Remington CI83V6 - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Remington CI83V6
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Soort styler
krultang
Ionische functie
Nee
Keramische toepassing
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 109 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington CI83V6 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mella jones 21-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super handig voor mooie krullen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

9,0
Ik had hem al bij een vriendin gezien en heb hem nu zelf maar wat een handige krultang.. binnen 10 minuten een super kapsel.. raad hem bij iedereen aan.

Pluspunten

  • handig
  • snel warm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 17-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

9,0
Top cadeau. Ben echt super tevreden met het resultaat dat deze krultang geeft. Werkt snel en makkelijk en mijn krullen zijn mooi en stevig.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Stevige Krul

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tipi 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Instelbare temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

9,0
Bescherming van het haar is erg goed. Ook is de bijgeleverde handschoen erg makkelijk in gebruik.
De krultang is erg makkelijk in te stellen op verschillende temperaturen.

Pluspunten

  • Bijgeleverde handeschoen
  • Bescherming van het haar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zsóka 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KrultangCI83V6

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze krultang, ik heb van mezelf zeer dik en zwaar haar, deze krultang geeft mijn haar mooie lokken die uren blijven zitten, en dat voor die prijs, super gewoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ELS 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

werkt perfect & krullen blijven lang behouden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

10,0
Krultang werkt echt perfect, en mijn krullen blij superlang behouden, zelfs met heel veel zwaar haar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tina88 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige krultang!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

10,0
Met deze krultang blijven mijn krullen dagen zitten in plaats van dat ze gedurende de dag al uitzakken. Ook fijn dat er een beschermlaag van keratine en argan omheen en dat er een hittebestendig handschoentje en opbergetui zijn meegeleverd.

Pluspunten

  • krullen blijven lang zitten.
  • keratine en argan beschermlaag.
  • hittebestendig handschoentje en etui

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlies 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

7,0
Prima krultang, helaas blijven de krullen bij mij (nog) niet zo goed zitten, maar dat kan ook aan mijn onervarenheid liggen. Dus ik ga hier nog een keer advies over vragen bij mijn kapper. Ik heb overigens heel glad haar. Je hebt wel echt de handschoen nodig, want ondanks wat er op de beschrijving staat, wordt de punt helaas toch wel warm. Maar verder werkt de krultang heel simpel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

joy 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

elegant design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
Mooie krultang. Handig meedraaiend snoer en meegeleverde handschoen. Erg handig op te bergen met bijgeleverde zak. Levert een mooie krul op en ben heel blij met de verschillende standen.

Pluspunten

  • handzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jet 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, handige hittebeschermende handschoen, prima temperatuurregeling voor verschillende soorten haar, krullen blijven goed zitten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 05-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik en supersnel warm!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
Ik heb lang getwijfeld over een krultang, met clip of zonder clip. Maar deze is echt perfect. Ik koos er toch voor zelf de krul vast te houden en dus voor deze tang. De krullen komen er super snel in en blijven bij mij prima zitten. De tang is snel heet, maar hij verbrand je haar niet. Het enige wat ik minder vind is dat het snoer niet lekker meedraait bij het krullen. dat zou wat soepeler mogen.

Pluspunten

  • snel warm
  • haar glijd niet van de tang
  • mooie krullen

Minpunten

  • snoer draait niet lekker mee
  • opbergtas is te klein voor snoer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique van der Have 05-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
Fijne krultang die snel een krul in je haar legt. De tang is snel opgewarmd, binnen 30 seconden. Daarnaast krijg je er een handschoen bij zodat je de tang kan aanraken waardoor je geen dubbele punten krijgt omdat je je haar goed om de tang kan wikkelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anna 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

10,0
Super fijne krultang, maakt haar zijdezacht en glanzend. Door de conische vorm bepaal je zelf de grootte van de krullen. De pro+ stand werkt perfect! Ik heb twee dagen mooie krullen gehad. Ik kan deze krultang aanraden!

Pluspunten

  • Glanzend haar
  • Niet schadelijk voor het haar
  • Mooie krullen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige krultang, echt een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

9,0
Heel makkelijk in gebruik, doordat de krultang snel warm is en met het bijgeleverde hitte bestendige handschoentje werkt het makkelijk en veilig. De krul zit er zo goed in dat het zeker 4 dagen mooi blijft zitten. Elke ochtend even met je vingers de krul opnieuw vormen, zodat de pluizigheid na het slapen weer weg is. Erg blij met deze krultang!

Pluspunten

  • Snel klaar voor gebruik
  • Krul blijft lang zitten
  • Het hitte bestendige handschoentje
  • Pro+ stand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne krultang, mijn dochter heeft supermooie krullen!

Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

9,0
De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, de tang is fijn in gebruik en maakt mooie krullen. Ook fijn is dat de temperatuur instelbaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris Superstar 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel en lang resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
Werkt snel en makkelijk. Krullen blijven lang zitten. In het begin even oefenen, af en toe je vingers verbranden maar als snel heb je de handigheid te pakken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Reminton C183V6 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig, makkelijk te gebruiken, snel warm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
Handig, snel krullen, blijven lang en goed zitten. Snel warm, makkelijk in gebruik. Mooie vormgeving, met handschoen en beschermhoes.

Pluspunten

  • snel warm
  • handig in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

cora 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne krultang, handig dat er geen klep opzit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
het geeft mooie natuurlijke krullen in een korte tijd, en blijven lang zitten. Ook fijn dat er een hoes bij word geleverd.

Pluspunten

  • geen klep

Minpunten

  • de temperatuur kan veranderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacy 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige krullen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

9,0
Geweldig en makkelijk in gebruik. Na even geoefend te hebben hoe de krultang het beste vast gehouden kan worden is het makkelijk en snel om geweldige krullen te maken.

Beste krultang die ik tot nu toe heb aangeschaft!

Pluspunten

  • Geweldige krullen
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Schoenb 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne krultang vooral ook voor dik haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

9,0
Deze krultang heeft een wat breder gedeelte waardoor je mooie krullen in dik haar kan maken.
Er komt dan een mooie slag die lang houdt.
De handschoen erbij is erg fijn om mee te werken als je krullen maakt.

Pluspunten

  • werkt ook goed bij dik haar
  • handschoen
  • verschillende temperaturen in te stellen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

k. 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

9,0
Fijne krultang, is snel opgewarmd en je haar glijdt er niet vanaf. Handig dat er een handschoentje bij zit.

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Mooie krullen
  • Keratine bescherming
  • Bijgeleverde handschoen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews