Remington S6505 - Reviews

Best Reviewed apr 2017 Remington S6505
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Soort styler
straightener
Ionische functie
Nee
Keramische toepassing
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin 19-06-2016 Product maand in bezit

Fijne stijltang

Algemene score

8,0
Deze stijltang werkt prima bij fijn haar, ligt lekker in de hand en heeft mooie smalle platen. Je kunt de temperatuur vanaf 150 graden per 10 graden omhoog instellen. Zelf gebruik ik altijd 150 graden. Dit werkt voor mij prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisa 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stijltang

Algemene score

7,5
De stijltang wordt snel warm, het snoer draait goed mee en zowel het krullen als stijlen gaat erg gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Carmen Straathof 12-04-2017 Product paar maanden in bezit

word goed en snel warm. en is makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze style/krul tang is echt heel handig. Met behulp van een filmpje had ik in een keer door hoe ik hem moest gebruiken. Hij wordt goed heet waardoor de krullen goed blijven zitten. De buitenkant word niet al te heet zodat je je niet snel brand. Ik heb hem al meerdere keren gebruikt en ben echt super tevreden. En dat "gewoon" bij Media Markt. Het enige nadeel is dat ik al meerdere keren op het "uit knopje" heb gedrukt per ongeluk tijdens het stylen.

Pluspunten

  • binnenbladen goed heet
  • buitenkant niet heet

Minpunten

  • tijdens gebruik te makkelijk uitknop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SP 07-04-2017 Product paar maanden in bezit

Fijne stijltang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product heb ik gekocht voor mijn dochters. Een tijd terug een ander merk gekocht en teruggebracht vanwege het afbreken van onderdelen. Over deze aankoop zijn zij erg tevreden en wel vanwege de onderstaande punten (ik was vooral aangenaam verrast door de prijs).
- Veilig in gebruik; je brandt door de vormgeving niet snel aan je vingers. Overigens is dit geen vrijbrief om de handleiding niet te lezen.
- De platen worden goed warm, waardoor het haar lang in model blijft. Resultaat is prima bij dik of dun haar.
- De ingestelde temperatuur is goed afleesbaar, en nauwkeurig in te stellen.
- Goede constructie. Erg degelijk.
- Nog geen minpunten gevonden.
Conclusie: prima prijs-/prijstatieverhouding.

Pluspunten

  • Veilig in gebruik
  • Goede temperatuur
  • Degelijk
  • Niet duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leah0710 04-04-2017 Product paar maanden in bezit

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik hoorde via vriendinnen dat deze stijltang erg goed is. Ook las ik goede reviews op internet.
De stijltang word goed warm en glijd makkelijk door het haar. Ook merk ik dat mijn haren heel erg lang stijl blijven.
Wanneer je krullen wil maken, lukt dit ook!
Kortom: het is een goede stijltang voor een mooie prijs. De kwaliteit is gewoon goed en je krijgt er een mooie opberg hoes bij!

Pluspunten

  • Je haar blijft er heel lang mooi stijl door
  • Je kan je haar er ook mee krullen

Minpunten

  • Soms duurt het lang voordat de stijltang warm is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce 04-04-2017 Product paar maanden in bezit

super fijne styling tool

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn handzaam apparaat, temperatuur is digitaal regelbaar en snel op temperatuur. Stijlt heel goed en snel en krullen maken gaat echt super, omdat er een krulgeleider op de achterkant van het apparaat zit worden de haren mooi gelijkmatig er doorheen geleid. Had hiervoor ook een remmington waar ik zeer tevreden over was en heb er 11 jaar mee gedaan, ben eens benieuwd of deze het ook zo lang goed blijft doen.

Pluspunten

  • temperatuur digitaal regelbaar
  • handzaam
  • krult en stijlt makkelijk
  • fijn lang en draaibaar snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fenna 28-11-2016 Product paar weken in bezit

prachtig steil haar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben gezegend met een dikke krullenbos maar wilde mijn haar toch ook eens steil. Nog nooit een stijltang gebruikt, omdat ik dacht dat mijn haar te dik en te krullerig was. 1x geprobeerd, meteen kaarsrecht! superblij mee, de tang overtreft al mijn verwachtingen!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • verschillende temperatuurstanden

Minpunten

  • opwarmen zou sneller kunnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jojo7203 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Stijltang S6505

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stijltang is snel op temperatuur. Heeft een meedraaiend snoer, wat erg fijn is tijdens het steilen van mijn haar.

Als ik mijn haar stijltang behandel, is het niet meer statisch en blijft het mooi zitten. Heb dan een mooi glad kapsel zonder allemaal sprieten die opzij springen.

Wat het krullen betreft, hier moet ik nog iets meer handigheid in krijgen, het is mijn eerste stijltang, maar met veel oefenen zal het vast lukken. Ik kan er in ieder geval wel mooie slagen mee in mijn haren maken.

Pluspunten

  • Meedraaiend snoer
  • Temperatuur is in te stellen
  • Indicatielampje als hij op temperatuur is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kaya 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Korte opwarm tijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een stijltang die snel opwarmt. In no time is je haar stijl. Je kan natuurlijk ook krullen wat ook best snel gaat. De lengte van de snoer is oke. Ik heb hiervoor meerdere stijltangen gehad waarvan geen een zo goed als deze

Pluspunten

  • Snel warm
  • Duidelijke beeldscherm
  • Kabel lengte
  • Warmtebestendig hoesje
  • Slot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolijn 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Stijltang S6505

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt heel fijn! Stijlt heel goed en maakt mooie krullen. Word warm binnen 15 sec en gaat na 1 uur vanzelf uit voor de veiligheid.
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M H 14-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede stijltang

Algemene score

9,0
Erg fijne stijltang. Snel op de gewenste temperatuur, die overigens zelf in te stellen is. Fijne platen waar het haar erg gemakkelijk doorheen glijd, dit ook erg prettig voor het maken van krullen, je hoeft niet te trekken aan je haar. Enige is dat de buitenkant op een gegeven moment wel erg warm wordt bij hoge temperatuur, moet je wel opletten waar je vast pakt, dit is enige nadeel, daarom geen 10. Verder zelf erg tevreden met deze stijltang!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede stijltang voor dik haar

Algemene score

9,0
Een goede stijltang om ook dik en pluizig haar mee te stijlen. Door de temperatuur regelaar is dit product zeer vriendelijk voor je haren.

Pluspunten

  • Temperatuur regelaar
  • Ook voor dik haar te gebruiken
  • Niet te duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Josra 12-11-2016 Product paar weken in bezit

Normale stijltang

Algemene score

7,0
Het is een fijne stijltang. Hij stijlt goed. Maat ik had er eigenlijk meer van verwacht. Vb: ik moet vaker over een plukje stijlen, wat ik wel jammer vind. En met het krullen maken, hij maakt niet mooie krullen helaas

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sylvana 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Hele fijne stijl/krul tang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt heel fijn! Stijlt heel goed en maakt mooie krullen. Word warm binnen 15 sec en gaat na 1 uur vanzelf uit voor de veiligheid.
Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Warmte
  • Stijl/krul

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stijltang!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze stijltang nu enkele dagen. Hij werkt heel fijn en mooi. Na enkele seconden is hij al warm genoeg om te stijlen. Je kan en verstellen en krullen mee maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jes 11-11-2016 Product paar weken in bezit

Wauw. Echt een superfijne stijl/krultang!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt super fijn in gebruik. Mijn haren worden met het stijlen echt heel stijl en heel erg zacht, de hele dag. Met krullen blijven de krullen de hele dag zitten en ik heb zelf best dik en pluizig haar maar met de stijl/krultang is dat gelukkig eindelijk verleden tijd.

Pluspunten

  • Tempratuur is regelbaar

Minpunten

  • De punt van tang wordt ook warm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ania Khazoum 19-05-2016 Product paar weken in bezit

het beste product

Algemene score

9,2
het beste product, binnen 5 seconden warm, stijlt en krult heel goed. Ik raad hem aan alle vrouwen. Goede ervaring met Remington producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Romina 12-05-2016 Product maand in bezit

great product

Algemene score

8,7
I have some months, is great, has a memory function of your last usage, as well is light and long cable

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ania 09-05-2016 Product paar dagen in bezit

het beste product

Algemene score

8,8
het is een heel goede product, stijlt en krult prima en wordt binnen 15 seconden warm. ik raad het aan iedere vrouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

>