Remington CI 5519

Specificaties
Automatische uitschakeling
Ja
Type/soort
haarstyler
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington CI 5519 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anna1990 16-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top! Ook voor dik haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5519

Algemene score

9,0
Ik was zo iemand die haar haar bijna nooit krulde omdat ik het maar gedoe vond. Sinds ik deze krultang heb is het mijn go-to kapsel! Zelfs mijn dikke bos haar is binnen een mum van tijd gekruld. De tang is makkelijk te gebruiken en hij is ook echt binnen 30 seconden opgewarmd, heel handig. 19mm lijkt smal maar je kunt er ook prima grove golven mee maken. Let er wel op dat er een “opening” zit tussen het warme gedeelte van de krultang en het stuk waarmee je je haar vastklemt (daar waar ze aan elkaar vastzitten), dus dat je daar geen haar tussen stopt (anders krijg je geen grip).

Pluspunten

  • snel warm
  • werkt goed op dik haar
  • handig in gebruik

Minpunten

  • klein deel van de tang klemt niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sammyyy90 05-10-2019
  • Product gekregen

Fijne krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5519

Algemene score

8,0
Super fijne krultang, warmt snel op en je kunt direct aan de slag! Maakt super mooie krullen die goed en lang blijft zitten, verder is de krultang op temperatuur af te stellen voor de juiste haardikte. Ik ben er in ieder geval superblij mee!!

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Krullen blijven goed zitten
  • Makkelijk in gebruik

Reageer

Felice1997 03-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5519

Algemene score

10,0
Dit product werkt helemaal naar mijn verwachtingen. Mijn krullen zitten de hele dag goed! De krultang zelf werkt heel makkelijk en de temperatuur is heel snel op de gewenste warmte.

Pluspunten

  • werkt makkelijk
  • mooie krullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bajnok 30-09-2019
  • Product getest

Goede krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5519

Algemene score

8,0
Goede krultang. Makkelijk te gebruiken, snel warm en de krullen blijven lang zitten. Deze krultang heeft een mooi design.

Reageer

SamSam 28-09-2019
  • Product getest

Fijne krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5519

Algemene score

8,0
Fijne krultang. De krultang is snel warm en is makkelijk in te stellen op verschillende temperaturen. De krul zat er snel in en bleef lang zitten. Het meedraaiende snoer is ook praktisch.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Krul blijft goed zitten

Minpunten

  • Staat niet heel stabiel op de standaard

Reageer

Arzu 27-09-2019
  • Product gekregen

Fijne krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5519

Algemene score

7,0
Fijne krultang, warmt snel op en stopt met knipperen als het op de gewenste temperstuur. Dat is wel erg fijn. Verder maakt het mooie krullen! Echter heb ik een beetje moeite met de puntjes goed te krullen,omdat mijn haren in laagjes geknipt is.

Pluspunten

  • Warm snel op

Reageer

Gittebrouwers 23-09-2019
  • Product gekocht

Krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5519

Algemene score

7,0
Super fijn goeie sterke krullen makkelijk om mee te nemen super blij. Ook word het snel warm zo dat je hem snel kan gebruiken makkelijk in omgang

Reageer

Miranda de Bruin 18-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mijn Pro Spiral Curls

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5519

Algemene score

7,0
Super blij met mijn nieuwe KRULTANG, eindelijk creëer ik de krul die ik wil! Zonder mijn haar te beschadigen! Deze krultand glijdt super makkelijk door mijn haar heen en maakt het stylen gemakkelijker en zorgt ook nog voor een super glad resultaat...!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer