Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 43 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit TR-200i op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

peter 22-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Mijn eerder geplaatste review moet ik wat betreft de app herzien.
Door een onjuist gebruik en een verkeerde interpretatie ging het verkeerd.
De app werkt uitstekend en boven mijn verwachting.
Sorry voor het ongemak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 22-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over de service van Firtufit.
De loopband voldoet aan alle verwachtingen.
Veel programma's en handmatige mogelijkheden.
Train er elke dag op. Kwaliteit is bijzonder goed.
Alleen de de luidspreker is wat minder en zal daarom minder vaak gebruikt worden.
Over de app Fitshow; leuk maar niet functioneel. Niet alle gegevens worden opgeslagen.
Ik onthoud de afstand, hartslag en kal.verbruik en schrijf deze later op.
Maar al met al zeer tevreden over de deze loopband. Een echte aanrader.
En nogmaals over de service van Firtufit ben ik meer dan zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**k@g**l.com 09-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
Nog geen seconden spijt van gehad.
Sport 3x per week met heel veel afwisseling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Claes 14-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Mooi en degelijk toestel. Makkelijk te monteren, Groot loopoppervlak en opklapbaar zijn zeker voordelen. Goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • groot loopoppervlak
  • makkelijk te monteren

Minpunten

  • geen wandelprogramma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**1@g**l.com 22-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed instap loopband voor een nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Prima loopband. Hij is stevig, loopt fijn en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Enige nadeel is de beperkte hellingshoek.

Pluspunten

  • Stevig
  • Goede prijs
  • Opklapbaar

Minpunten

  • Beperkte hellingshoek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**k@g**l.com 21-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

10,0
Mooi stevig apparaat waar je echt waar voor je geld hebt.
Duidelijk scherm met veel verschillende traningen.
Makkelijk te monteren .
Echt aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**8@g**l.com 20-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

10,0
Ben zeer gelukkig met deze loopband ,voldoet precies aan mijn eisen. Ik vond het ook een zeer goede prijs voor hetgeen je er voor terug krijgt. Ook de levering was zeer correct en zeer goede communicatie. Zeker een aanrader !!!

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Goede uitleg zowel voor montage als voor gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karina 19-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden over deze loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Product is kwalitatief goed, is op tijd bezorgd en we zijn er blij mee want voldoet aan onze verwachtingen. De montage verliep goed met de hulp van 2 jonge krachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

#RJDJ 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie loopband met goede demping

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Wij zijn super tevreden met de loopband. Het is handig dat er op de handvaten knoppen zitten waar je de snelheid en de hellingsgraad kunt instellen. Erg tevreden en goeie vering wat voor demping zorgt voor je knieën. Zeer tevreden en elke ochtend al op gelopen.

Pluspunten

  • Goede demping

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Franca Dobbe 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
De loopband aangeschaft voor als het buiten regent toch te lopen. Goede handleiding erbij, makkelijk te monteren en in te stellen.
De loopband is wat we er van verwachte, dus geen spijt van de aankoop.
De levering was de volgende dag al, dus prima tevreden over de band

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carin 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toploopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de loopband doet wat hij moet doen .
Goed te verplaatsen weinig geluid
Ben een beginner en perfect schema om op te bouwen veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**e@z**o.nl 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Loopband voldoet aan onze verwachtingen. Montage simpel en zonder problemen. Enig aandacht punt is het gewicht. Bij het naar boven brengen hadden wij twee sterke jonge mannen nodig. De prijs is wat aan de strakke kant maar daar staat wel voldoende kwaliteit tegenover. Het apparaat hadden wij nodig ivm het gewicht wat deze aan moest kunnen. En dat levert in ons geval geen probleem op.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • progamma.s
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • leesbaarheid van instructie. Te klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

S. 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit. Het is een stevig toestel dat niet teveel lawaai maakt. Makkelijk dicht te klappen. Het toestel is wel redelijk zwaar dus best de doos pas uitpakken op de plaats waar het je het toestel wil zetten. Perfect voor beginnens en meer gevorderde lopers.

Pluspunten

  • Stevig
  • Weinig lawaai

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

i**o@a**p.nl 18-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Product is kwalitatief goed, is op tijd bezorgd en we zijn er blij mee want voldoet aan onze verwachtingen . Top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea 22-06-2020
  • Product gekocht

Loopband Tr200 i

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

10,0
Een perfecte loopband voor privé gebruik, met 36 programma’s en via andere apps (Fitshow, Kinomap) leuke trainingsschema’s.
De service is ook zeer goed, behulpzaam.

Pluspunten

  • Solide
  • Makkelijk zelf te monteren
  • Kan altijd je eigen moment voor training nemen
  • Hygiënisch door privé gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koos van L. 19-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede loopband

Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Er worden veel verschillende loopbanden te koop aangeboden, maar na een vergelijking van de verschillende merken, kwam voor ons de VirtuFit TR 200i voor ons als de loopband naar voren die aan onze wensen voldeed.
Na aankomst van het pakket, was de loopband snel gemonteerd, we maken er in deze coronatijd dagelijks gebruik van, enige minpunt tot op heden is dat bij de montage van de verstevigings stang tussen de beide verticale staanders, is gebleken dat de schroeven niet te stevig. aangedraaid moeten worden, want het metaal van de staanders is erg zacht en met het stevig aandraaien van de schroeven zijn de staanders ter plaaatse van de schroeven ingedeukt en dat is geen fraai gezicht.

Pluspunten

  • Prima loopband
  • Scherpe prijsstelling

Minpunten

  • Zie revieuw

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Micka 18-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima loopband!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Prima loopband voor thuis met goede demping. Wel wat zwaar/onhandig om te verplaatsen en belangrijk om de rolband goed af te stellen zodat deze niet gaat slepen.

Pluspunten

  • demping
  • kwaliteit

Minpunten

  • onhandig te verplaatsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CG 16-05-2020
  • Product gekocht

Super loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Mooie en degelijke loopband met 36 voorgeprogrammeerde programma's, maar ook handmatig je eigen programma in te stellen.
Krachtige en stille motor.
Een goed product voor een goede prijs.
Ik beveel deze loopband zeker aan!

Pluspunten

  • Groot loop oppervlak
  • Verlichte display
  • Opklapbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aboes 16-05-2020
  • Product gekocht

Loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

10,0
Was een cadeau voor mijn beste vriendin die veel moet bewegen en haar hartslag in de gaten houden.

Daar is deze loopband perfect voor.

Beetje duur maar is een mooi en practiesch loopband

Pluspunten

  • Mooi vorm
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Emiel 16-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Loopband Virtufit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Wij zijn zeer sportief gezin die vanwege omstandigheden deze band besteld hebben. Buiten lopen is nl veel fijner.
Goedkopere banden is voor regelmatig gebruik, iedere dag in ons geval geen optie. Iets van 2000 euro voor hopelijk tijdelijk gebruik ook niet echt. Dus middenklasser, we hebben al een hometrainer van dit merk en die is gewoon goed.
Wel nu deze band is idd erg zwaar. Tip voordat je hem uitpakt direct naar de plek brengen waar je hem wilt hebben. Je snapt het wel wat ik bedoel als hem besteld hebt. In elkaar zetten geen probleem. Let op eerst zelftest laten uitvoeren als je hem gaat gebruiken.
Wel nu het gebruik, programma's goed. Band loopt prima. Vind de hellingshoek wat tam die had wel hoger gemogen. Dempt prima maar wij lopen best wel tempo en dat dreunt wel door. Met name bij mij ik weeg 95 kilo en bij mijn zoon maar die is heel licht 13 jaar en 45 kilo maar rent volle bak. Bij mijn vrouw is het dreunen veel minder maar die loopt minder snel. Nu rubbers besteld tegen demping maar ja dan krijg je hem weer heel moeilijk waterpas.
Eindoordeel ik denk voor deze prijs prima band of de levensduur goed is kan ik niet veel over zeggen. We hebben wel al na enige tijd de spanning iets strakker moeten zetten ivm tikkend geluid, dat is nu weer verholpen. Ook omdat we hem veel gebruiken als gesmeerd met speciaal bijgeleverd flesje maar dat is vry simpel.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Mooi scherm

Minpunten

  • hellingshoek

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews