De'Longhi DNS65

Specificaties
Ontvochtiging
18 liter per 24 uur bij 32°C/ 80% R.V.
Aantal snelheden
3
Tankinhoud
3 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi DNS65 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J-P 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
We hadden dit apparaat 10 jaar eerder moeten hebben. Altijd vocht in huis met twee volwassenen en twee grote honden. Dit lijkt nu verleden tijd. We zijn erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit.
  • Makkelijk in de bediening en gebruik

Minpunten

  • ontbreken van een hygrometer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andre en Ria 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

9,0
Erg blij met de luchtontvochtiger, werkt perfect voor onze serre, waar het erg vochtig was. Nu opgelost

Pluspunten

  • stil
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fons 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
Mooi compact apparaat. Het is super gebruiksvriendelijk. Plug and play. Na ontvangst meteen aangezet. Binnen half uur was ons grote raam (4 x 2,5 meter) vrij van wasem.

Pluspunten

  • Compact
  • Werkt snel
  • Op kleinste stand hoor je het apparaat niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. R. 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfekte en stille onvochtiger voor mijn huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

9,0
Lichte en stille onvochtiger met veel extra opties (ionisator en wasdrogen) met een goede maat watertank.
Zeer gebruiksvriendelijk en vooral heel weinig geluid!
Perfect voor huisgebriuk in deze natte land!

Pluspunten

  • stille
  • lichte
  • easy to use

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geke 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
Voldoet aan verwachting. Geen beslagen ramen meer boven en in de slaapkamer. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Ben zeer tevreden over het apparaat. Ontvocht erg goed.

Pluspunten

  • Formaat, compact
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Stroomverbruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader, werkt zeer efficiënt, weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

10,0
Geringe afmetingen, werkt zeer snel en efficient en maakt ook nog weinig lawaai. Zeer fjin is het programma om de lucht te ioniseren en om de was te drogen!

Pluspunten

  • Geringe afmetingen
  • werkt zeer snel en efficient
  • stil apparaat, weinig lawaai
  • ioniseren
  • programma om de was te drogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi Spruit 21-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede hulp bij het wasdrogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

9,0
Het toestel is de opvolger van zijn voorganger (DNC65), waar we ook zeer tevreden over waren! Het is qua gewicht makkelijk verplaatsbaar en dus op vele plaatsen inzet baar. Daarbij is het een uitstekende hulp bij het drogen van de was binnenshuis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gebruiker 12-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima ontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

8,0
We gebruiken het apparaat om condensatievocht uit de kelder te bestrijden. In korte tijd haalt het apparaat een behoorlijke hoeveelheid vocht uit de lucht. Enige nadeel is dat de kelder door gebruik ook wel wat opwarmt.

Pluspunten

  • relatief stil
  • haalt voldeonde vocht uit de lucht
  • klein en handelbaar

Minpunten

  • verwarmt de kelder ook enigszins

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

DNS65 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luchtontvochtiger

Geschreven voor: De'Longhi DNS65

Algemene score

9,0
Volgens de reviews en YouTube testen kwam dit product verreweg als beste uit de bus.
De mooie vormgeving en geruisloosheid is prima en een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • geruisloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer