Remington CI5318

Specificaties
Automatische uitschakeling
Ja
Type/soort
haarstyler
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington CI5318 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sardha 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nvt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI5318

Algemene score

7,0
Ik raad om het te gebruiken. Je hoeft inprincipe geen haar Spray te gebruiken. Dit is een heel goeie.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marlo 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie krullen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI5318

Algemene score

8,0
Fijne krultang. Warmt snel op en maakt redelijk fijne krullen wanneer je kleine plukjes haar pakt en grovere krullen bij grote plukken. Ook door het haar uit te kammen kun je de krullen iets grover maken. Krullen blijven zeker een dag zitten bij mij ( heb van mezelf een slag in mijn haar). Snoer is wel wat korter dan die van mijn vorige tang.

Pluspunten

  • Fijn in gebruik
  • Goede prijs- jwalitkwa
  • Mooie krullen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ellen 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI5318

Algemene score

8,0
Goed in de handliggende krultang, jammer dat de standen gewoon een draaiwieletje zijn, waardoor je niet goed ziet op welke stand ze staat

Pluspunten

  • opbergzak
  • soepele draad

Minpunten

  • standen aanduiding

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kaylee 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne krultang

Geschreven voor: Remington CI5318

Algemene score

7,0
Fijne hanteerbare krultang, wel jammer dat je de temparatuur niet fysiek kunt zien, dat is een beetje gokken. Verder erg tevreden

Pluspunten

  • Snoer draait mee
  • Makkelijk in de hand

Minpunten

  • temperatuur niet af te lezen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

susan 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte krullen in no time

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI5318

Algemene score

9,0
Handige krultang, makkelijk in het gebruik, mooie krullen in no time. Beschermt als bonus ook nog mijn haar!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • alleen krullen, geen verdere applicaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bientje 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden!

Geschreven voor: Remington CI5318

Algemene score

8,0
Erg tevreden over dit product! Zowel ik als mijn dochter zijn er heel blij mee! Ik raad dit product zeker aan! Je wordt er heel blij van!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington krultang C15318

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI5318

Algemene score

10,0
Super tevreden met deze tang. Snel opgewarmd en maakt mooie krullen.
Ben normaal niet handig met krultangen, maar met deze lukt het goed.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irene 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI5318

Algemene score

10,0
Het is een mooie krultang om te zien en zeker praktisch heel goed hanteerbaar, functioneert zoals een goede krultang behoord te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 02-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krultang

Geschreven voor: Remington CI5318

Algemene score

8,0
Wilde meer volume in mijn kapsel en dat is gelukt moet nog wel oefenen (spiegelbeeld) maar voor de eerste x ging het al redelijk goed. Gauw opgewarmd en klaar voor gebruik,alleen zet ik hem op de koudste stand omdat je niet kan zien welke temperatuur de krultang heeft....

Pluspunten

  • Styling
  • Snel klaar voor gebruik

Minpunten

  • Kan niet zien welke temperatuur de krultang heeft

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Curly 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

RemingtonC15318 Keratin Protect 19 mm Tong

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI5318

Algemene score

10,0
De krultang wordt snel warm! Hij ligt makkelijk in de hand! Net 1 keer gebruikt en ben tevreden! Handig hitte bestendig opbergtasje erbij geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer