Remington Sleek & Curl Expert S6700

Best Reviewed dec 2019 Remington Sleek & Curl Expert S6700
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
Soort styler
straightener
Ionische functie
Nee
Keramische toepassing
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington Sleek & Curl Expert S6700 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nienke85 03-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

8,0
Een verrassend gebruikersvriendelijke stijltang. Opwarmen van de tang is letterlijk binnen een paar seconden gepiept en de temperatuur is makkelijk in te stellen. Er zitten zitten grote platen op de tang waardoor je effectief kan steilen/of krullen. Het gaat erg soepel, en de tang ligt fijn in de hand. Snoer is lang, zodat je goed bewegingsruimte hebt tijdens het gebruik. Kortom, zeer tevreden!

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Handzaam
  • Grote keramische platen
  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

xlizs92 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Top 2-1 tang!

Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

8,0
Ik ben super blij met deze stijltang! Het werkt super goed om zowel te stijlen als te krullen. Zelf heb ik lang haar en kan ik heel gemakkelijk een losse krul draaien. Let op: het gaat wel om een messy coupe, met een losse slag. Ik heb het zelf nog niet voor elkaar gekregen om echte gelikte krullen te draaien, maar misschien kan dat wel. Al met al een super fijne 2 in 1 tang!

Pluspunten

  • Zowel stylen als krullen
  • Wordt snel warm
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Te lang snoer, niet nodig voor mij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephie1239 20-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super handig stijl en krul tang ineen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

10,0
Wouw, ik was nogal sceptisch zeker omdat ik zeer dik en lang haar heb of dit überhaupt ging werken.... Maar het werkt super!! De stijl / krultang glijd super gemakkelijk door je haar en is super handig te bedienen qua temperatuur regeling. Tevens is de opwarm tijd niet lang waardoor je gewoon voor je gevoel bij aanzetten bijna gelijk aan de gang kan. Super is ook dat het apparaat zich automatisch uitschakelt na 60 minuten. Mocht je per ongeluk in je haast iets te snel weglopen dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Hij ligt heerlijk in de hand en zoals ik al eerder aangaf werkt het super. Dus twijfel niet over deze aankoop als jij een simpele oplossing wil in 1 apparaat zoek niet verder maar kies de S6700 van Remington.

Pluspunten

  • Super handig in gebruik
  • Snel warm
  • Schakelt zelf uit na 60 min

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 25-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale 2 in 1 style tang. Stylen en krullen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

9,0
Mijn dochter heeft heel veel en dik haar. Stylen of krullen was altijd een probleem, maar niet voor deze tang! Echt geweldig. Ze is heel blij met haar Kerstcadeau!

Pluspunten

  • Snel warm, mooi design, goed voor dik haar,
  • Glijd makkelijk door het haar

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 23-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington Sleek & Curl expert S6700

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

8,0
Een hele fijne styl\krultang is snel warm goed instelbaar en ook weer snel afgekoeld qua prijs een zeer veelzijdig product

Pluspunten

  • snel warm
  • snel afgekoeld
  • veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

EmmaAnnemie 21-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

7,0
Word snel warm en over het algemeen heel fijn in gebruik. Gebruik het met name om haar in model te brengen en te krullen. Het was even oefenen maar kan er nu mooie krullen mee maken die goed blijven zitten. Het lukt alleen niet om het haar golvend te maken en de afwerking had iets beter gekund (aan de bovenkant en onderkant van de onderste plaat blijven soms een paar haren hangen aan de randjes en de buitenkant word ook best heet). Het snoer is precies lang genoeg en de hoes maakt het makkelijk om de stijltang op te bergen.

Pluspunten

  • snel warm
  • lang snoer
  • mooie krullen die lang blijven zitten
  • mooi design
  • glijd goed door het haar

Minpunten

  • heet aan buitenkant
  • haar golven lukt niet
  • oefening nodig om krullen te maken
  • afwerking had beter gekund

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Val. 15-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington Sleek & Curl Expert S6700

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

9,0
Ik heb de Remington Sleek & Curl Expert S6700 gekocht vanwegen de al eerder gegeven reviews en ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer lovend ben over dit product. Ook heb ik voor dit product gekozen vanwege zijn prijs, ook hierover kan ik melden dat het een geweldige prijs kwaliteit verhouding heeft.

Ik ben zeer lovend over dit product en raad het zeker andere mensen aan.

Pluspunten

  • snel warm
  • hoge tempratuur
  • keramische plaat
  • veel standen
  • knullen gaat ook erg goed

Minpunten

  • smalle plaat, dus kleinere plukken pakken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maureen 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker ligt en klein

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

8,0
Niet te zwaar . Handelbaar . Wordt snel warm en haar plakt niet. Aan te bevelen als je op vakantie gaat .
Zocht al geruime tijd iets dat klein was en makkelijk weg te stoppen is in een kleinen koffer, Dit apparaat voldoet prima voor dit doel. Het is alleen afwachten hoe lang hij het doet. De meeste apparaten die gaan bij regelmatig gebruik na 3 maanden al stuk. Gelukkig blijft er hieraan geen haar aan zitten, dus hoeft niet bang te zijn voor verstopping.

Pluspunten

  • ligt
  • klein

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lai73 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gelukkige Gebruiker

Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

9,0
Gemakkelijk en snel in gebruik. Haar ruikt lekker, zit goed in stijl en voelt zacht aan. Kwalitatief goed product ook duurzaam uitziende ceramische platen. Automatisch uit na uur aan! Verwachtingen zeker overtroffen. Ik had niet verwacht dat het in stijl brengen zo gemakkelijk ging, dit in tegenstelling tot sommige andere merken die ik gebruikt heb in het verleden. Ik heb haar tot op de schouders en het stond alle kanten op, platen zijn zo warm en was met een paar minuten al klaar en in model. Vind de prijs niet al te duur, die is snel gerechtvaardigd, zeker voor dit gemak en als je bedenkt dat je er jaren mee vooruit kan en minder tijd en geld hoeft uit te geven aan de kapsalon.

Pluspunten

  • Snel
  • Gemakkelijk
  • Haar ruikt lekker
  • Haar voelt zacht
  • Minder kapsalon kosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Style tang 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

10,0
ik had al eerder een style tang van Remington en wilde gewoon weer een, omdat die goed is en op 110 volt werkt, Ideaal voor op vakantie in het buitenland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

mgf 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington Sleek & Curl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

8,0
Dit is voor het eerst dat ik een stijltang heb gekocht. . Ik heb naar geviews gekeken en uiteindelijk voor deze gekozen. Het is even wennen hoe ik ermee moet werken. Toen ik eenmaal de slag te pakken had ging het steeds makkelijker. Het is een fijn apparaat. Jammer dat er geen handschoentje bij zit. Heb mijn vinger al verbrand haha. Misschien een tip voor remmington om dat toch toe te voegen. Verder een makkelijke en hanteerbaar apparaat. Goed in te stellen op temperatuur en snel warm.

Pluspunten

  • Handzaam
  • snel warm
  • Lang beweegbaar snoer.

Minpunten

  • Geen handschoen. Verbrand makkelijke je vingers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Grejanne 01-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, lang snoer, snel opgewarmd.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

9,0
Hij is makkelijk in gebruik en is super snel warm. Met mijn dikke haar wel even bezig maar creëert mooie krullen! Qua stijlen heel makkelijk en groot oppervlak dus ben je best snel klaar. Erg tevreden mee!

Pluspunten

  • Snel warm
  • Lang snoer
  • Groot oppervlak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijltang 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijltang

Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

9,0
Op aanraden van de winkelbediende. Heel tevreden over het product. Het is gemakkelijk in gebruik en geeft het gewenste resultaat.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • bevredigend resultaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jean 26-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

9,0
Ik zocht al een tijdje naar een stijltang, voornamelijk om mijn haar te krullen. Het krullen is zo gedaan. Binnen 15 seconden al warm en het is makkelijk in gebruik. Ik raad het product zeker weten aan!

Pluspunten

  • Snel warm
  • Mooi design
  • Temperatuur zelf instellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Miranda 26-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een goede stijltang zonder teveel uit te geven. Deze stijltang is de perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit. De temperatuur is gemakkelijk in te stellen en het beschermhoesje zorgt ervoor dat je deze na gebruik veilig kan opbergen zonder dat iemand zijn handen kan verbranden. Top product!

Pluspunten

  • Temperatuur zelf in te stellen
  • Warmtebestendig beschermhoesje
  • Extra lang snoer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 24-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijne stijltang die mooie krullen maakt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

8,0
Fijne stijl-krultang, ligt lekker in de hand. Even oefenen voor de juiste krul maar als je dat eenmaal door hebt ben je zo klaar!
Een ophangoog was handig geweest maar dat is ook echt de enige opmerking.

Pluspunten

  • snel warm
  • lang snoer
  • temperatuur instelbaar
  • fijne platen

Minpunten

  • geen ophangoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

P.G. Haaksema 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed, snel warm en makkelijk te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

9,0
Werkt zoals verwacht en goede prijs kwaliteitsverhouding. Mooie vormgeving, makkelijk in gebruik. Beschermhoes werkt goed, mits goed om de tang heen geschoven.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • snel warm

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

AVROMAN 20-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect stijl haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

9,0
De stijltang ligt heel licht in de hand, is heel snel op temperatuur en geeft een goed resultaat.
Hopelijk lukt het krullen van het haar even vlot als het stijlen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwina 12-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn Remmington

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

8,0
Om mooi model haren te krijgen voor elke feestje en specifiek model. Een mooie creatie waar ik elke keer weer trots op ben.

Pluspunten

  • handzaam
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bibi 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt fantastisch voor dik haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Sleek & Curl Expert S6700

Algemene score

9,0
Ik heb erg dik haar en normaal blijven krullen niet langer dan een halfuur zitten. Dit ding is echter geweldig! Ik heb 2 dagen super mooie krullen gehad en de derde dag zat er nog steeds een mooie slag in mijn haar.

Pluspunten

  • De tang glijdt makkelijk door het haar
  • Wordt heel snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews