Remington S 8598 - Reviews

Best Reviewed okt 2018 Remington S 8598
Best Reviewed - oktober 2018
Specificaties
Soort styler
straightener
Ionische functie
Nee
Keramische toepassing
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 131 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington S 8598 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kim 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Super snel resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Een super mooie en goed werkende stijltang. Laat je haar mooi glanzen en creëert super snel resultaat. Binnen no-time is deze tang opgewarmd en klaar om te gebruiken.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Beschermt je haar
  • Veel opties
  • Mooi etui bijgeleverd
  • Meedraaiend snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Betül 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte gebruiksgemak!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Ik heb deze stijltang afgelopen zondag gekocht en ben er heel erg tevreden mee. Het is makkelijk om in te stellen hoe warm je de stijltang wil hebben. Bovendien gaat hij ook makkelijk door het haar en door de amandelolie krijg je een mooie glans in je haren. Zeker aan te raden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marij 27-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

snel glad

Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Goede tang, alleen de snoer is waardeloos, krult enorm. Onhandig en niet nuttig. Verder is de tang prima.

Pluspunten

  • snel warm
  • maakt goed glad

Minpunten

  • snoer krult

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Sabrina 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne stijltang!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Wordt goed heet en maakt je haar glad en glanzend! Je krijgt echt het gevoel dat je haar verzorgd word inplaats van dat het je haar beschadigd

Pluspunten

  • Verzorgd
  • Wordt goed heet

Minpunten

  • Zijn er niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Teresa 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veilig gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
De styler is gebruiksvriendelijk. Veilig door het “bewakingssyteem”. Bij verhitting gaat de temperatuur omlaag.
Reeds met plezier gebruikt. Hij produceert prima krullen én stylt naar wens. Hitte bestendig etui is een pré.

Pluspunten

  • Veilig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Hittebestendig etui

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Showzi 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vorm makkelijk te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

10,0
zeer makkelijk gebruiken, warm super snel op. Haar ziet gladder uit na het stijlen en kan ik ook gemakkelijk krullen maken met deze tang!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esseline 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een fijne styletang! Ben nu al een liefhebber!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Fijne stijltang, nog nooit een gebruikt, nu al een liefhebber. Goed merk! Makkelijk in gebruik. Snel warm. En mooie display!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Céline 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
ik zocht naar een stijltang die ook je haar glad maakt en waarvan de stijling blijft.
Top product want het voldoen aan mijn verwachtingen

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Assie 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington stijltang keratine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Ik had eerder al een remington stijltang gekocht en het werd tijd voor een nieuwe. Ik heb toen de Remington stijltang keratine gehaald en ik vind de stijltang helemaal geweldig! Je haar word prachtig stijl met een mooie natuurlijke glans en je kan perfecte krullen mee maken! Een aanrader dus!

Pluspunten

  • Je haar word snel stijl
  • Sensor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hellan 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Kwaliteit, kan beter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

7,0
kan iets beter, voor de rest goede kwaliteit, mag wat goed koper, goede merk, goede vorm en goede standen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Marja Rog 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe stijltang: geeft een heel goed resultaat en is handig mee te nemen in de bijgeleverde etui.

Pluspunten

  • stijlt heel goed
  • etui

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hella 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Kwaliteit, kan beter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

7,0
de prijs was best scherp, het kan wat beter, voor de rest was alles goed, en warmt snel op, maar mag wel wat goed koper.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Brandoncl 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

10,0
Laatst de Remington stijltang S8598 keratin pro gekocht en ben er zeer tevreden mee. Temperatuur is snel perfect , meerdere standen mogelijk en goed verpakt. Dit product zal Ik zeker aanbevelen ! Goed formaat , is overal naar toe mee te nemen.

Pluspunten

  • Snel temperatuur
  • Perfect formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joco 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

10,0
Top apparaat. Snel warm en mooi gebruik kunnen maken van verschillende warmte standen.
Mooi van uiterlijk.
Houdt prettigvast in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 31-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Beste merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

10,0
Met andere stijltangen worden mijn haren nooit helemaal stijl of komt de pluis al snel weer terug, met deze stijltang blijven mijn haren de hele dag, avond en nacht glad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marvin 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding,doet zijn werk prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Prima product,mijn vrouw is er erg blij mee, zeer snel warm.

Ziet er erg stevig en degelijk uit.

Hier gaat zij veel plezier van hebben .

Pluspunten

  • Snel warm
  • Digitaal af te lezen temperatuur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remington stijltang S8598 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
ik heb altijd al een remington stijltang gehad, maar deze is echt perfect. Ik heb heel veel, dik en krullend haar en deze tang doet zijn werk en laat mijn haren glanzen.

Pluspunten

  • doet zijn werk perfect
  • laat je haren glanzen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Linds 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijltang S8598

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Heb de stijltang zojuist voor het eerst gebruikt, hij is handig in gebruik en je kunt er ook mooie groffe krullen mee maken.

Pluspunten

  • Geen pluis
  • Ook als krultang te gebruiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elena 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne stijltang!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Hele fijne tang. Makkelijk in het gebruik, warmt snel op, lekker lang snoer. Haar wordt mooi stijl en voelt heel zacht aan!
Met handige etui om op te bergen.
Mijn aankoop van het jaar!

Pluspunten

  • stijlt voortreffelijk
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Desiree 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat met een hoop pluspunten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Zeer fijne stijltang, snel op temperatuur welke eenvoudig is te stellen en veel bewegings vrijheid door de lange kabel. En er zit een net opbergdoos je bij dus geen rommel in de kast.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Lange kabel
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi glad en stijl haar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews