Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 41 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington S6700 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wendy 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte stijltang, handig in gebruik.

Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
Stijltang is vooral goed geschikt voor ontkrullen en lichte krullen. Is licht in gewicht en niet te groot voor gebruik bij jezelf. Compact en handig!

Pluspunten

  • snelle opwarming
  • compact en licht

Minpunten

  • momenteel geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dora 15-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, lang snoer. Glijdt heel goed door je haar heen.
Wel even wennen met dun haar... daarvoor glijdt deze stijltang iets te snel door het haar. Ik maak er krullen mee, dus daardoor was het even wennen. Mijn vorige stijltang was stugger. Verder goed apparaat!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Glijdt snel door haar

Minpunten

  • Niet heel geschikt voor dun haar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Dominique 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

brede, lange titanium platen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

10,0
Je kan de stijltang opwarmen op een zelf gekozen temperatuur. Het wordt snel warm. Handig in gebruik door het snoer dat 360 graden draait en dat best wel lang is. Je kan veel en dik haar stylen. Het is ook heel makkelijk om krullen of golven aan te brengen. De stijltang glijdt vlot door je haar. Wat handig dat de stijltang zichzelf uitschakelt uit veiligheid na 1 uur. De bijgeleverde beschermingshoes zorgt ervoor dat je de stijltang snel kan opruimen. Kortom, een echte aanrader!

Pluspunten

  • warmt snel op
  • lang snoer en draait 360 graden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

9,0
Hele fijne stijl- en krultang in 1!
Stekker (met handig lang snoer) in het stopcontact, 15 seconden wachten en je kan direct beginnen. De tang glijdt soepel door de haren heen, echt een aanrader! Een 9/10 gegeven. Het was een 10 als er een handige opberghoes bij zat waar die ook veilig op kan afkoelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michelle 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stijl en krultang in één!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

10,0
Ik heb de stijltang gekocht om te krullen. Ben er echt heel blij mee, glijd goed door je haar en door de lange platen kan je grotere plukken pakken

Pluspunten

  • Lange platen
  • Mooie krullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sharon 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk dat je de temperatuur kan instellen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

7,0
ik heb dit gekocht voor een cadeau, qua uiterlijk is heel mooi, en is ook goed qua grootte. je kan er krullen mee maken en ook het haar stijlen dat is ook een pluspunt. het is geschikt voor alle soorten haren; dik, dun, beschadigd haar.

Pluspunten

  • gemakkelijk temperatuur in te stellen
  • mooi qua uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

elie 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington sleek en crul

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
de krul stijl tang is snel opgewarmd en stijl en krul werkt alle bij goed. de stijler houd makkelijk vast. wij zijn er erg blij mee.
zit een mooie hoes bij ideaal!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, makkelijke stijl- en krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden met mijn Remington 6700 stijltang. Hij is makkelijk te gebruiken voor zowel en stijlen als het krullen. Binnen enkele seconden is hij warm en glijdt soepel over je haar. Daarnaast ziet hij er ook leuk uit en heeft hij een handig hoesje als bescherming voor de platen. Zeker een aanrader!!

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Snel warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Lies 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hairstyler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
Prima hairstyler, instelbare temperatuur, niet al te brede platen, ligt prettig in de hand, beschermkap ook heel handig, krullen en steil maken met 1 apparaat hanfig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Valeriya 01-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig, mooi en veilig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

10,0
De stijltang voldoet aan al mijn vetwachtingen: compact, handig om mee te nemen op reis, ziet er mooi uit, veilig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Katleen 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
Deze stijltang werkt zoals het moet. Ze is handig om mee te werken; is direct opgewarmd en praktisch.

Pluspunten

  • direct opgewarmd
  • lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasmijn 24-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop! Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

9,0
Ben super blij met deze stijltang! Mooi design en warmt supersnel op. Het snoer is heel lang en zo kan ik mijn haar gemakkelijk in model brengen, echt een goede koop!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 14-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Mooie tang voor stijlen en krullen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

9,0
Met Kerst deze mooie tang gegeven aan mijn dochter en zij is er zeer blij mee. Regelmatig wordt haar haar gestijld en gekruld...
Mooie tang, goede plaat en ligt lekker in de hand.
Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Stijlen
  • Krullen
  • Mooi design
  • Werkt prettig
  • Goede platen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

2 in 1 stijltang!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
De stijltang warmt super snel op. Mijn haren worden met 1x erover heen gaan al stijl. Ik heb zelf fijn haar. Ik heb ook geprobeerd om ermee te krullen en het verbaasde mij dat het echt lukte. Normaal gesproken lukt het mij niet om met een stijltang een krul te maken in het haar, maar deze stijltang is echt heel compact om ermee te draaien. Het heeft ook een licht gewicht. Voor deze prijs is deze stijltang zeker aan te raden.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • stijlt en krult

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gaat heel soepel door je haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

9,0
Heel erg fijn! Deze tang gaat gemakkelijk door het haar. Ik ben ook een stuk sneller klaar met stijlen in vergelijking met mijn vorige stijltang van een ander merk. Mijn haar is erg glad na het stijlen vrijwel zonder pluis! Erg tevreden.

Pluspunten

  • Soepel door het haar
  • Snel warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 11-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn in gebruik. En met temperatuur instellen. Ik heb dik vol haar en blijft mooi langdurig stijl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ch 08-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Titanium warmte platen, snel warm en handig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

9,0
De verkoopster was erg gemotiveerd en enthousiast over dit product. Is snel op temperatuur en er zitten titanium warmte elementen op.

Pluspunten

  • snel warm
  • super glad resultaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

clara 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nice budget styling product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

9,0
I was looking for a 2-in-1 straightener and curler on a budget. After returning a competing brand's item, I opted for S6700 because of its sleek look and feel, adjustable temperature that is visible on a screen and its versatile use to straighten and curl hair.
The narrow plates run smooth and the curls look nice (after a bit of practice on how to curl - be sure to use some product that will hold it afterwards). It heats up super fast which comes in handy for when you are in a rush.
It doesn't matter that it doesn't have ionic technology because it seems to not damage the hair (along with heat protection spray of course) and my hair doesn't have an intense burn odor which is great.

Pluspunten

  • heats up fast
  • adjustable temperature on a screen
  • fitting silicon case
  • rotating cable makes it easier to curl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mira 06-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slank model, superglijder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
Gekocht omdat dit titanium platen heeft: 10x dikkere keramische coating en 2x soepeler glijden. Ik heb heel dik haar en was binnen een paar minuten klaar met stijlen. Erg blij mee.

Pluspunten

  • 2x soepeler glijden
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • waar neer leggen als het apparaat nog warm is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Caroline 30-03-2020
  • Product gekocht

Nog steeds tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

10,0
Gebruik deze stijltang nu enkele maanden. Wat een goede aankoop. Snel op temperatuur en schakelt zichzelf ook uit al s ik het weer eens vergeet. Handige hoed om mee te nemen op vakantie erbij. Nog steeds heel blij mee!

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Gemakkelijk temperatuur instellen
  • Schakelt vanzelf uit
  • Mooie refund actie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews