Wij zijn zeer sportief gezin die vanwege omstandigheden deze band besteld hebben. Buiten lopen is nl veel fijner.
Goedkopere banden is voor regelmatig gebruik, iedere dag in ons geval geen optie. Iets van 2000 euro voor hopelijk tijdelijk gebruik ook niet echt. Dus middenklasser, we hebben al een hometrainer van dit merk en die is gewoon goed.
Wel nu deze band is idd erg zwaar. Tip voordat je hem uitpakt direct naar de plek brengen waar je hem wilt hebben. Je snapt het wel wat ik bedoel als hem besteld hebt. In elkaar zetten geen probleem. Let op eerst zelftest laten uitvoeren als je hem gaat gebruiken.
Wel nu het gebruik, programma's goed. Band loopt prima. Vind de hellingshoek wat tam die had wel hoger gemogen. Dempt prima maar wij lopen best wel tempo en dat dreunt wel door. Met name bij mij ik weeg 95 kilo en bij mijn zoon maar die is heel licht 13 jaar en 45 kilo maar rent volle bak. Bij mijn vrouw is het dreunen veel minder maar die loopt minder snel. Nu rubbers besteld tegen demping maar ja dan krijg je hem weer heel moeilijk waterpas.
Eindoordeel ik denk voor deze prijs prima band of de levensduur goed is kan ik niet veel over zeggen. We hebben wel al na enige tijd de spanning iets strakker moeten zetten ivm tikkend geluid, dat is nu weer verholpen. Ook omdat we hem veel gebruiken als gesmeerd met speciaal bijgeleverd flesje maar dat is vry simpel.
Pluspunten
- Veel mogelijkheden
- Mooi scherm