Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 PIV851FC5E op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Matieu van Thoor 18-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

bosch inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

9,0
bosch altijd goed
5 zone kookplaat met booster en timer voor te sudderen
makkelijk schoon te maken
rekening houden met nis maten inbestaand stenenblad
weg van het gas

Pluspunten

  • goed product
  • snel warm

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**s@h**l.com 26-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

9,0
Langzamerhand vervangen wij steeds meer keuken apparatuur naar Bosch apparaten .... wij vinden dat de Bosch prijs technisch goed licht voor de hard werkende mens ( mooi design en makkelijk in gebruik)
Nu gaan wij de inductieplaat PIV851FC5E gebruiken ,5 zones om toch medere (grote) pannen te gebruiken want dat mis je wel bij een 4 zones inductie.. kort om, eens een Bosch altijd een Bosch

Pluspunten

  • 5 zones
  • Makkelijk in gebruik
  • Prijs

Minpunten

  • Zelf koken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

TUKKER 25-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Brede Bosch inductiekookplaat, super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

9,0
Onze vorige inductiekookplaat was na jarenlange trouwe dienst kapot. Dus zijn we voor een nieuwe Bosch inductiekookplaat gegaan deze ziet er nog mooier uit. En de 5 kook zone's zijn geweldig. Mooie brede plaat zodat je er ook grote pannen op kunt gebruiken. Makkelijk bedienbaar.

Pluspunten

  • Brede plaat
  • 5 zone's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cavia 19-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

9,0
Strakke kookplaat met kinderlijk eenvoudige bediening. Water kookt super snel, zeker met de boost functie. Maar het fijnste is misschien wel de eenvoudige reiniging ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nick 16-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

8,0
Fijne ruime kookplaat, goede intuïtieve bediening en fijn extra's als timer en boost functie.

Reageer

Len 15-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader en pannen werken nog! (keramisch hiervoor gehad)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

9,0
Deze inductiekookplaat heb ik gekocht omdat mijn vorige kookplaat niet vooruit te branden was (keramisch). Nu kan ik eindelijk koken zoals ik ooit gewend was van op gas koken. Alles wordt lekker snel heet en staat ook direct uit als je klaar bent. De pandetectie geeft ook wel een veilig gevoel, hij staat alleen aan als er een pan op zit. Wat ik niet zeker wist is of ik mijn pannen kon behouden, en dat blijkt te kunnen! Mijn pannen waren nog maar een paar jaar oud, dus fijn dat dat kon.

Wat ik minder vond is dat op een kookplaat van deze prijsklasse er geen functie in zat waarmee je ook de afzuigkap direct kan bedienen. Kleinigheidje.

Over het geheel zeer tevreden en zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Pannen werken nog (hiervoor keramisch)
  • Pandetectie
  • Powerboost
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen functie om de afzuigkap te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**s@o**t.nl 15-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wederom een nieuwe inductie kookplaat van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

10,0
Wij hebben 20 jaar een inductie kookplaat van Bosch gehad en waren daar uitermate tevreden over. maar na 20 jaar was het tijd voor een nieuwe. Aangezien onze ervaringen met de vorige inductiekookplaat van Bosch heel goed waren voor wat betreft gebruiksgemak, prijs/kwaliteitverhouding en natuurlijk de lange levensduur was het voor ons niet moeilijk kiezen. Wederom een nieuwe inductiekookplaat van Bosch type PIV851FC5E die ook nog uitstekend uit de test van de consumentenbond kwam.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • prijs kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woudrie 13-11-2021

Fijn en makkelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel mooi apparaat , doet goed zijn werk en is erg makkelijk in gebruik .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

f**3@h**l.com 12-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een 5 pits inductiekookplaat en zoeken dan alleen op merken als Siemens, Bosch en Miele. De door ons aangeschafte kookplaat, de Bosch PIV851FC5E, voldeed aan al onze eisen, de prijs was gunstig en het kon worden aan gesloten op 2 fase. Wij gebruiken de kookplaat nu een paar dagen maar in die tijd hebben we al zoveel plezier wat koken aangaat. Hij is super goed te regelen, werkt snel, is goed schoon te houden. Ik kan geen nadelige punten vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 12-11-2021

Had ik eerder moeten doen

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

10,0
Ik had echt veel eerder moeten overstappen van gas naar inductie. Hele fijne kookplaat. Makkelijk te bedienen. Timerfunctie werkt perfect. Water kookt heel snel. Zeer tevreden over de kookplaat!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

a**d@d**s.nl 09-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

10,0
Mooi product voldoet aan onze verwachting even wennen omdat wij altijd op gas hebben gekookt maar hij bevalt ons nu al
En is zeer fijn in onderhoud

Pluspunten

  • Onderhoud
  • Fijn en mooi produktb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**e@o**k.com 08-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

9,0
Inductiekookplaat is geheel volgens afspraak netjes geleverd.
Hel tevreden over dit product

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w**r@o**e.nl 08-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

t, voor een redelijk lage prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

10,0
Gewoon een zeer goede kookplaat voor een scherpe prijs. Lekker breed! Wij hadden eerst een 4 pits kookplaat.
Zijn er erg blij mee en voldoet aan alle verwachtingen.

Pluspunten

  • Breed
  • 5 kookpunten

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam van Essen 01-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wij zouden dit apparaat zeker aanbevelen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

10,0
Wij zijn na twaalf jaar overgestapt van een keramische kookplaat naar weer een Bosch maar nu een inductie. Deze is met vijf kookzones lekker ruim om met meerdere grote pannen te gelijk te koken en is makkelijk te bedienen en te gebruiken. Je kan de kooktijd instellen en de ingebouwde wekker is handig voor het koken van b.v de eieren. Het belangrijkste voor ons was de betrouwbaarheid van Bosch en het energie verbruikt van de kookplaat beide top.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen en duidelijk.
  • Energie verbruikt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**l@h**l.com 23-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

10,0
Prima kookplaat. Werkt fijn! Met handige powerboost en timer. Erg mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mooiman 19-10-2021

Probleemloos

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het apparaat is eenvoudig te bedienen. Het biedt veel ruimte voor de pannen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Schoge 15-10-2021

Inductiekookplaat Serie6

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Kookplaat doet volkomen aan onze verwachtingen. Zeer goed.
Ik zoek alleen nog iets om kookplaats een beetje schoon te poetsen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Richard 13-10-2021

Een geweldig product.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze kookplaat is prachtig in design,makkelijk in gebruik en heeft alles wat je nodig hebt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arnout 06-10-2021

Strak design en eenvoudige bediening

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prachtige inductiekookplaat met veel mogelijkheden. Simpele bediening. Erg handig dat de kooktijd per afzonderlijke zone te regelen is. Bovendien is het vermogen in te stellen op een half, dus bijvoorbeeld tussen 6 en 7 op 6,5.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

John 29-09-2021

Eerste inductieplaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIV851FC5E

Algemene score

10,0
Onze eerste inductieplaat ooit. Het was eerst wel even wennen, maar want een super apparaat! werkt heel intuïtief en schoonmaken is fluitje van een cent!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews