Sony FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Specificaties
Beeldstabilisator
Ja
Filtermaat
72 mm
Grootste diafragma
29
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald.S 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel fijn objectief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Algemene score

9,0
Na lang nadenken over welk objectief ik zou aanschaffen heb ik besloten om de Sony FE 70-300mm f4.5-5.6 G oss aan te schaffen. Dit is een mooie aanvulling op mijn Sony Fe 28-70 f 3.5-5.6 objectief. ook heb ik diverse reviews bekeken en dit objectief kwam voor mijn doen goed uit de testen. en de prijs was ook netjes voor dit objectief zeker nu met de 100,00 euro cashback van Sony. Ik heb hem nu een hele dag in diergaarde Blijdorp uitgetest en de foto's zijn ragscherp. een aanrader.

Pluspunten

  • Scherpe foto's
  • mooi ontwerp
  • snel met scherpstellen
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Danielsebastiaan 08-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Telelens voor systeemcamera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Algemene score

9,0
Geeft goed beeld en mooie kleuren. Zoomt erg goed en makkelijk.
Gekocht bij Camera Express. Zou eerst 100 euro cashback krijgen van Sony, maar bij aankoop bleek actie verlopen. Uiteindelijk goed geholpen door KE en van hun de 100 euro korting gekregen

Pluspunten

  • Makkelijk scherp stellen
  • Mooie kleuren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cath 23-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony 18-200mm lens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Algemene score

8,0
een vriend had zo'n lens en ik zag de handigheid die hij had om zowel van kortbij als iets van verder te fotograferen en dat was superhandig op reis en daarom heb ik mij deze aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cath 23-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony FE 70-300mm lens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Algemene score

8,0
Nog geen ervaring mee maar zal er mijn eerste safaribeelden mee maken. Lijkt zwaar de eerste keer dat je ze vastneemt maar went wel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wolter 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne lens met goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Algemene score

9,0
Deze lens gekocht voor de a7ii om wat meer bereik in de natuur te hebben. De eerste plaatjes zien er fantastisch uit. Scherp met mooie kleuren.
De lens voelt degelijk aan.

Pluspunten

  • scherp
  • degelijk

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

willy vercammen 16-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goede prijs kwaliteit

Geschreven voor: Sony FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Algemene score

10,0
is een zeer goede lens wat de betreft zijn prijs ,dus zeker aan te bevelen
voor wie een systeemkamera wil aanschaffen

Reageer

Douwe van der Werf 31-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super lens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Algemene score

9,0
Gebruik deze lens voor het filmen vanaf binnenvaart schepen, stabilisatie werkt prima op 'n goedkoop statief. Handbaarheid is prima. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed.

Pluspunten

  • stabilisatie
  • gewicht
  • handig

Minpunten

  • niet voor binnen gebruik film

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk 05-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super telelens van Sony 70-300mm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Algemene score

9,0
Na uitvoerig vergelijk naar diverse telelenzen heb ik uiteindelijk gekozen voor de Sony SEL70300G telelens van Sony. Ik gebruik deze lens op mijn Sony A7II camera en de resultaten zijn verbluffend! De kwaliteit van de opnames blijft uitstekend zowel op 70 als op 300mm.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Uitstekende kwaliteit/prijs verhouding
  • Niet al te zwaar in gebruik

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joes 14-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ervaringen met mijn nieuwe Sony FE 70-300 mm Zoomlens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Algemene score

10,0
Goede prijs-kwaliteits verhouding, Lens waar je alles mee kunt doen, sport, jacht, natuur, portretten, objecten met een geweldig bereik en goede Full-Frame kwaliteit. Neem hem natuurlijkmee naar Australie op vakantiede combinatie met de Sony A77R III is uitmuntend en verassend goed TOP Sony een fantastisch Prosumer product.

Pluspunten

  • Fantastische beeld kwaliteit en bereik
  • Eenvoud van bediening maar wel heel Professioneel
  • Combinatie met camera A77R mark III ultiem

Minpunten

  • als ik iets moet verzinnen hanteerbaarheid
  • NIKS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer