  • lichte
  • easy to use

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geke 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
Voldoet aan verwachting. Geen beslagen ramen meer boven en in de slaapkamer. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Ben zeer tevreden over het apparaat. Ontvocht erg goed.

Pluspunten

  • Formaat, compact
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Stroomverbruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews