Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 136 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington S 8598 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

e**c@g**l.com 08-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

10,0
Dit is de beste stijltang tot nu toe in mn leven. Ik raad het iedereen aan die ik spreek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**r@l**e.nl 29-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Fijn product. Mooi design vd stijltang en stylet het haar snel. Het haar blijft ook langer in model met deze stijltang en het is fijn dat deze stijltang extra bescherming biedt voor je haar dankzij de intelligente sensor. Wat ook fijn is, is dat je met deze stijltang ook mooie krullen kan maken en dat het snoer meedraait. En voor wat je terugkrijgt ook een hele goede prijs.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Warmt snel op
  • Beschermt het haar
  • Mooi design

Minpunten

  • Plastic behuizing
  • Geen ionen technologie tegen pluizig haar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Abby 27-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
IK ben in 10 minuten klaar met het stijlen van mijn lange haar. De instelstanden zijn super en door middel van een piepje wordt je geattendeerd dat het apparaatje klaar is met opwarmen. Ideaal!

Pluspunten

  • Glad haar zonder moeite
  • Snel klaar

Minpunten

  • Piepjes niet qua geluid instelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gazal.blirf@hotmail.com 21-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt wel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Het is lekker om mee te werken, het trekt me haren niet, ik had 1 keer mee gewerkt en het was beter dan verwacht.

Pluspunten

  • Trekt niet
  • Snel warm

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Noene 28-12-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Langer stijl en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

10,0
De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Na het proberen van verscheidene stijlstangen, hou ik het nu bij al een hele tijd bij deze: voor het eerst wordt de kwaliteit van mijn haar niet aangetast en blijft het veel langer stijl onder verschillende weersomstandigheden. Win-win! Ook is de stijlstang snel warm, dus snel te gebruiken.

Pluspunten

  • prijs-kwaliteitverhouding
  • Langer stijl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marij 27-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

snel glad

Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Goede tang, alleen de snoer is waardeloos, krult enorm. Onhandig en niet nuttig. Verder is de tang prima.

Pluspunten

  • snel warm
  • maakt goed glad

Minpunten

  • snoer krult

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Sabrina 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne stijltang!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Wordt goed heet en maakt je haar glad en glanzend! Je krijgt echt het gevoel dat je haar verzorgd word inplaats van dat het je haar beschadigd

Pluspunten

  • Verzorgd
  • Wordt goed heet

Minpunten

  • Zijn er niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Teresa 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veilig gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
De styler is gebruiksvriendelijk. Veilig door het “bewakingssyteem”. Bij verhitting gaat de temperatuur omlaag.
Reeds met plezier gebruikt. Hij produceert prima krullen én stylt naar wens. Hitte bestendig etui is een pré.

Pluspunten

  • Veilig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Hittebestendig etui

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Showzi 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vorm makkelijk te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

10,0
zeer makkelijk gebruiken, warm super snel op. Haar ziet gladder uit na het stijlen en kan ik ook gemakkelijk krullen maken met deze tang!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esseline 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een fijne styletang! Ben nu al een liefhebber!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Fijne stijltang, nog nooit een gebruikt, nu al een liefhebber. Goed merk! Makkelijk in gebruik. Snel warm. En mooie display!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Céline 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
ik zocht naar een stijltang die ook je haar glad maakt en waarvan de stijling blijft.
Top product want het voldoen aan mijn verwachtingen

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Assie 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington stijltang keratine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Ik had eerder al een remington stijltang gekocht en het werd tijd voor een nieuwe. Ik heb toen de Remington stijltang keratine gehaald en ik vind de stijltang helemaal geweldig! Je haar word prachtig stijl met een mooie natuurlijke glans en je kan perfecte krullen mee maken! Een aanrader dus!

Pluspunten

  • Je haar word snel stijl
  • Sensor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hellan 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Kwaliteit, kan beter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

7,0
kan iets beter, voor de rest goede kwaliteit, mag wat goed koper, goede merk, goede vorm en goede standen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Marja Rog 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe stijltang: geeft een heel goed resultaat en is handig mee te nemen in de bijgeleverde etui.

Pluspunten

  • stijlt heel goed
  • etui

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hella 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Kwaliteit, kan beter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

7,0
de prijs was best scherp, het kan wat beter, voor de rest was alles goed, en warmt snel op, maar mag wel wat goed koper.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Brandoncl 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

10,0
Laatst de Remington stijltang S8598 keratin pro gekocht en ben er zeer tevreden mee. Temperatuur is snel perfect , meerdere standen mogelijk en goed verpakt. Dit product zal Ik zeker aanbevelen ! Goed formaat , is overal naar toe mee te nemen.

Pluspunten

  • Snel temperatuur
  • Perfect formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joco 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

10,0
Top apparaat. Snel warm en mooi gebruik kunnen maken van verschillende warmte standen.
Mooi van uiterlijk.
Houdt prettigvast in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 31-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Beste merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

10,0
Met andere stijltangen worden mijn haren nooit helemaal stijl of komt de pluis al snel weer terug, met deze stijltang blijven mijn haren de hele dag, avond en nacht glad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marvin 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding,doet zijn werk prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Prima product,mijn vrouw is er erg blij mee, zeer snel warm.

Ziet er erg stevig en degelijk uit.

Hier gaat zij veel plezier van hebben .

Pluspunten

  • Snel warm
  • Digitaal af te lezen temperatuur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remington stijltang S8598 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
ik heb altijd al een remington stijltang gehad, maar deze is echt perfect. Ik heb heel veel, dik en krullend haar en deze tang doet zijn werk en laat mijn haren glanzen.

Pluspunten

  • doet zijn werk perfect
  • laat je haren glanzen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews