Informatie over ladyshaves

Pijnloos je haren verwijderen? Dat doe je natuurlijk met een ladyshave. Wil je een ladyshave kopen, maar jezelf eerst beter informeren? Op deze pagina leggen we alle soorten ladyshaves aan je uit, zodat je zelf de beste beslissing kunt maken.


Bekijk alle Ladyshaves

Accu-indicator

Als een ladyshave een accu-indicator heeft, zal deze aangeven hoe vol de accu nog is en hoe lang er nog mee geschoren kan worden.

Waterdicht
Als je kiest voor een waterdichte ladyshave, kun je die onder de douche gebruiken. Deze ladyshave kan dan ook grondig met water worden gereinigd. Als bij een ladyshave afspoelbaar staat, kan deze gereinigd worden onder de kraan. De ladyshave is niet te gebruiken onder de douche! Een ladyshave die je niet kunt afspoelen om te reinigen en alleen droog kunt gebruiken, kan gereinigd worden met een reinigingsborstel.

Ingebouwde tondeuse

Een ladyshave die beschikt over een tondeuse is erg handig als je naast je benen ook je oksels en bikinilijn wilt scheren. De tondeuse maakt langere haartjes korter, zodat je ze daarna gemakkelijker af kunt scheren. Beste ladyshaves

Stroomvoorziening

Een ladyshave kan werken op stroom of op batterijen. Het nadeel van batterijen is dat die vervangen moeten worden. Dit in tegenstelling tot ladyshaves die op stroom werken. Je laadt de ladyshave op en je kunt zo lang scheren als de vermelde bedrijfstijd. Als een ladyshave werkt op een snoer zal deze in de buurt van een stopcontact gebruikt dienen te worden.

Intensiteit

Bij sommige delen van het vrouwelijk lichaam is de huid gevoeliger dan bij andere delen. Soms kan de ladyshave speciaal ingesteld worden voor deze gevoelige plekken. Denk hierbij aan de oksels en bikinilijn. Wanneer de instelling op zachter gezet wordt, zijn deze plekken goed en huidvriendelijk te behandelen. De wisseling van intensiteit neemt het scheerresultaat niet weg.

Beste ladyshaves
Populairste ladyshaves