• Best Reviewed 8 keer nov 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 70 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit TR-100 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**a@g**l.com 30-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een zeer professionele compact loopbaan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

10,0
Deze loopbaan is heel handig en compact. We zijn heel blij met deze apparaat tot nu toe. De niveaus zijn verschillende en vergelijken met andere heeft deze apparaat meer opties in snelheid.

Pluspunten

  • Compact

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasmine 27-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

10,0
De loopband is zalig om te gebruiken. Heel eenvoudige bediening met veel functies. Het bedieningspaneel reageert snel en accuraat, precies hoe het moet. Het geeft de gelopen afstand weer en de calorieën. De verschillende trainingsprogramma's zijn zalig om te gebruiken. De montage is heel vlot verlopen. Op een tiental minuten stond hij in elkaar. De bekerhouders zijn super handig. Tijdens de levering was ik niet thuis en hebben ze het gewoon afgezet op het trottoir voor de deur. Dat was het enige minpunt..

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Eenvoudig te monteren
  • Bekerhouders
  • Verschillende programma's

Minpunten

  • Levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**l@g**l.com 22-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

9,0
Tevreden van deze loopband. Klapt handig in en uit. Verschillende voorgeprogrammeerde workouts, en een tablethouder zodat je kan netflixxen of muziek luisteren als je de band gebruikt. Bij gewoon(buiten) joggen kreeg ik na verloop van tijd steeds last van de knieën, dat is op de Virtufit niet het geval.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**3@g**l.com 22-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

9,0
Prima loopband met meerdere programma’s en sterke motor die stil zijn werk doet

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Sterke motor

Minpunten

  • Zwaar bij verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**m@h**l.com 20-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Licht maar goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

8,0
Ik heb dit nog maar weinig gebruikt wegens tijdsgebrek. Prima toestel voor het lichtere werk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

s**e@p**s.be 19-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

doet wat hij moet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

8,0
Zeer aangename loopband -
maakt weinig lawaai bij snel lopen (ik weeg 60kg)
fijn dat er een automatische helling opstaat, deze gebruiken we frequent

Pluspunten

  • weinig lawaai
  • automatische helling
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Giatasja 19-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldig loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

10,0
Ik ben zeer te spreken over de loopband die ik dagelijks in gebruik heb. Dit product motiveert mij om elke dag optimaal te sporten. Uiteindelijk heb ik uit de vele comfortabele apperaten uit de virtufit collectie gekozen voor de loopband. En zeker geen spijt van! Echt aan aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Brigitte 19-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

9,0
Is ontzettend fijn in gebruik. Degelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding
Hopen er nog lang plezier van te hebben

Pluspunten

  • Omdoet prima

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gulay 16-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topservice

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

10,0
Eerst wat problemen met de loopband gehad. Er kwam een raar geluid bij het lopen. Maar de service team heeft het perfect opgelost. Bedankt!

--------------------------------------------------------------------
Eerdere review 22-10-2021:

Knop aan de rechterzijde (voor snelheid instelling) is kapot, band maakt geluid. Per mail aangegeven, nog steeds geen enkele actie.

Pluspunten

  • installatie
  • gebruik
  • service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**s@g**l.com 23-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fit aan huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

9,0
Prijs / kwaliteits verhouding.
Mooi product en betaalbaar fit worden aan huis.
Goed in te stellen en vol uitdagende stappen.
Erg gebruiks vriendelijk.
Echte aanrader.
Goede en snelle levering

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Veel loop uitdagingen

Minpunten

  • Zwaar toestel om wat verdiepingen hoger te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chantal 23-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede loopband voor normaal gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

7,0
Een goede loopband voor normaal gebruik. De afmetingen van deze loopband zijn voor mij perfect. De loop band is niet heel breed en de pas lengte is voor mij goed. Maar als je een langere pas lengte hebt dan is het loopvlak misschien wat te kort.
Er zitten verschillende training functies op en ook een helling hoek die groot genoeg is om te kunnen trainen.

Het enige wat ik jammer vind is dat er geen pauze knop is om een training in sommige omstandigheden te pauzeren maar dat er volledig gestopt moet worden met het programma.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

T**s@g**e.com 22-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend - zonder twijfel een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

10,0
Voldoet aan alles wat ik had verwacht - mooi om te zien, praktisch in gebruik (fles houder, tablet houder)
en een uitstekend laag geluid niveau. Ik ben meer dan tevreden met deze loopband - ik gebruikt het samen met mijn vrouw (zelfs zij meer dan ik) en zij is ook heel blij mee. Ik raad deze product aan en ik snap volkomen waarom het beste uit de test was. Prima product - zonder twijfel.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit verhouding prima
  • solide artikel - geen gerammel
  • mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Caroline 21-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veel kwaliteit voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

9,0
Geweldige loopband. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel keuzes in verschillende programma's. Stabiel en makkelijk in te klappen. Enige kleine minpuntjes zijn dat hij in normale stand al een lichte helling heeft en ik krijg soms lichte stroomschokjes van de hartslagmeters op de handvatten. Al met al heel tevreden en echte aanrader.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Veel programma's
  • Makkelijk inklapbaar
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Lichte helling in normale stand
  • Stroomschokjes van hartslagmeter op handvat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**j@l**m.nl 21-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Virtufit 100

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteit verhouding. Handig dat band kan worden opgeklapt. En mooie maximale snelheid.

Pluspunten

  • Opklapbasr
  • Dnelheid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

n**2@g**l.com 21-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Positief blij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit,makkelijk te bedienen,,heeft ook vooraf ingestelde programma's werk goed,bevalt prima.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**m@h**l.com 21-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

9,0
Na een aantal loopbanden te hebben geselecteerd via de site die aansloten bij mijn wensen (aantrekkelijk geprijsd, eenvoudige bediening, bekerhouder en mooi design), heb ik de Virtufit gekozen. Ik sta er elke doordeweekse dag ongeveer 50 minuten op. Ik ben blij met mijn keuze.

Pluspunten

  • Mooi
  • Niet te duur
  • Hellingstand
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**s@z**o.nl 21-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

8,0
De loopband voldoet prima en is van goede kwaliteit in verhouding met de prijs. Het in elkaar zetten was wel een aardige klus ook gezien het gewicht maar met 2 man lukte het wel. Wat ook positief gewaardeerd wordt is dat hij bij gebruik vrij weinig lawaai maakt.

Pluspunten

  • geen lawaai
  • veilig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 01-12-2020
  • Product gekocht

Lomp en zwaar, maar loopt prima

Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

7,0
De loopband zelf is prima, er zit wat helling op dus helemaal goed.
Echter wordt hij aangeprezen als makkelijk verplaatsbaar, dat is zeker niet het geval. Hij is erg zwaar, zelfs als je hem op de juiste manier verplaatst is hij erg lomp en zwaar. Je moet achter de opgeklapte loopband gaan staan en hem naar achter kantelen om te verplaatsen. Je moet hem echt daar plaatsen waar je hem wilt hebben en er daarna vanaf blijven. Op de verplaatsbaarheid van de loopband scoort hij onvoldoende!!
Met opgeklapte loopband neemt hij nog steeds veel plaats in beslag.
Er zitten wel 2 flessen houders op en de voorgeprogrammeerde programma's zijn natuurlijk ook handig.

Pluspunten

  • Flessen houders
  • Helling
  • Voorgeprogrammeerde programma's

Minpunten

  • Heel erg zwaar
  • Manier van verplaatsen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

R. Oueldhadj 06-09-2020
  • Product gekocht

loopband virtufit tr100

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

10,0
Naar aanleiding van de goede reviews heb ik deze loopband gekocht. Een 2e reden was dat het geen bouwpakket was. Een paar schroeven en klaar. Hij is wel heel zwaar, moet met 2 personen getild worden om uit te pakken. Na installatie makkelijk te verplaatsen. Loopband loopt heel fijn. Loopoppervlak niet te klein. Je kunt ook rennen. Bediening makkelijk te bereiken tijdens het lopen. Geluid is luider bij het rennen maar niet heel luid, tijdens het lopen is het geluid niet storend. Ik vind het een degelijk toestel en heb geen spijt van de aankoop.

Pluspunten

  • sterk
  • gebruiksklaar
  • geluid niet storend
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • zwaar
  • niet geheel inklapbaar, alleen loopgedeelte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rana Farhan Akram Khan 26-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Easy Assembly, adequate features and sturdy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-100

Algemene score

9,0
i wanted to get something for my self because of corona. it had limited my up and about time significantly. and me being a heavy fellow 120 kgs it was high time too. i bought this treadmill . came in two or three days to my doorstep. unboxed it and assembled it. fairly easy assemply process. includes the one or two tools that you will need in the box. the machine is ready to go. pre lubricated. it has a smooth operation. very nice manual. with maintainance instruction.
it has the ability to raise the tread when you want to store it and a simple push to a button will deploy it back. other than that it has a max speed of 12km/ph and you can elevate the platform for a good degree to enable tougher excercise sessions. it has heart rate sensor. it will tell you the calories and distance travelled and current speed. it has numerous pre programmed exercise routines too. the width of the tread appeared to be short from the specs but it is absolutely fine as i am a wide fellow but have no problem walking or jogging on it
so far i have used it for two months and have lost 5 kgs. i am happy with it. :)

Pluspunten

  • simple to assemble and store
  • easy to use
  • can elevate the plarform at variable angles
  • heart rate monitor
  • calories counter, distance and speed monitor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews