Virtufit TR-200i

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit TR-200i op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 06-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi stevige loopband. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Vind de loopband erg stevig. Ben 120 kg en loop prettig op dit apparaat zonder bang te zijn dat de loopband het begeeft.

Pluspunten

  • Erg stevig
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koos van L. 19-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede loopband

Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Er worden veel verschillende loopbanden te koop aangeboden, maar na een vergelijking van de verschillende merken, kwam voor ons de VirtuFit TR 200i voor ons als de loopband naar voren die aan onze wensen voldeed.
Na aankomst van het pakket, was de loopband snel gemonteerd, we maken er in deze coronatijd dagelijks gebruik van, enige minpunt tot op heden is dat bij de montage van de verstevigings stang tussen de beide verticale staanders, is gebleken dat de schroeven niet te stevig. aangedraaid moeten worden, want het metaal van de staanders is erg zacht en met het stevig aandraaien van de schroeven zijn de staanders ter plaaatse van de schroeven ingedeukt en dat is geen fraai gezicht.

Pluspunten

  • Prima loopband
  • Scherpe prijsstelling

Minpunten

  • Zie revieuw

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JDManning 15-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne robuste loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit is geweldig. Een zeer complete robuste loopband (met speakers, programma’s en mogelijkheid tot koppelen met app). Het loopoppervlak is lekker ruim.
Klein minpuntje is dat het schoonmaken van het apparaat aan de bovenkant wat lastig is met alle reliëf.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Ruim loopoppervlak
  • Te koppelen met app

Minpunten

  • Bovenkant apparaat is wat lastiger schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zena 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top loopband

Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

10,0
Helaas werd de loopband niet in Belgie gemonteerd, ook al wonen wij vlak over de grens. Toch geprobeerd het zelf te doen en het was een fluitje van een cent. Na ongeveer een half uur stonden we al trainen. De loopband heeft niet te veel poespas en is erg stevig. Het scherm licht duidelijk op. Kan deze aan iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • Stevig
  • Gemakkelijk te monteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**k@g**l.com 09-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
Nog geen seconden spijt van gehad.
Sport 3x per week met heel veel afwisseling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Claes 14-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Mooi en degelijk toestel. Makkelijk te monteren, Groot loopoppervlak en opklapbaar zijn zeker voordelen. Goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • groot loopoppervlak
  • makkelijk te monteren

Minpunten

  • geen wandelprogramma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**1@g**l.com 22-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed instap loopband voor een nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Prima loopband. Hij is stevig, loopt fijn en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Enige nadeel is de beperkte hellingshoek.

Pluspunten

  • Stevig
  • Goede prijs
  • Opklapbaar

Minpunten

  • Beperkte hellingshoek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**k@g**l.com 21-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

10,0
Mooi stevig apparaat waar je echt waar voor je geld hebt.
Duidelijk scherm met veel verschillende traningen.
Makkelijk te monteren .
Echt aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**8@g**l.com 20-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

10,0
Ben zeer gelukkig met deze loopband ,voldoet precies aan mijn eisen. Ik vond het ook een zeer goede prijs voor hetgeen je er voor terug krijgt. Ook de levering was zeer correct en zeer goede communicatie. Zeker een aanrader !!!

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Goede uitleg zowel voor montage als voor gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karina 19-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden over deze loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Product is kwalitatief goed, is op tijd bezorgd en we zijn er blij mee want voldoet aan onze verwachtingen. De montage verliep goed met de hulp van 2 jonge krachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

#RJDJ 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie loopband met goede demping

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Wij zijn super tevreden met de loopband. Het is handig dat er op de handvaten knoppen zitten waar je de snelheid en de hellingsgraad kunt instellen. Erg tevreden en goeie vering wat voor demping zorgt voor je knieën. Zeer tevreden en elke ochtend al op gelopen.

Pluspunten

  • Goede demping

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Franca Dobbe 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
De loopband aangeschaft voor als het buiten regent toch te lopen. Goede handleiding erbij, makkelijk te monteren en in te stellen.
De loopband is wat we er van verwachte, dus geen spijt van de aankoop.
De levering was de volgende dag al, dus prima tevreden over de band

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carin 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toploopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de loopband doet wat hij moet doen .
Goed te verplaatsen weinig geluid
Ben een beginner en perfect schema om op te bouwen veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**e@z**o.nl 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Loopband voldoet aan onze verwachtingen. Montage simpel en zonder problemen. Enig aandacht punt is het gewicht. Bij het naar boven brengen hadden wij twee sterke jonge mannen nodig. De prijs is wat aan de strakke kant maar daar staat wel voldoende kwaliteit tegenover. Het apparaat hadden wij nodig ivm het gewicht wat deze aan moest kunnen. En dat levert in ons geval geen probleem op.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • progamma.s
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • leesbaarheid van instructie. Te klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

S. 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit. Het is een stevig toestel dat niet teveel lawaai maakt. Makkelijk dicht te klappen. Het toestel is wel redelijk zwaar dus best de doos pas uitpakken op de plaats waar het je het toestel wil zetten. Perfect voor beginnens en meer gevorderde lopers.

Pluspunten

  • Stevig
  • Weinig lawaai

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

i**o@a**p.nl 18-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Product is kwalitatief goed, is op tijd bezorgd en we zijn er blij mee want voldoet aan onze verwachtingen . Top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea 22-06-2020
  • Product gekocht

Loopband Tr200 i

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

10,0
Een perfecte loopband voor privé gebruik, met 36 programma’s en via andere apps (Fitshow, Kinomap) leuke trainingsschema’s.
De service is ook zeer goed, behulpzaam.

Pluspunten

  • Solide
  • Makkelijk zelf te monteren
  • Kan altijd je eigen moment voor training nemen
  • Hygiënisch door privé gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Micka 18-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima loopband!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Prima loopband voor thuis met goede demping. Wel wat zwaar/onhandig om te verplaatsen en belangrijk om de rolband goed af te stellen zodat deze niet gaat slepen.

Pluspunten

  • demping
  • kwaliteit

Minpunten

  • onhandig te verplaatsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CG 16-05-2020
  • Product gekocht

Super loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Mooie en degelijke loopband met 36 voorgeprogrammeerde programma's, maar ook handmatig je eigen programma in te stellen.
Krachtige en stille motor.
Een goed product voor een goede prijs.
Ik beveel deze loopband zeker aan!

Pluspunten

  • Groot loop oppervlak
  • Verlichte display
  • Opklapbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aboes 16-05-2020
  • Product gekocht

Loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

10,0
Was een cadeau voor mijn beste vriendin die veel moet bewegen en haar hartslag in de gaten houden.

Daar is deze loopband perfect voor.

Beetje duur maar is een mooi en practiesch loopband

Pluspunten

  • Mooi vorm
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews