Remington S8540 - Reviews

Best Reviewed dec 2018 Remington S8540
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Automatische uitschakeling
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington S8540 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bloemetje67 13-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

8,0
Fijne tang met beweegbare plaatjes . Erg fijn dat je de temperatuur zo kunt instellen.van 150 tot 230 graden
En is na 15 seconden al warm.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Verstelbaar in temperatuur
  • Ligt fijn in de handen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maat 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

10,0
Zeer goede stijltang voor een prima prijs. Gekocht bij webshop van BCC met €10 retour van Remington.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mandy 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington stijltang s8540

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

10,0
Een hele fijne tang. Is in staat om je haar voller te laten lijken!!! Ook is de stijltang supersnel warm en gebruiksklaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Styltang S8540

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

8,0
Perfecte styletang . Verschillende temperaturen en makkelijk in gebruik. Koelt automatisch en snel af. Een echte aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CF 02-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede stijltang, effectief.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

8,0
De stijltang ligt lekker in de hand. Je hoeft niet vaak over hetzelfde haar heen te stijlen, want na 1 of 2 keer is het stijl en glanst het ook mooi.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Niels Van der Voorde 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super goede stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

10,0
De stijltang is super goed omdat je moet niet lang wachten voordat hij warm wordt en op 5 min is je haar stijl en goed verzorgd door de keratine en amandelolie

Pluspunten

  • Snel
  • Super product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lana 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super!

Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

10,0
My hair looks amazing after using it and it's very easy to use! The temperature is set ti 19, but goes higher - I think 220 (which is too much for me). It's a really fine device!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikram 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steiltang remington

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

9,0
Een hele fijne steiltang ! Mijn haar wordt heel steil en geen last van pluishaar ben tevreden! Nooit meer een andere

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Loub 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington keratin stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, word snel warm. Na een keer over het haar heen gaan word het al stijl. Prima product voor deze prijs.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sammmmie 26-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne stijtang!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

10,0
Na vele reviews te hebben gelezen van anderen, zowel positief als negatief.
Ben ik toch super blij dat ik toch deze stijltang heb gekocht, ligt fijn in de hand, zacht, super stijl haar krijg je hiervan.
Ik heb nog al veel haar met slagen en lang en door deze stijltang is het binnen 10 min helemaal stijl en blijft het bij mij ook echt bijna 3 dagen stijl. en de pro knop is helemaal ideaal nooit meer te heet stijlen!
Daarbij kan ik met deze stijltang zelfs krullen maken, happy me!
En de prijs is het zeker waard voor deze stijltang vooral nu met cashback altijd leuk meegenomen!

Pluspunten

  • Zacht haar
  • Echt stijl
  • Nooit meer te heet stijlen
  • Krullen ermee kunnen maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Souhaila 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en goed !

Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

10,0
Bos krullen binnen 25 min mooi stijl met een prachtig glans wat ik nooit heb gehad bij een andere stijltang dit is mijn tweede tang van Remington en ben me 1e kwijt geraakt vandaar dat ik hem opnieuw heb aangeschaft.

Pluspunten

  • Je haar glands
  • Binnen 15 sec heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fvynck 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

9,0
Al heel wat stijltangen versleten en deze is wel een topper. Snel warm, gemakkelijk in de hand en stijlt goed. Mijn haar is inderdaad zachter en glanzender. Het bijhorende hittebestendige zakje is ook handig als je nog snel je haren stijlt op vakantie en je stijltang onmiddellijk veilig in je bagage wilt opbergen.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Glanzend haar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Obilge 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verzorgd goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

9,0
Ik heb het product pas gekocht en ben er nu al blij mee zeker een aanrader. Warmt ook heel snel op en de sensor die erin zit werkt erg goed

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Verzorgd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remington 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

8,0
Ik heb sinds een week de stijltang in huis en ben er echt heel erg tevreden over. Hij is binnen een aantal seconden al warm, je kunt zelf de temperatuur instellen en mijn haren worden er veel gladder en stijler van. Nog nooit was ik zo snel klaar met stijlen. Ik ben echt heel tevreden!

Pluspunten

  • Snel warm
  • Maakt het haar zacht
  • Snel klaar
  • Temperatuur zelf in te stellen

Minpunten

  • Helaas geen vergrendelknop
  • Kan niet op nat haar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede grip, zachte platen, goed instelbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

7,0
Tot nu toe pas 1 x gebruikt. Goed product, goede zachte platen voor het haar. Makkelijk te bedienen en instelbaar voor de juiste warmte.

Pluspunten

  • goede handgreep
  • warmte is makkelijk instelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddy Hesselink 05-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste stijltang ??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S8540

Algemene score

10,0
Echt de beste stijltang voor goed prijs. Makkelijk , snel en veilig om te gebruiken met uitstekend resultaat. Mijn haar word echt mooi glans en gezond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer