Remington CI 5538

Specificaties
Automatische uitschakeling
Ja
Type/soort
haarstyler
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington CI 5538 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hayet 26-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5538

Algemene score

8,0
Krultang is makkelijk te gebruiken door de draaiende snoer. En warmt snel op en maakt mooie krullen. Alleen zakken de krullen iets af

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

LvanR 19-10-2019
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5538

Algemene score

8,0
Fijne krultang! Warmt snel op en is makkelijk in gebruik, o.a door het lange meedraaiende snoer en het handzame gewicht. Heel fijn dat het uiteinde niet mee opwarmt! Bij wat langer haar is het wel nodig om hem op de warmste stand te zetten en wat kleinere plukken haar te pakken, maar het resultaat mag er zijn!!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Lang en meedraaiend snoer

Reageer

Mandy 16-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5538

Algemene score

9,0
Fijne krultang. Warmt snel op. Is zeer makkelijk in gebruik door het klepje waarmee je je haar vast klemt. Maakt in korte tijd mooie krullen. Zou je 'm na afloop aan laten staan dan gaat de tang vanzelf uit.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie krullen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lara8913 08-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5538

Algemene score

8,0
De krultang is erg makkelijk te gebruiken en maakt grote/golvende krullen. Er staan 8 verschillende temperatuurstanden op en is met 30 seconden opgewarmd. Zelf heb ik best pluizig haar, maar door de titanium-keramische coating krijg je een mooi glanzend resultaat. Ook is het geen probleem als je hem vergeet uit te zetten, want hij schakelt zich na 60 minuten vanzelf uit.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Wordt snel warm
  • pluisvrij

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

EdithR 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote golvende krullen

Geschreven voor: Remington CI 5538

Algemene score

9,0
Met deze krultang maak je grote losse krullen a la "Kate Middelton'. Je haar wordt er ook een stuk minder pluizig van. Snoer draait mee, wel zo makkelijk. Temperatuur is makkelijk in te stellen tussen 140 en 210 graden.

Pluspunten

  • grote krullen
  • met klepje

Minpunten

  • geen handschoen erbij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicoleestee 28-09-2019
  • Product gekocht

Fijne Mooie krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5538

Algemene score

9,0
Goeie krultang !
Klepje gaat licht open en dicht en ligt niet zwaar in de hand.
Snel opgewarmd en makkelijk de temperatuur in te stellen door te draaien aan de onderkant van de tang.
Ik heb zelf dun en lang haar en werd een mooi resultaat.

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Meedraaien snoer
  • 8 standen

Reageer

A. Janssen 27-09-2019
  • Product getest

Prachtig resultaat en kwaliteit voor een lage prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5538

Algemene score

8,0
Deze krultang is zeer handig door het meedraaiende snoer. Hij warmt snel op waardoor je hem vaker gebruikt. Mooi glanzend resultaat door de keramische en antistatische coating.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Meedraaiend snoer

Reageer

Gabje10 25-09-2019
  • Product getest

Prima krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI 5538

Algemene score

7,0
Deze krultang heeft een mooi en licht ontwerp en door het meedraaiend snoer erg handig in gebruik.
Echter zou ik deze krultang niet aanraden voor lang haar.
De 38 mm tang zorgt voor grote, grove krullen en bij lang haar zakt dit erg snel uit.
Hij is met 30 seconden al klaar voor gebruik, en ook snel afgekoeld.
Deze tang heeft een koel uiteinde en een inklapbare standaard met hittebescherming.
Ondanks dat ik erg lang bezig was ,waren mijn krullen wel glad en glanzend door de coating.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Meedraaiend snoer
  • Goedkoop
  • Automatische uitschakeling na 60 minuten

Minpunten

  • Niet geschikt voor lang haar

Reageer