Remington S6505 - Reviews

8,6 Lees 15 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fenna 28-11-2016 Product paar weken in bezit

prachtig steil haar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben gezegend met een dikke krullenbos maar wilde mijn haar toch ook eens steil. Nog nooit een stijltang gebruikt, omdat ik dacht dat mijn haar te dik en te krullerig was. 1x geprobeerd, meteen kaarsrecht! superblij mee, de tang overtreft al mijn verwachtingen!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • verschillende temperatuurstanden

Minpunten

  • opwarmen zou sneller kunnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jojo7203 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Stijltang S6505

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stijltang is snel op temperatuur. Heeft een meedraaiend snoer, wat erg fijn is tijdens het steilen van mijn haar.

Als ik mijn haar stijltang behandel, is het niet meer statisch en blijft het mooi zitten. Heb dan een mooi glad kapsel zonder allemaal sprieten die opzij springen.

Wat het krullen betreft, hier moet ik nog iets meer handigheid in krijgen, het is mijn eerste stijltang, maar met veel oefenen zal het vast lukken. Ik kan er in ieder geval wel mooie slagen mee in mijn haren maken.

Pluspunten

  • Meedraaiend snoer
  • Temperatuur is in te stellen
  • Indicatielampje als hij op temperatuur is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Kaya 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Korte opwarm tijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een stijltang die snel opwarmt. In no time is je haar stijl. Je kan natuurlijk ook krullen wat ook best snel gaat. De lengte van de snoer is oke. Ik heb hiervoor meerdere stijltangen gehad waarvan geen een zo goed als deze

Pluspunten

  • Snel warm
  • Duidelijke beeldscherm
  • Kabel lengte
  • Warmtebestendig hoesje
  • Slot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Marjolijn 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Stijltang S6505

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt heel fijn! Stijlt heel goed en maakt mooie krullen. Word warm binnen 15 sec en gaat na 1 uur vanzelf uit voor de veiligheid.
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M H 14-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede stijltang

Algemene score

9,0
Erg fijne stijltang. Snel op de gewenste temperatuur, die overigens zelf in te stellen is. Fijne platen waar het haar erg gemakkelijk doorheen glijd, dit ook erg prettig voor het maken van krullen, je hoeft niet te trekken aan je haar. Enige is dat de buitenkant op een gegeven moment wel erg warm wordt bij hoge temperatuur, moet je wel opletten waar je vast pakt, dit is enige nadeel, daarom geen 10. Verder zelf erg tevreden met deze stijltang!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Inge 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede stijltang voor dik haar

Algemene score

9,0
Een goede stijltang om ook dik en pluizig haar mee te stijlen. Door de temperatuur regelaar is dit product zeer vriendelijk voor je haren.

Pluspunten

  • Temperatuur regelaar
  • Ook voor dik haar te gebruiken
  • Niet te duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Josra 12-11-2016 Product paar weken in bezit

Normale stijltang

Algemene score

7,0
Het is een fijne stijltang. Hij stijlt goed. Maat ik had er eigenlijk meer van verwacht. Vb: ik moet vaker over een plukje stijlen, wat ik wel jammer vind. En met het krullen maken, hij maakt niet mooie krullen helaas

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Sylvana 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Hele fijne stijl/krul tang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt heel fijn! Stijlt heel goed en maakt mooie krullen. Word warm binnen 15 sec en gaat na 1 uur vanzelf uit voor de veiligheid.
Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Warmte
  • Stijl/krul

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
P 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stijltang!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze stijltang nu enkele dagen. Hij werkt heel fijn en mooi. Na enkele seconden is hij al warm genoeg om te stijlen. Je kan en verstellen en krullen mee maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Jes 11-11-2016 Product paar weken in bezit

Wauw. Echt een superfijne stijl/krultang!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt super fijn in gebruik. Mijn haren worden met het stijlen echt heel stijl en heel erg zacht, de hele dag. Met krullen blijven de krullen de hele dag zitten en ik heb zelf best dik en pluizig haar maar met de stijl/krultang is dat gelukkig eindelijk verleden tijd.

Pluspunten

  • Tempratuur is regelbaar

Minpunten

  • De punt van tang wordt ook warm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Karin 19-06-2016 Product maand in bezit

Fijne stijltang

Algemene score

8,0
Deze stijltang werkt prima bij fijn haar, ligt lekker in de hand en heeft mooie smalle platen. Je kunt de temperatuur vanaf 150 graden per 10 graden omhoog instellen. Zelf gebruik ik altijd 150 graden. Dit werkt voor mij prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Lisa 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stijltang

Algemene score

7,5
De stijltang wordt snel warm, het snoer draait goed mee en zowel het krullen als stijlen gaat erg gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Ania Khazoum 19-05-2016 Product paar weken in bezit

het beste product

Algemene score

9,2
het beste product, binnen 5 seconden warm, stijlt en krult heel goed. Ik raad hem aan alle vrouwen. Goede ervaring met Remington producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Romina 12-05-2016 Product maand in bezit

great product

Algemene score

8,7
I have some months, is great, has a memory function of your last usage, as well is light and long cable

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Ania 09-05-2016 Product paar dagen in bezit

het beste product

Algemene score

8,8
het is een heel goede product, stijlt en krult prima en wordt binnen 15 seconden warm. ik raad het aan iedere vrouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed