Braun Face FS1000 Mini Onthaarder, Elektrische Gezichtsontharing Voor Vrouwen, Wit

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Face FS1000 Mini Onthaarder, Elektrische Gezichtsontharing Voor Vrouwen, Wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

annvan 21-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

klein handig scheeraparaatje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Face FS1000 Mini Onthaarder, Elektrische Gezichtsontharing Voor Vrouwen, Wit

Algemene score

9,0
Het kleine handig mini scheeraparaatje heeft mij ontzettend verrast. Het wekt bijna geruusloos en uitstekend op de rondingen van het gelaat. Het werkt op batterij en is amper groter dan een lippenstick. Hetclichtje laat de resterende ongewenste haartjes goed zien.
Ik ben dankbaar dit te mogen testen. Voor mij nu al onmisbaar geworden. Het is een mooi en praktisch geschenkje voor de hedendaagse vrouw.

Pluspunten

  • goeie werking
  • lichtje
  • werkt op batterij
  • handig reinigingsborsteltje
  • mooi aparaatje

Minpunten

  • enkel voor de fijne gezichtshaartjes
  • reservebatterij bij de hand hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L**d@g**l.com 14-06-2021
  • Product getest

Algemene score

9,0
Tijdens het testen van dit product heb ik dit als heel fijn ervaren. De kleine haartjes boven mn lip en op mn wangen verdwenen meteen. Ik vind het iets leuks omdat het zo klein is dus echt gewoon in je broekzak zelfs kan weggestoken worden. Het lichtje dat schijnt als je de remover gebruikt vind ik ook heel handig en maakt het nog gemakkelijker. Als ik toch iets moet zeggen wat ontbreekt is dat het iets harder had gemogen qua kracht.maar zoals ik zei ik ben er heel tevreden mee ne kan niet zonder! Altijd tevreden over de Braun producten!

Reageer

Anoniem91 13-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stelt teleur

Geschreven voor: Braun Face FS1000 Mini Onthaarder, Elektrische Gezichtsontharing Voor Vrouwen, Wit

Algemene score

4,0
Bij het openen van de verpakking vond ik dit scheerapparaat er enorm leuk uit zien. Het heeft de vorm van een iets grotere lippenstift en heeft daardoor het ideale meeneemformaat. Ondertussen heb ik het product kunnen testen en het resultaat zelf stelt helaas teleur. Na het scheren voel ik nog steeds stoppels, in welke richting ik het apparaat ook probeer te gebruiken. Mogelijks ligt dit aan de ronde kop? Ik geef toch liever de voorkeur aan een epileerapparaat!

Reageer

f**s@h**l.com 13-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Face FS1000 Mini Onthaarder, Elektrische Gezichtsontharing Voor Vrouwen, Wit

Algemene score

6,0
Deze machine verwijdert al je gezichtsharen heel er goed. Maar het is niet zo mijn ding. Na het testen ervan voelde men gezicht gevoelig aan en dit voor enkele dagen. Een positief punt is wel dat het alle haartjes opvang en dat het makkelijk uit te kuisen is.

Pluspunten

  • Compact
  • Op batterijen
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Huid gevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

e**7@h**l.com 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

handig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Face FS1000 Mini Onthaarder, Elektrische Gezichtsontharing Voor Vrouwen, Wit

Algemene score

8,0
Mijn kennismaking met dit toestel was verrassend, ik heb in het verleden steeds de pincet gebruikt omdat ik het bestaan van dit product niet kende.
Het testen ervan is zeer positief geweest. De ongewenste haartjes verdwenen zonder al te veel pijn en het is alsof ze ook langer wegblijven. Ik vind het formaat van het toestel erg handig. Niet te groot en past in mijn handtas of verzorgingstasje.

Pluspunten

  • klein
  • werkt goed

Minpunten

  • aa batterij ipv oplaadbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lies DPl 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

compact en discreet, maar opletten voor wondjes

Geschreven voor: Braun Face FS1000 Mini Onthaarder, Elektrische Gezichtsontharing Voor Vrouwen, Wit

Algemene score

6,0
Dit scheerapparaat is heel compact en mooi ontworpen. Je kunt het apparaat zo heel makkelijk en discreet meenemen.
Ik vind het wel een nadeel dat het op batterijen werkt, maar ben heel tevreden over het ingebouwde lichtje.
Tijdens het testen van het product heb ik de eerste keer jammergenoeg een klein wondje opgelopen en ik blijf daardoor wel wat schrik hebben bij elk nieuw gebruik.
Het grootste voordeel van dit apparaat vind ik het opvangsysteem voor haartjes. Dat werkt echt perfect!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**h@h**l.com 07-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed, maar overbodig apparaat

Geschreven voor: Braun Face FS1000 Mini Onthaarder, Elektrische Gezichtsontharing Voor Vrouwen, Wit

Algemene score

6,0
De Braun Mini Face Hair remover doet wat het belooft. Het is een klein apparaatje dat goed in de hand ligt. Tijdens het testen, werd duidelijk dat het goed de haartjes afscheert. Desondanks ben ik niet helemaal fan. Behalve als je echt last hebt van zichtbare gezichtsbeharing vind ik dit apparaat overbodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axelle2411 06-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Snel en gemakkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Face FS1000 Mini Onthaarder, Elektrische Gezichtsontharing Voor Vrouwen, Wit

Algemene score

8,0
Ik heb het product Braun Face FS1000 getest en deze is zeer aangenaam omdat het snel en gemakkelijk te gebruiken is. Bovendien is het heel licht en klein, dus kan je ze bewaren in kleine handtasjes of in uw broekzak en het blijft discreet. Het scheren zelf gaat soepel en het voelt erg comfortabel aan. Daarenboven doet het helemaal geen pijn en laat het uw huid niet rood achter.
Na gebruik hiervan zijn er geen haartjes overal omdat dit apparaat de haartjes binnenhoudt. Later kan je het apparaat openen om deze schoon te maken aan de hand van een borsteltje dat mee in de verpakking geleverd wordt.
Ik wil wel even zeggen dat het geen epilator is, maar wel een shaver, dus indien je een epilator zoekt, zou ik dit product minder aanraden. Daarnaast maakt dit machientje gebruik van batterijen, dus kan je ze niet opladen, wat wel jammer is.

Pluspunten

  • Snel
  • Klein
  • Gemakkelijk

Minpunten

  • Batterij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann 06-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed product

Geschreven voor: Braun Face FS1000 Mini Onthaarder, Elektrische Gezichtsontharing Voor Vrouwen, Wit

Algemene score

7,0
Ik was in choque toen mijn man zei ‘je hebt een snorhaar’. Ik heb blond haar en het was me nooit opgevallen, maar met ouder te worden zijn sommige haartjes donkerder geworden. Daar moest iets aan gedaan worden dus ik besloot deze facehair remover te testen. Hij scheert dicht tegen de huid en de haartjes zijn goed weg. Het lampje, dat ik ken van mijn ander braunapparaat is erg handig. Je ziet wat je aan het doen bent en was een van de redenen om voor deze te kiezen. Maar... mijn huid wordt er erg rood van. Ook vind ik de stoppels erg snel terug zichtbaar. Ik heb het geluk dat ik maar enkele donkere zichtbare haartjes heb en dan is dit misschien wat overdreven. Moest ik meer zichtbaar gezichtshaar krijgen dat te veel pincettenwerk wordt, dan is dit toestel wel een aanrader. Het is de goede braunkwaliteit die ik gewend ben , ligt goed in de hand. Enig minpuntje is dat het geen oplaadbare batterij heeft, maar de meegeleverde batterij gaat wel erg lang mee.

Pluspunten

  • Lichtje
  • Compact

Minpunten

  • Rode huid
  • Geen oplaadbare batterij

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hanne098 01-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Het werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Face FS1000 Mini Onthaarder, Elektrische Gezichtsontharing Voor Vrouwen, Wit

Algemene score

7,0
Ik ben tevreden over de Braun Mini Hair Remover Face FS1000, aangezien het vlot mijn snorharen verwijdert. Er is vooral goed nagedacht over het design. Het is namelijk compact en makkelijk in gebruik. Het lampje is ook een absolute meerwaarde waardoor ik goed de haartjes kan zien. Naast donsharen is het ook geschikt voor wenkbrauwen, maar wel enkel voor de brug tussen de twee wenkbrauwen. Het apparaat is wel aan de prijzige kant zeker omdat het enkel te gebruiken is voor het gezicht. Echter, heb ik wel het geluk gehad om dit product te mogen testen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

leajanssens 29-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Doet wat het moet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Face FS1000 Mini Onthaarder, Elektrische Gezichtsontharing Voor Vrouwen, Wit

Algemene score

9,0
Toen ik mijn pakketje met dit te testen product ontving, was ik verrast dat het zo klein was. Maar het product doet perfect wat het moet doen: de haartjes wegscheren tot tegen de huid. Het enige nadeel is dat stoppeltjes ook weer snel tevoorschijn komen. Het toestelletje is superhandig: klein, simpel in gebruik, makkelijk te reinigen,... Het ingebouwde lichtje is niet echt nodig, maar maakt het gebruik in een donkerdere ruimte uiteraard gemakkelijker. Het product is bedoeld voor het scheren van de haartjes in het gezicht, maar voor diegenen die al wel eens iets durven te vergeten kan het product, in geval van, ook wel gebruikt worden voor het scheren van de oksels bijvoorbeeld. Wat ik wel mis, is een zakje om het toestel samen met het reinigingsborsteltje in op te bergen. Al bij al is dit product zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Handig
  • Klein
  • Scheert haartjes tot tegen de huid
  • Lichtje is een fijn gadget

Minpunten

  • Ik mis een opbergzakje
  • Stoppeltjes komen snel terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer