Remington S9300

Best Reviewed mei 2020 Remington S9300
Best Reviewed - mei 2020
Specificaties
Vermogen
54 watt
Automatische uitschakeling
Ja
Type/soort
haarstyler
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington S9300 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dionne 01-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

10,0
Mijn oude stijltang ging kapot, waardoor ik deze heb aangeschaft. De tang is heel fijn in gebruik, snel warm, lange kabel, snel resultaat bij gebruik en bevat een fijne opberghoes.

Pluspunten

  • Snel warm, geeft dan een signaal
  • Lange kabel met roterende functie
  • Snel resultaat bij gebruik
  • In stellen temperatuur en deze kun je locken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Melanie 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Glanzend haar in 1 keer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Wat een super fijne stijltang! Ik was al een tijdje op zoek naar een betaalbare, maar wel kwalitatief goede stijltang. Die heb ik gevonden! Mijn haar glanst en was met 1 keer over het haar heen gaan al stijl. Ik raad deze stijltang zeker aan!

Pluspunten

  • Snel warm
  • Maakt haar glanzend
  • Lang snoer

Minpunten

  • In 1 kleur beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Layal 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stijltang .. Aanrader!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Een mooi apparaat voor een mooie prijs. De stijltang heeft een prachtig design en is fijn hanteerbaar.
Snel warm, maakt mijn haar super glanzend. Je haar wordt erg zacht door de arganolie die is verwerkt in de verwarmingsplaten.
Ik ben erg tevreden met deze stijltang .. Zeker een aanrader!!
Het is het geld zeker waard!

Pluspunten

  • glans
  • voor alle haartypes
  • werkt super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marga 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Handig in gebruik, goed vast te houden, snel warm, lang snoer, doet wat het beloofd, verschillende standen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C Willems 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel stijl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
De stijltang maakt mijn haar snel stijl en hij warmt snel op. De arganolie in de platen is een goede toevoeging en mijn haar wordt heel zacht!

Pluspunten

  • Arganolie in de platen
  • Snel zacht en stijl haar

Minpunten

  • Statisch haar
  • Hittebestendige sleeve wordt heet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Karina 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top styltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
Glijd makkelijk door je haar en is heel licht in de hand kunt er mooi mee krullen en stylen ik ben er blij mee !

Pluspunten

  • Lekker licht glijd zo door het haar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jo 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

10,0
Het haar wordt niet pluizig of statisch door het stijlen.
Het apparaat doet zijn naam echt eer aan.
Snel op temperatuur en fijn lang snoer.

Pluspunten

  • Ion functie
  • Snel op temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
Fijne stijltang die erg snel warm is. Makkelijk in gebruik door de lange kabel. Daarnaast ziet hij er ook erg mooi uit!

Pluspunten

  • Glanzend haar
  • Snel heet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sam 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

10,0
Super mooi uitstraling van de stijltang, de stijltang werkt super me haar is niet meer pluizig en voelt zacht aan

Pluspunten

  • Snel warm
  • Maakt het haar mooi

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EJ 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige opvolger van mijn oude Shine Therapy!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Allereerst een prachtige tang van de buitenkant. Hij ruikt ook super goed als je jouw haar stijlt. Het maakt je haar zijde zacht en glanst! Hiervoor een oude variant gehad van Shine Therapy die 6 jaar is meegegaan en nog steeds werkt. Hopelijk gaat deze tang net zo lang mee!

Pluspunten

  • De tang is super mooi!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roed1990 18-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne stijltang van Remington

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
De Shine Therapy Pro Stijltang bevalt mij erg goed. Normaal pluist mijn haar altijd na het stijlen maar nu totaal niet. Het glanst enorm en de stijltang is al heel snel warm, waardoor je na 15 seconden al aan de slag kan.

Pluspunten

  • glans
  • pluis vrij
  • snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alessandra Florez 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super snel warm!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
De stijltang wordt super snel warm en is erg makkelijk in gebruik. Al gelijk voelde mijn haar super zacht aan en je ziet geen stoom of warmte van je haar af komen. Ik kan ook mooi krullen ermee maken en ik was snel klaar met stijlen. Zeker een upgrade voor een mooie prijs!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel warm

Minpunten

  • Geen opbergtasje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remington Stijltang 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GE-wel-dig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

10,0
Een hele fijne stijltang. Mijn haar is super stijl, het glanst en een extra lange snoer. Ik heb veel producten van Remington, maar dit is tot nu toe mijn beste aankoop!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remmington shine therapy pro stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
Hele fijne stijltang, die het haar niet beschadigd. Temperatuur instelbaar en platen van de stijltang bewegen mee zodat de haren er makkelijker doorheen glijden.
Je kunt er ook mooie krullen mee maken! Zeer aan te bevelen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aniek 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stijltang voor een nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Remington heeft altijd een super goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Al jaren gebruikte ik de voorganger van deze schone therapy stijltang tot ik hem vorige week ben kwijt geraakt. Ik hoefde niet lang te denken over welke vervanger ik zou kopen. Weer deze fijne Remington.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Mooi design
  • Goede prijs
  • Makkelijk in gebruik
  • Ook om te krullen

Minpunten

  • Gratis hitte bestendige hoes is niet mooi.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Szpvla 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit, lage prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

10,0
Voor deze prijs is het apparaat erg goed, de keramische coating met micro-oliën met orgelolie werkt heel goed op het haar, na het eerste gebruik voel ik de verschillen op mijn haar, ik raad het ten zeerste aan

Pluspunten

  • Digital display
  • Klaar voor gebruik in 15 seconden
  • Makkelijk te gebruiken
  • Het ligt goed in de hand
  • Lichtgewicht, belast uw polsen niet

Minpunten

  • Geen op dit moment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bvanwolferen 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stijltang

Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
De stijltang is erg fijn in gebruik, mede doordat hij een lang snoer heeft. De stijltang wordt ook in no time warm. Je haar wordt er ook lekker zacht van i.p.v heel droog en pluizig. Er zit ook een beschermingshoes bij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zuzu 05-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne Stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Zeer fijne stijltang, erg tevreden mee. Lange snoer waarmee ik makkelijk tijdens het stijlen ook ergens anders naar toe kan lopen ( 3 meter snoer). Warmt snel op. Makkelijk in gebruik. Geeft een goede resultaat. Handige hoesje, en koelt ook snel af. Tevreden, aanrader dus ! Owja en mijn haren blijven niet enkele uren stijl, maar enkele dagen!

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Fijne hoesje
  • Geen pluisjes aan de voorkant
  • Stijlt zelfs babyhaartjes
  • koelt snel af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamas Bajnok 04-05-2020
  • Product gekregen

Super fijne stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

10,0
Super fijne stijltang. Het geeft extra glans en goede geur aan mijn haar. Zeer mooi design, de hoes is erg goed. Super snelle opwarming, alleen 15 seconden en 3 meter lang snoer. Mijn haar blijft de hele dag recht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer