Philips HP6341 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jojo 10-11-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Na jarenlang een goedkope ladyshave ooit bij Kruidvat gekocht, gebruikt te hebben, deden mijn oksels voortaan pijn als ik ze ging scheren. Met deze nieuwe ladyshave is dat totaal niet het geval. Hij doet op een zachte manier zijn werk. Ik gebruik hem alleen voor mijn oksels want voor benen vind ik een scheermesje van Gilette/Venus veel beter werken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Go118 03-10-2017

Geweldige en voordelige ladyshave

Algemene score

10,0
Heb zeker 10 jaar een hp6319 gehad. Deze heeft het helaas begeven en omdat ik zeer tevreden was heb ik weer een Philips gekocht. De top end ladyshave brl170.

Dat was een miskoop. Leek wel een epileer apparaat waarbij de haartjes gewoon bleven zitten. Ik heb deze terug gestuurd ( super service van Philips) en de reviews op internet nog eens goed bestudeerd.

Op basis daarvan deze hp6341 gekocht. Deze doet het geweldig deze hp6341 doet het weer, als vanouds, geweldig en ook nog een stuk goedkoper☺
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

peter 06-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Miskoop van het jaar

Algemene score

2,0
Vorige ladyshave was ook een Philips, heeft het ruim 10 jaar goed gedaan, dus maar weer een Philips gekocht.
Als eerste schrikken van het geluid, lijkt wel een chinook helikopter.
Na bijna 4 maanden maakt het nog steeds wondjes en matig scheer resultaat.
Slecht schoon te maken door diepe uitsparingen in de body onder de scheerkop.
Alleen het batterij verbruik is positief, 1 maal per 3 maanden bij 1 maal gebruik in de 2 1/2 dag.

Pluspunten

  • Batterij verbruik

Minpunten

  • scheerprestatie matig
  • geluid
  • slecht schoon te maken

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Tatyana29 27-02-2016

Goed product

Algemene score

6,0
Werkt goed en is fijn in gebruik.
maar na 2 jaar doet hij helemaal niks meer.
Ik vind dit erg kort.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Lin123 02-02-2015

Heb hem al jaren, helaas nu pinnetje afgebroken, maar dat mag wel na10 jaar,

Algemene score

10,0
Zeker kopen ik doe dat zeker ,
Kreeg een nieuwe maar ander merk 2 keer gebruikt,
Geef min deze maar, ga hem na 10 jaar vervangen
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tessaxx 06-07-2013

Werkt op het begin goed, daarna niet meer.

Algemene score

2,0
Ik heb deze ladyshave nu zo'n 1,5 jaar en helaas werkt hij steeds minder goed. Op het begin deed hij het prima, maar tegenwoordig moet ik over sommige haartjes 20x heen gaan voordat ze weggaan en andere haren verdwijnen zelfs helemaal niet. Ik zou hem daarom niet aanraden, hij werkt gewoon niet goed genoeg.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Shave 22-05-2013

Ladyshave

Algemene score

6,0
Apparaatje doet wat hij doen moet. Is niet irriterend voor de huid! Alleen jammer dat je er batterijen in moet doen en het apparaat niet op een lader kunt zetten.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Britt1 17-04-2013

Fijn om te gebruiken.

Algemene score

8,0
Het is zeker een fijn apparaat om te gebruiken. Gaat sneller dan met een normaal scheermes. Wel jammer dat er niet precies vermeld staat in de handleiding hoe je hem moet gebruiken onder het water. Ik durf hem nu eigenlijk niet te gebruiken in bad. Hoop dat ik hem nog lang kan gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

marietjetje 09-04-2013

in 1 woord geweldig

Algemene score

10,0
Ik vind het een ideaal apparaat makkelijk in gebruik en zeker omdat er geen stopcontact nodig is. Een echte aanrader
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Friwo 05-09-2012

prima product voor dit geld

Algemene score

8,0
Prima product, voldoet aan de verwachtingen. Dat voor deze prijs nog zoiets kan vinden wij fijn want dan kan men nog eens wat nieuws aanschaffen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Friwo 24-08-2012

werkt goed!

Algemene score

8,0
deze Philips Ladyshave HP6341/00 Nat en droog, werkt goed. Voor dat geld een prima aankoop. Voldoet aan de verwachtingen!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anoniem 18-08-2012

Prettige shaver

Algemene score

10,0
Prettige shaver, ligt goed in de hand, scheetr naar behoren, niet te zwaar, batterijen eenvoudig vervangbaar.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

dijkje 20-05-2012

prima apparaat

Algemene score

8,0
werkt goed; niet zwaar; makkelijk mee te nemen; beter dan mijn vorige lady shaves; hoop hier net zo lang mee te doen als mijn allereerste philips van 50 jaar geleden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Maranda73 20-05-2012

Er staat niet duidelijk op het apparaat vermeld waar je battarijen in moet doen. Dat was eerst flink zoeken. Duidelijker aangeven is een pre.

Algemene score

4,0
Het is een leuk ontwerp, maar andere kleurencobinaties hadden er ook wel bij gemogen. Jullie beperken het eigenlijk tot slechts 2 of 3 kleuren.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Marloes 09-10-2011

Middelmatig

Algemene score

4,0
Ik vind het nat scheren geen meerwaarde. Het voordeel is dat hij op verwisselbare batterijen werkt, geen snoer aan het apparaat zit en hij snel is schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer