Virtufit TR-90i

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit TR-90i op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tom 21-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

8,0
Aanrader om aan de conditie te werken...............................................................................

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nm 28-02-2021
  • Product gekocht

VirtuFit TR-90i

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

8,0
Ik zou deze loopband zeker aanbevelen aan startende loopband lopers. Zeer gemakkelijk om te installeren en je kan de loopband overal in huis plaatsen. Neemt niet veel ruimte in en je kan het nadien netjes wegzetten. Je hoort de loopband een beetje maar het is geen hard of storend geluid. De verschillende trainingschema's is een mooie variatie. En je kan je behaalde doelen gemakkelijk bijhouden in de app! Ik loop er dagelijks een halfuur/ 45 minuten op en ben tot nu toe zeer tevreden

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Neemt niet veel plaats is
  • Trainingschema's
  • Maakt weinig geluid
  • Behaalde doelen bijhouden in app

Minpunten

  • Redelijk zwaar
  • Trilt soms naar voor of naar achter
  • Korte kabel

Reageer

Gijs 26-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi in eenvoud.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

8,0
De loopband ziet er mooi en degelijk uit. Het instrumentenpaneel is eenvoudig te bedienen. Het menustructuur is eenvoudig te bedienen. kwaliteit van het materiaal is goed.
Prijs - kwaliteit-verhouding is goed.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan 25-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima toestel

Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

9,0
dit apparaat is voor de 60 plusser perfect , in begon erg lawaaierig hij staat op zolder en de stappen waren beneden in de huiskamer nog te horen maar dat is nu over is vast nieuwigheid geweest
de app stelt niet veel voor dit had wat uitgebreider mogen wezen

Pluspunten

  • goed te plaatsen ondanks afmeting en gewicht

Minpunten

  • let op toegestaan gewicht !!
  • ben je langer dan 1.85 moet je vooroverlopen
  • voorover lopen ivm sensoren handvat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Giel Massy 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Virtufit TR-90i Loopband : Een zeer professionele loopband

Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

9,0
Deze loopband is solide, duurzaam, mooi van vorm en zeer praktisch in het gebruik. Ook de prijs is zeer redelijk voor het grote gemak wat je ervoor krijgt. Deze band is precies wat ik ervan verwachtte. Ik heb deze band aangeschaft omdat alle sportscholen vaak lange tijd zijn gesloten wegens de corona pandemie en ik heb daar geen seconde spijt van!

Pluspunten

  • Zeer eenvoudige montage!
  • Eenvoudige, praktische bediening
  • Zeer klantvriendelijk personeel

Minpunten

  • Ik zie geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Bulters 20-01-2021
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

9,0
Na een eenvoudige montage de eerste kilometertjes gelopen op mijn nieuwe loopband.
Dit is een redelijk eenvoudige loopband die makkelijk is in het gebruik en lekker eenvoudig is te gebruiken .

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Bluetooth verbinding met telefoon

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joy 20-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijk en degelijk

Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

8,0
het is precies wat ik er van verwachtte. gebruiksvriendelijk. Veel gebruiksmogelijkheden.
enige minpunt is de assemblage. het was niet makkelijk om de schroeven er in te draaien. Verder zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carl 19-01-2021
  • Product gekocht

Virtufit TR-90i

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

10,0
De Virtufit TR-90i is een heel fijne loopband met diverse programma's. Er wordt nu vrijwel dagelijks gebruik gemaakt van de loopband, nu we vrijwel niet kunnen sporten. Het is een echte aanrader als je toch lekker even wil sporten.

Pluspunten

  • Eenvoudige te monteren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Voldoende programma's
  • Fitshow App
  • Nederlandse handleiding

Minpunten

  • Geen minpunten kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bermati 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Loopband Virtuvit TR-90i

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

9,0
Deze loopband is makkelijk in gebruik en ziet er modern ook. Ook het installeren gaat prima door één persoon met Nederlanstalige instructies. Een uistekende koop.

Pluspunten

  • Licht
  • Kan veel gewicht hebben
  • Duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mir 19-01-2021
  • Product gekocht

Goede loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

8,0
Een fijne en compacte loopband die je goed kwijt kunt in een kleinere ruimte. De band loopt soepel. Drie standen in hoogte. En hij is breed genoeg zodat je er niet makkelijk naast stapt. De prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Pluspunten

  • Soepele loopband
  • Compact
  • Voldoende stevig, ook al je wat zwaarder bent

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Francis 19-01-2021
  • Product gekocht

Loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

9,0
Ik vind dit een goede loopband. Ik vind het jammer dat er weinig apps zijn waar dit mee werkt .want degene die ze aanbieden vind ik niet handig.

Pluspunten

  • Snel monteren
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Slechte app en weinig keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Inge 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

8,0
goed toestel, makkelijk te gebruiken, maakt wel piepend geluid tijdens gebruik maar ik luister meestal naar muziek ondertussen dus geen mega probleem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Huis 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima geadviseerd alternatief.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

8,0
Als alternatief voor de op dit moment niet leverbare "Wandelloopband" is mij deze loopband geadviseerd. Na een vlotte levering, dezelfde dag de loopband gemonteerd en in gebruik genomen. Toevalligerwijs was de prijs gelijk aan die van de "Wandelloopband" en dus passend in het gestelde budget. Het gebruik en het presteren voldoen volledig aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • Oogt robuust
  • Duidelijke display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janny 19-01-2021
  • Product gekocht

Prima loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

9,0
Makkelijke montage en makkelijk gebruik , door Bluetooth goed te koppelen met je horloge en telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henk wartenberg 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

8,0
Mooi product bovendien makkelijke montage. Stekker erin en lopen maar. Diverse verschillende schema's maakt het allemaal nog aantrekkelijker.

Pluspunten

  • makkelijke montage
  • simpele en heldere handleiding

Minpunten

  • geheel
  • geen geheugen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Easy to set up

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

8,0
Compact, sturdy, easy to put up and easy to use. Bought it for home exercising. Like it very much. Recommend!

Pluspunten

  • Compact
  • Easy to set up

Minpunten

  • Screws
  • A bit heavy

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jolanda 19-01-2021
  • Product gekocht

Hardloopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

9,0
Zeer fijne hardloopband. Neemt niet veel ruimte in beslag. En maakt ook niet veel geluid. Erg blij met deze aankoop

Pluspunten

  • Mooi compact
  • Maakt weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Brigitte 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne loopband.

Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

9,0
Voldoet helemaal aan onze verwachtingen omdat het apparaat makkelijk te instaleren is voor het eerste gebruik. Makkelijk screen die men kan bedienen bij het opstarten. Wij hebben voor dit type gekozen omdat er tot een gewicht van 150 kg op kan staan bij de trainingen. Dus dit type is te gebruiken door iedereen uit ons gezin. Gemakkelijk bij het op en af stappen en reageert gelijk doormiddel van extra beveiliging, waardoor de band onmiddellijk stopt mocht er iets zijn. Wij hebben hem in onze woonkamer neergezet zodat we er makkelijk gebruik van kunnen maken en daar is hij zeker geen sta in de weg.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • snel gebruiksklaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C. Arend 06-01-2021
  • Product gekocht

Tr90

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

10,0
Ik heb de loopband nu een paar weken in gebruik. Het is voor mij een goed alternatief voor het buitensporten. Door de kou en slechte weersomstadigheden ga je toch minder snel naar buiten, daarom deze loopband aangeschaft. Hij loopt comfortabel en is uitgerust met verschillende programma’s. Wat ik ook erg fijn vind is dat de loopband verstelbaar is in verschillende hellingshoeken, dit zorg voor net wat meer uitdaging tijdens het trainen. Daarnaast is het prettig dat de loopband te gebruiken is met de fitshow app. Hierdoor kan ik mijn trainingen bijhouden en ook echt ergens naartoe werken.

Kortom, ik kan iedereen deze loopband aanraden. Makkelijk in gebruik, opklapbaar, uitgebreide programma’s en kwalitatief uitstekend.

Pluspunten

  • Opklapbaar
  • Fitshow

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Shrek76 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Instap loopband

Geschreven voor: Virtufit TR-90i

Algemene score

5,0
Vandaag deze loopband ontvangen. Gelukkig via Ibood gekocht en niet de volledige prijs betaald.
Even wat 1e bevindingen. Het in elkaar zetten is meer het uitklappen en is dus zo gebeurt, alhoewel niet alle gaten allemaal netjes recht achter elkaar leggen. Tijdens een 1e testloopje van 30min op 10km/u heb ik na elke 10min de loopband terug op z'n plek moeten zetten omdat hij aan de wandel ging en ik aan het einde van de stroomkabel aangekomen was. De band staat op laminaat dus maar even een matje testen. De noodstop is erg jumpy. Als je iets op de tablet/mobiel doet en deze net niet goed terug zet (laag randje) en per ongeluk even de noodstop aantikt schiet hij los en stopt de band. Ik had het gevoel dat als ik iets slofte ik de band zelf iets tegen de draairichting in duwde.

Pluspunten

  • Goede prijsdeal kunnen scoren
  • In elkaar zetten

Minpunten

  • Loopband loopt zelf
  • Smal loopvlak
  • jumpy noodstop
  • randje voor tablet/telefoon te laag
  • voelt algeheel goedkoop/plastic aan

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Team VirtuFit 14-12-2020

Beste Shrek76,

Hartelijk dank voor de reactie!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de goede prijsdeal, het display, het gebruiksgemak en het toestel in elkaar zetten.

We helpen u graag om meer plezier uit de loopband te halen. We vinden het vervelend dat u problemen ondervindt met dit toestel. We komen graag in contact met u om u verder te helpen. U kunt contact met ons opnemen via https://virtufit.nl/service/service-formulier/. We hebben een eigen service afdeling en zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

We hebben kwaliteit van onze toestellen en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en komen dan ook graag met u in contact om het op te lossen en u naar alle tevredenheid te helpen. Mocht u er niet uitkomen met het formulier dan mag u ook contact met ons opnemen via klantenservice@virtufit.nl.

We zien uw reactie graag tegemoet.

Heel veel trainingsplezier gewenst met uw loopband!

Met sportieve groet,
Team VirtuFit

Reageer