Virtufit Elite TR-500i (2020)

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Elite TR-500i (2020) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bente 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top loopband!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

9,0
Normaal loop ik altijd buiten maar nu de winter weer in aantocht is toch op zoek gegaan naar een loopband. Het aanbod online is ontzettend groot, daarom ben ik naar de Fitwinkel in Helmond gegaan voor advies. Hier is mij de VirtuFit Elite TR500 loopband aanbevolen. Super fijne loopband met veel opties, groot loopoppervlak en een sterke motor! Inmiddels 2 weken in bezit van de loopband en al meerdere malen met veel plezier gebruikt!

Pluspunten

  • Groot loopoppervlak
  • Sterke motor
  • Goede demping

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RogierGG1978 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ontzettend goede en mooie loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

10,0
Mijn vrouw en ik lopen regelmatig hard en bij het kouder en donkerder worden willen we toch graag blijven hardlopen. we zijn daarvoor naar de winkel gegaan en daar stond deze loopband van Virtufit. Bij het testen kwamen we erachter dat hij heel fijn loopt en stabiel en stevig aanvoelt. Het loopvlak heeft een mooie grootte en de extra's zijn ook super. Zoals de ipadhouder waarop je de ipad kan zetten en toch het scherm nog kan zien om je resultaten te zien. Daarnaast vinden we het qua uitstraling ook een plaatje die mooi staat in onze sportkamer. Het is elkaar zetten was trouwens ook een fluitje van een cent, heel makkelijk. Hij stond zo! Een echte aanrader qua mogelijkheden, kwaliteit en in elkaar zetten. Wij hebben er inmiddels aardig wat km op zitten!!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • uitstraling
  • ipadhouder
  • veel programma's
  • borstband mogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vegt 04-04-2018
  • Product gekocht

Formidabele afwerking

Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

8,0
Formidabele afwerking van deze loopband. Het dashboard ziet er werkelijk schitterend uit en doet het goed. De loopband evenals, een echt futuristisch apparaat. De heupen van mij kunnen niet zwaar belast worden en de opvangkracht van deze loopband helpt daar goed bij waardoor er ook hard gerend kan worden zonder erg veel last te hebbben. Montage werk gelukkig gedaan door hun, dit had ik zelf waarschijnlijk niet gekund. Na een paar weken gebruiken piepte de loopband wel een beetje waardoor ik wat olie moest gebruiken

Reageer

EDH1970 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische loopband!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

10,0
Deze loopband werkt zoals verwacht (eigenlijk boven verwachting) en heeft wat mij betreft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. In de winkel lieten ze me de app op de telefoon zien die je erop kunt gebruiken en die heeft gewoon veel mooie en gave opties. daarnaast bieden de 30 verschillende programma's mij ontzettend veel uitdaging. Stabiel, sterk, makkelijk te plaatsen en heel mooi om te zien!! Hier gaan we nog veel plezier van hebben! Ps: scherm is ook heel mooi!

Pluspunten

  • prijs,kwaliteit verhouding
  • app op de telefoon
  • uitdagende programma''s
  • stabiel
  • sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Visser 07-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Professionele loopband voor alternatieve binnen training

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

9,0
Professionele hardloopband, lange brede band waar je goede en snelle trainingen binnen op kan doen. Mooi alternatief als buiten hardlopen niet kan. Heeft 3 standaard snelheden om meteen mee te starten, 9, 10 en 12 km en heuvel standen waarmee je goed heuvel training mee kan doen. Interval handig, omdat je snelheden kan wisselen en goed kan monitoren.
Goed display en standaard om tablet op te zetten. Geschikt voor connecten met Zwift running, leuk om virtueel trainingen op loopband te doen.

Pluspunten

  • Hoge snelheden voor snelle lopers
  • Steile helling mogelijk
  • Geschikt voor Zwift
  • Groot loopoppervlak
  • Groot display, werkt eenvoudig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sven 05-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

9,0
Mooie en stevige loopband, loopt lekker soepel, met goede demping, ook op hogere snelheden. Loopvlak is breed en geeft vertrouwen. Motor voelt sterk aan, Ipadstand mooi aacessoire. Geweldige loopband voor 3 tot 4 sessies per week.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Sterke motor
  • Mooi loopvlak
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**y@t**t.be 25-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijke loopband voor zowel beginners als gevorden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

8,0
Mooie stevige loopband en breed loopvak.
Ondersteuning van Swift is mooi meegenomen.
Voelt zeer degelijk aan. Voor zowel beginnende al getrainde lopers.
Prijs/kwaliteit een aanrader !

Pluspunten

  • breed loopvlak
  • Swift ondersteuning
  • degelijke bouwkwaliteit

Minpunten

  • beetje gekraak als je dicht vooraan loopt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat. Veelzijdig. goede demping en krachtige motor. Geschikt voor beginner en gevorderde. Programma's werken goed. Instaleren van het geheel is een fluitje van een cent. De bezorging verliep vlekkeloos.
Naar boven brengen was wel even een dingetje. Het apparaat is super degelijk maar weegt wel 70kg. en dat viel bij ons met wenteltrap niet mee. We hebben ook nog een vloermat mee besteld. Ik raad dat zeker aan. Daarnaast gebruiken wij kinomap. Dit kun je koppelen aan het apparaat en op die manier kun je verschillende wandelingen op het scherm maken. Je kunt via usb je eigen filmpjes en muziek afspelen tijdens het rennen Aanrader!

Pluspunten

  • veelzijdige aansluit mogelijkheden
  • breed loopvlak

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**g@g**l.com 25-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

8,0
Strak design, functioneel en solide. Prettig apparaat met voldoende mogelijkheden

Pluspunten

  • Design
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Loopband piept snel
  • Olie tbv onderhoud lastig aan te brengen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Runner 25-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

10,0
Perfecte loopband voor zowel beginnende als gevorderde (hard)lopers. De loopband is erg stil, reageert snel en heeft een erg krachtige motor. De koppeling met een hartslagmeter (Polar H10) werkt ook uitmuntend. Zelfs voor wedstrijdtrainingen is deze loopband erg geschikt.

Prijs/kwaliteit is erg goed. Ik beveel deze loopband dan ook zeker aan voor de serieuze hardloper.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Erg stil
  • Veel mogelijkheden
  • Reageert snel
  • Erg goede klantenservice

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kate 25-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

TOP

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

10,0
The treadmill is very good! Suitable for people with tall and long legs. The quality of the treadmill is also very good! So far, everything is good! Installation is very simple! Reasonable price! I recommend!

Pluspunten

  • Reasonable price
  • Good quality
  • easy installation
  • user-friendly

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 25-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima loopband, beste koop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat. Stevig, betrouwbaar en loopt erg fijn. Geen mankementen gekregen in intensief jaar van gebruik. Ziet er mooier uit dan de gemiddelde loopband.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Betrouwbaar
  • Soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**k@g**l.com 16-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

9,0
Goede loopband, voldoet aan alle verwachtingen. Volgens mij ga ik hier jaren plezier van hebben.

Pluspunten

  • Stevig
  • Hoge snelheid
  • Sterke motor

Minpunten

  • Hartslag sensoren niet op zij handvaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Justus 31-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne en comfortabele loopband met goede after sales service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

9,0
Begin juli mijn mijn oude loopband vervangen door een nieuwe VirtuFit Elite TR-500i en er geen moment spijt van gehad. De TR-500i loopband is iets breder (5cm) en dat merk je meteen met lopen. De loopband doet rustig zijn werk ook als je onder een helling loopt. Koppeling met Zwift verliep zonder problemen. Het tillen naar de 1ste verdieping was lastig. Een door het tillen beschadigde achterbeveiligingsdeksel werd door Virtufit kosteloos vervangen. Super service!

Pluspunten

  • brede comfortabele loopband
  • makkelijke bediening
  • aansluiten op zwift eenvoudig
  • kwaliteit
  • goede after sales service

Minpunten

  • muziek afspelen kan niet via bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lookshinji 21-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great Product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

10,0
Great treadmill, stable, confortable, choose it as it had incline settings and could connect with zwift, didn't disapoint. Very satisfied with the product

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Esteves 21-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great for new runners

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

8,0
Start to run and fight the COVID restrictions we decided to find a treadmill to do some exercise while confined. Easy to start running with and even integrate with 3rd party apps.

Pluspunten

  • Good Price/Quality
  • Integration with Zwift

Minpunten

  • Not easy to move from locations

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul R 18-07-2020
  • Product gekocht

Prima loopband en service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

9,0
Prima loopband met veel mogelijkheden, fijn dat je je iphone ook kan aansluiten zodat je de muziek via de ingebouwde speakers kunt luisteren. Prima demping en redelijk stil. Ook werd ik bij vragen zeer snel te woord gestaan. Prima product en prima winkel.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Gijsbert 18-07-2020
  • Product gekocht

Topinvesteting!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat om je conditie op peil te houden. Zeker nu in Coronatijd dat je de deur niet uit hoeft.

Veel eerder moeten doen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Eenvoudige opbouw
  • Brede loopband
  • Veel lieflijkheden qua orogramnas
  • Mooie display

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 17-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm

Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

9,0
Prachtige loopband, mooi vormgegeven en functioneert zeer goed. Vooral het scherm is erg mooi en geeft veel informatie.

Pluspunten

  • groot scherm
  • mooie vormgeving
  • maakt weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mimmy 16-07-2020
  • Product gekocht

Beste keuze ever

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i (2020)

Algemene score

10,0
Beste loopbaan ever, werkt prima !!!, ben inmiddels al 5kg afgevallen.
Duur product maar werkt uitstekend. Geen spijt van het geld.

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews