Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

c**o@g**l.com 25-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne kruimelzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger

Algemene score

7,0
Deze kruimelzuiger is heerlijk lichtgewicht en heeft een krachtige motor. Het opzuigen van haren vindt hij wat moeilijker.

Pluspunten

  • licht en handig
  • altijd opgeladen

Minpunten

  • haren opzuigen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bas-8 14-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger

Algemene score

9,0
Fijn apparaat en veelzijdig in gebruik. Accu duur is goed. Ik maak goed gebruik van de hulpstukken, waardoor hij goed bruikbaar is voor bijvoorbeeld de trap.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • accu

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.R 10-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Niks te klagen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger

Algemene score

9,0
Ik heb de kruimelzuiger nu bijna 2 weken in gebruik. Het een fijn apparaat, de dock om 'm op te laden is ideaal. De zuigkracht is niet indrukwekkend, maar meer dan voldoende voor een kruimelzuiger. De prijs/kwaliteit is erg goed. Filter is makkelijk schoon te maken en opnieuw in het apparaat te doen. Super!

Pluspunten

  • Dock voor opladen
  • Goede bouwkwaliteit
  • Pakt hondenharen ook op

Minpunten

  • Zuigkracht niet indrukwekkend

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrederikeB 03-05-2021
  • Product getest

Boven verwachting!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger

Algemene score

10,0
Wat een zuigkracht en mogelijkheden. Hij functioneert echt boven verwachting qua zuigkracht, batterijduur, bereik (kleine hoekjes). Top!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Resultaat
  • Batterijduur
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Julia 28-04-2021
  • Product getest

Mega mooi design met krachtige zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger

Algemene score

9,0
Voor kleine stukjes/kruimels en tussen de bankkussens een 10/10. Absoluut een geweldig ding. Krachtige zuigkracht. Hij is kleiner dan je zou denken, verwacht geen gigantisch ding. Erg lichtgewicht en handig voor (kleine) opruim klussen tussendoor!

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Mooi design
  • Handige opzetstukken
  • Praktisch
  • Mega krachtig

Minpunten

  • Lastig stof te verwijderen uit filter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miemie 28-04-2021
  • Product getest

Fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger

Algemene score

10,0
Wat een top apparaat! Ik was nooit erg goed te spreken over een kruimeldief. Maar toen ik deze mocht testen werd ik direct erg blij! Leuk uiterlijk, klein design. Maar wat een kracht! Goede zuigkracht voor alle oppervlakken! Ik ben er heel erg blij mee, mijn kindje pakt hem ook regelmatig om kruimels weg te halen!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Kloppenburg 24-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer handzame en krachtige kruimelzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger

Algemene score

10,0
Deze kruimelzuiger is handzaam, die krachtig zuigt en heeft 2 verschillende opzetstukken. Makkelijk even de bank afzuigen of de trap met zowel traploper en glad stuk. Daarna handig te legen en schoon te maken. Ik vind het een ideale aanvulling op onze robotzuiger. Als je hem gebruikt hebt weer terug in de lader waar de opzetstukken ook in staan, snel en makkelijk.

Pluspunten

  • Makkelijke te gebruiken
  • opzetborstel
  • krachtig
  • snel schoon
  • Snel opgeladen

Minpunten

  • opzetstukken gaan soms los

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick B 22-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Positief verrast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger

Algemene score

9,0
Nu een aantal weken de Rowenta AC9736 X Touch kruimelzuiger in gebruik. Apparaat is redelijk stil in gebruik, zuigkracht is super en accu gaat lang mee. handig is ook de standaard waar je hem in neerzet en hij gelijk oplaad. deze is compact en kan, indien gewenst, zelfs op het aanrecht worden geplaatst. Daarnaast zie hij er ook nog eens strak uit
de kruimelzuiger is eenvoudig uit elkaar te halen. Het opvangreservoir, grof filter draai je er eenvoudig vanaf. Het fijn filter kan je onder de kraan af spoelen. hierdoor is het apparaat prima schoon te maken. Bij mij miste het kleine opzet stukje, maar daar word hoop ik aan gewerkt.
kortom een kleine krachtpatser die we niet meer willen missen in ons huishouden

Pluspunten

  • Design
  • Geluid
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 22-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger

Algemene score

8,0
Deze kruimeldief is een ideale aanvulling op het dagelijkse huishouden. De zuigkracht is ruim voldoende. De accu gaat voor mij lang genoeg mee en opladen gaat snel. Bak legen gaat makkelijk. Enige minpuntje vind ik het schuiven van de 2 opzetstukken over de zuigmond. Dit gaat naar mijn mening wat onhandig en stroef. Het zou beter zijn geweest als ze hier een soort klik systeem voor hadden ontworpen.
Dit is echter maar een kleinigheid. Zeer tevreden over dit product!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • accuduur

Minpunten

  • plaatsen van opzetstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Montee 21-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een aanwinst.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger

Algemene score

10,0
Het design moet mooi zijn en hij moet goed werken, dat is beide het geval. Hij is klein compact en vooral krachtig. Niet alleen de aller kleinste stukjes maar ook de iets grotere zuigt hij met kracht op. Opladen is makkelijk niet met een los stekkertje maar gewoon in de houder plaatsen zodat hij ook netjes opgeruimd is. Het geluid is wat je van een kruimelzuiger mag verwachten, niet te overdreven hard. Voor mij is dit de eerste kruimelzuiger die in alles geslaagd is, geen spijt van. Wat mij verder opvalt is dat hij en ja ook dat is belangrijk heel makkelijk schoon te maken is. Nu een tijdje in gebruik en nog steeds geen spijt van, echt een aanwinst !!

Pluspunten

  • Gebruikers gemak
  • Disign
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristelg 21-04-2021
  • Product gekocht

Prima kruimelzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger

Algemene score

8,0
Hij is klein en weegt weinig. Is prima op te bergen. Hij zuigt goed en is makkelijk schoon te maken. Helaas heeft hij geen ophang systeem.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Gewicht
  • Geluid

Minpunten

  • Geen ophangsysteem systeem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nienke van Oosten 21-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne lichtgewicht kruimelzuiger

Geschreven voor: Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger

Algemene score

9,0
Ik mocht dit product testen. Hij ligt fijn in de hand, is niet te zwaar en zuigt goed! Ook tussen de kussens van de bank en het kussen van de hond pakt hij goed aan. Kruimels in kieren en spleten zijn ook geen probleem. Hij maakt wel aardig wat lawaai maar dat is prima te doen.

Pluspunten

  • Krachtige zuiger
  • Komt in alle hoekjes

Minpunten

  • Wat aan de luide kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MV80 21-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kleine krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta X-Touch AC9736 kruimelzuiger

Algemene score

8,0
Ik gebruik deze kruimeldief nu een aantal weken en hij bevalt erg goed. Met 3 kleine kinderen liggen er al snel kruimels en door het compacte formaat kunnen de kinderen het zelf opruimen. Ook gebruiken wij het voor het stofzuigen van de auto. Geen gesleep met een stofzuiger, maar een compacte lichtgewicht kruimeldief. De kruimeldief is heel eenvoudig te legen en komt 2 twee extra opzetstukken/borstels. Neemt in de oplader weinig ruimte in.

Pluspunten

  • compact
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer